bojidar
|
|
« Reply #2265 on: July 05, 2011, 17:11:45 PM » |
|
кое е това куче?
|
|
|
|
|
|
|
einj
Newbie
|
|
« Reply #2266 on: July 07, 2011, 13:19:49 PM » |
|
Кубрат-8м.
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #2267 on: July 07, 2011, 15:50:05 PM » |
|
Друже кажи нещо повече за кучката,много ми харесва
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
Алекс Христов
|
|
« Reply #2268 on: July 07, 2011, 23:36:45 PM » |
|
Я сега и аз да се похваля с нещо:
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
Алекс Христов
|
|
« Reply #2269 on: July 07, 2011, 23:39:14 PM » |
|
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #2270 on: July 07, 2011, 23:44:43 PM » |
|
От твоите ли е?
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
Алекс Христов
|
|
« Reply #2271 on: July 07, 2011, 23:51:54 PM » |
|
Вече е! И много и се радвам! Ако ме питаш дали е от кучилото на Кунда и Рекс- не е.
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #2272 on: July 07, 2011, 23:58:15 PM » |
|
Ясно,да ти е на кадем кутрето, ама ми се видя и едно рижичко на едната снимка
|
|
|
|
|
|
|
gragomirstoikov
|
|
« Reply #2273 on: July 08, 2011, 00:15:52 AM » |
|
Don Krasi......Кучката която ти харесва ми е подарак от Исмет Мурат Баща Китан на Исмет Майка Сайда на КараКитан Понеже много се давеха с моята Кана я дадох на едиин приятел в Банкя да я гледа На 03.07 се разгони ия заведох с моят Барон и снимките са оттогава на кучката!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Алекс Христов
|
|
« Reply #2274 on: July 08, 2011, 00:18:23 AM » |
|
Ясно,да ти е на кадем кутрето, ама ми се видя и едно рижичко на едната снимка Рижото вече пасе овце в калоферския балкан
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #2275 on: July 08, 2011, 11:10:27 AM » |
|
Don Krasi......Кучката която ти харесва ми е подарак от Исмет Мурат Баща Китан на Исмет Майка Сайда на КараКитан Понеже много се давеха с моята Кана я дадох на едиин приятел в Банкя да я гледа На 03.07 се разгони ия заведох с моят Барон и снимките са оттогава на кучката!!!! А кой е твоя Барон?
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #2276 on: July 08, 2011, 11:13:15 AM » |
|
Ясно,да ти е на кадем кутрето, ама ми се видя и едно рижичко на едната снимка Рижото вече пасе овце в калоферския балкан Браво за работата дето си му намерил Ама нали щеше да си оставяш рижо бе Сашо,защо се отказа? А Данчо какво направи с неговите?
|
|
|
|
|
|
|
bojidar
|
|
« Reply #2277 on: July 08, 2011, 12:47:16 PM » |
|
този карабаш жив ли е ?
|
|
|
|
|
|
|
Светла
|
|
« Reply #2278 on: July 08, 2011, 17:17:28 PM » |
|
Дънди, като стана въпрос че са били майстори овчари, знаеш ли че са правели успешни трапанации на овце? По този начин успешно са лекували въртоглави ( не знам как му казват по Родопите) овце.
Възможно ли е овчар да направи трепанация?!?! И овцата да остане жива?!?!?! Никога не съм се занимавала с овце и не съм вътре в нещата, но това ми звучи доста фантастично! Моля да ми обясните.
|
|
|
|
„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА” Джек Лондон
|
|
|
vlado
|
|
« Reply #2279 on: July 08, 2011, 17:37:19 PM » |
|
То малко ли овчари работят по болниците та един чобанин не може да направи трапанация .Не е задължително да се сцепва черепната кутия-сигурно се фраска главата над очите където черепа е най дебел ,мозъка слиза в петите за момент и вътречерепното налягане намалява
|
|
|
|
|
|
|
|