Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ

General Category => Съобщения на администрацията => Topic started by: admin on August 21, 2008, 10:23:19 AMTitle: Как да публикуваме снимки
Post by: admin on August 21, 2008, 10:23:19 AM
В този форум, опцията за качване на снимки(прикачване на файл), във самия форум не е разрешена! В този случай се налага да се използват други методи. Качвате вашата снимка, на някой от фрий сървърите който има в и-нет., след което взимате адреса от там, използвате опцията  (вмъкни изображение) която се намира над емотиконите, втория бутон от ляво на дясно. Кликате върху него и ви се появява следния код
Code:
[img][/img]
, между таговете IMG поставяте адреса на снимката, който сте взели от фрий сървъра.
Това изглежда по следния начин
Code:
[img]http://adresa.com/snimka.jpg[/img]
. При публикуване на мнението, снимката ще се появи.
Имайте предвид че някой фрий сървъра като data.bg, са видими само от България и е твърде вероятно, снимката която се качили там и сте решили да я покажете тук, да не се вижда.

ENJOY


Title: Re: Как да публикуваме снимки
Post by: KaraKitan on November 26, 2008, 18:16:34 PM
За потребителите, които все още имат затруднения с поставянето на снимки.
Може  много лесно да качите снимка от вашият компютър на този сайт http://www.radikal.ru/ (http://www.radikal.ru/). Копирайте адреса от точка 2. Картинка в тексте . Поставяте го в съобщението си и сте готови.  :smile:


Title: Re: Как да публикуваме снимки
Post by: KaraKitan on March 29, 2022, 14:38:51 PM
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

Наскоро от този форум масово изчезнаха качените изображения.
Причината бе недостъпност на сайта radikal.ru. При търсене на допълнителна информация за причините, се оказа, че падането на хостинг сайта не е временно и не е обратимо. За съжаление от 10.03 2022г. сайта radikal.ru е прекратил съществуването си и всичко качено там вече е недостъпно, с което огромно количество потребители, форуми и сайтове са поставени пред свършен факт. Над 10 000 сайта са "оголени" от качени чрез radikal.ru изображения. 

Почти 14 години многобройните потребители на форума използваха безаварийно тази платформа.
Администрацията на сайта и форума ще търси по-устойчиво решение за бъдещата им работа.
Междувременно ви препоръчваме при качване на изображения или видеофайлове във форума да използвайте други безплатни платформи.


Title: Re: Как да публикуваме снимки
Post by: KaraKitan on May 01, 2022, 14:36:58 PM
За публикуване на снимки във форума може да използвате следната платформа.  https://postimages.org/ (https://postimages.org/)
Може да публикувате единични снимки без да се регистрирате. Ако пък възнамерявате по-често да публикувате във форума е добре да си направите регистрация и по този начин във всеки момент ще може да добавяте нови снимки към вашия postimages профил. Платформата дава възможност също да си създадете отделни тематични папки в които да качвате вашите снимки.

Също така в нета можете да потърсите и изполвате други подобни сайтове, които предлагат безплатен хостинг за вашите снимки и видео.