Добър ден. Обръщам се към админа.
Искам да ходатайствам за Анна Медичи-Анютка да бъде регистрирана във форума според правилата, които тя ще спозва. Аз грантирам.
Нейните аргументи са цитирам:"...,но нека да има и мнения,различни от техните,нека да се толерират и други идеи и познания! Нали това в крайна сметка е идеята на форумите."
"... моят Банн беше "грешка" в системата и по една случайност го сложиха когато попитах за якорудската Канза. Т.е дали в МАКК наистина има нейни поколения,......"
Аз за Канза не знам, но е хубаво да се отговори за да се спре със спекулациите.
с поздрав: runka
runka, Анна Медичи от Велинград стана косвена жертва при пълният бан на Евтим Стамболов след системните му изпростявания. Пълният бан включва всички сегменти на регистрацията, включително и IP номера. Не е проблем на администрацията на форума, че Анна и Ефтим са писали тогава от едно и също IP. Всичко това бе коментирано достатъчно още тогава.
Анна Медичи няма нужда от ходатайстване за да пише тук. Форума е отворен за всеки, който спазва правилата и добрият тон в дискусиите. Регистрацията е въпрос на нейно лично желание.
p.s. По отношение на жълтата Кандза напомням, че въпросът бе обсъждан тук във форума. Тук първи показахме конкретни
факти за тази кучка. До тогава нейните потомци се развъждаха без притеснения от бокаджии. Едва след показването на фактите, уплашените собственици и ползватели(бивши и настоящи) на потомци на Кандза реагираха първосигнално с измишльотини. Но писането по нанайсе пъти на откровени небивалици в нета не е нищо повече от панически опит за отклоняване на вниманието от собствените им издънки.
Факти за историята на това и други кучета са налице в МАКК и тепърва ще бъдат представяни. Пък героите в тези истории да са му мислили преди да забъркват манджите си.