kennel Vucho
|
|
« Reply #45 on: September 18, 2008, 11:27:46 AM » |
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
|
« Reply #46 on: September 18, 2008, 11:30:58 AM » |
|
Главата на Бина за мен е класика!
|
|
|
|
kennel Vucho
|
|
« Reply #47 on: September 18, 2008, 11:32:41 AM » |
|
Балабан Вучо - собственик Светлозар Димитров, с. Куртово Конаре, Пловдивско! отличен екстериор и характер! Много има да дава това животно!
|
|
|
|
|
|
|
Balchev-Balkan
Jr. Member
|
|
« Reply #48 on: September 28, 2008, 23:00:16 PM » |
|
|
|
|
|
,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
|
|
|
kennel Vucho
|
|
« Reply #49 on: September 30, 2008, 09:43:57 AM » |
|
Кучета от връзката Султана Вучо и Караман КараКитан - брат на Мрако КараКитан!!
Верка Вучо и Севда Вучо
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
|
« Reply #50 on: September 30, 2008, 12:48:04 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
|
« Reply #51 on: October 03, 2008, 15:01:18 PM » |
|
Хааа това е черногривото кучило "Е" което се роди при Колето в Мало конаре!! Севда се оказа добра майка и даде много изравнено кучило, а и няма как да е - кутрета са инбридирани на Мечо от р-к КараКитан ІІІ,ІV-ІІІ. Баща им е Ерул КараКитан куче което за мен е с най-първичното излъчване на глава и физиономия което съм виждал, пък за характер е огин и бензин! Много ме кефи - самият той е инбреден на Мечо ІІ-ІІІ. В кучилото всички кутрета бяха черни - ето нагледен пример как доминира черния цвят над тигровия, и това е една от причината тигровия цвят да е сравнително по рядко срещан сред популацията!
|
|
|
|
|
|
|
spartak888
|
|
« Reply #52 on: October 09, 2008, 05:35:09 AM » |
|
novoto popalnenie v Razvadnik "Vucho" kutreta na 10 dni!!!!!!???
|
|
|
|
|
|
|
spartak888
|
|
« Reply #53 on: October 09, 2008, 05:38:33 AM » |
|
a eto i edna golqma (glava) nadejda
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
|
« Reply #54 on: October 09, 2008, 12:26:28 PM » |
|
Това е кучилото "Ж" в развъдника! От 8 кученца оцеляха само 3 - 2 мъжкара и една женска! Кутретата са инбредни на Мрако КараКитан -ІІ-ІІІ. Или казано по друг начин дъщеря на Мрако заплодена със негов внук. Майка им носи кръвта на Беловския Мурад и на Шаро Пепеляновия казва се Мрака КараКитан и е произведена от р-к КараКитан. При мен е от няколко месеца след като я взехме от Коцето от Товаличево. За мен е една от най-типичните женски в породата! Бащата на кутретата е Шаро КараКитан, който овен че е внук на Мрако по баща, носи в себе си кръв от Шаро Пепеляновия както и от други якорудски кучета! Изключително съм доволен от кутраците до момента! Интересното е че имаше и три рижобели кучета в кучилото от чернобели родители!
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
|
« Reply #55 on: October 09, 2008, 12:51:02 PM » |
|
Наско, пусни ако обичаш, някоя друга снимка на Мрака, да й се порадваме!
|
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
|
« Reply #57 on: October 09, 2008, 14:54:51 PM » |
|
Мраката е страхотна майка съчетаваща черти от беловската кръв и от баща си Мрако Има още какво да даде на породата
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|