Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ

General Category => Правила за ползване на форума => Topic started by: KaraKitan on August 17, 2009, 01:00:41 AMTitle: Правила за ползване на форума
Post by: KaraKitan on August 17, 2009, 01:00:41 AM
Уважаеми потребители,
този форум е посветен на Каракачанското куче и запазването му, като стара автохтонна българска порода.

1.Във форума се пише на български език. (Изключения се допускат само за членове, които предварително са заявили невъзможността да пишат на кирилица, поради технически причини.)Това трябва да стане в раздел Добре дошли.

2.Мнения нарушаващи добрия тон във форума, ще бъдат изтривани. При повторно нарушение, ще бъде забраняван достъпа до форума на авторите им.

3.Не се  допуска рекламата на организации, клубове, сайтове и други форми, които провеждат дейност, алтернативна или насочена срещу структурите на МАКК, или противоречаща на духа и смисъла на идеята за запазване на Каракачанското куче.

4.Постове, състоящи се единственно от емотикони, както и всички други, които представляват спам, ще бъдат периодично изтривани.

5.При регистрацията всеки избира своето потребителско име. Не се толерира честа смяна на имена. Забранена е регистрацията и използването на повече от едно потребителско име от един и същи потребител.
 
6.Всяка информация, която екипът от модератори прецени, че е заблуждаваща или вулгарна, ще бъде премахната без предварително предупреждение

7.Администрацията и модераторите имат право да модерират, изтриват и преместват теми и постинги, следвайки целите и политиката на форума.

8.Посочвайте източника на информацията, когато цитирате информация.
 
9.Преди пускане на тема, първо проверете добре дали не съществува подобна. Пускането на дублираща тема не се толерира. Използвайте търсачката.


 
N.B. Администрацията на форума благодари на потребител "Starter" за подготовката на горният текст.