Khagan
Jr. Member
|
|
« Reply #8070 on: December 29, 2016, 12:45:15 PM » |
|
Тоз, колко е стар Изглежда кат младеж Възрастен е доста , но от снимките не личи много ясно , има си перде .... не чува много добре , гледа да лежи и да спи предимно , но за сметка на това за сега пробите са му добри и съм обнадежден че ще упея да извадя още поколения от него Как са поколенията от толкова възрастно куче. Слушал съм лафове, че колкото е по старо кучето толкова по кекави са поколенията по него. По скоро всичко е относително , при него ми прави впечетление големия брой родени кутрета от които по голямата част са мъртвородени , но пък живите са си нормални и като развитие и като характер . Не отдавна ми се наложи да си пусна 9 годишна кучка на 11годишен мъжкар и кутретата си се родиха нормално и в никкакъв случай немога да кажа че са кекави , дори напротив , родиха се много едри в последствие станаха едни не лоши кучета ..... но при всяка връзка и куче нещата са различни , пробвал съм най различни комбинации на връзки според възраст , но не бих могъл аз лично да давам заключения в полза на това дали е добре да се използват прекалено стари или прекалено млади кучета за разплод или не е добре , защото винаги ще има и положителни и отрицателни примери и за двата случая .
|
|
|
|
Upton Sinclair: 'It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends on his not understanding it...
|
|
|
|
aborigen
|
|
« Reply #8072 on: December 29, 2016, 18:47:04 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
|
« Reply #8073 on: December 29, 2016, 18:50:17 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
|
« Reply #8074 on: December 29, 2016, 18:54:51 PM » |
|
Това последното на офталмолог ли си го водил?
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
|
« Reply #8075 on: December 29, 2016, 18:57:52 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
|
« Reply #8077 on: December 30, 2016, 09:37:16 AM » |
|
Супер А да питам, тоз хубавец дали се продава Ще ми отива на двора
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
|
« Reply #8078 on: December 30, 2016, 12:09:08 PM » |
|
Тука ме най кефи този ЧИСТОПОРОДЕН ПЕС Събрал е всички добри кучета във породната си глава. Бодровеца. Пепеляновото куче. Мечо злия. и знайни и незнайни кучета. Но най вече върви по КИТАНЧО. Родителите на кучето са Баща Арап Караборун Майка Меца Караборун
|
|
|
|
|
|
|
Bojko Dobrevski sbg
|
|
« Reply #8079 on: December 30, 2016, 12:22:41 PM » |
|
Супер А да питам, тоз хубавец дали се продава Ще ми отива на двора Само ядове ще береш с него , но ако е за теб може да се измисли нещо
|
|
|
|
|
|
|
skolev
|
|
« Reply #8080 on: December 30, 2016, 19:54:36 PM » |
|
КараБашо КараКитан на 6 месеца
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
|
« Reply #8081 on: December 30, 2016, 20:13:43 PM » |
|
КараБашо КараКитан на 6 месеца Страхотно се развива младежа! Дано стане достоен продължител на линията си!
|
|
|
|
|
|
|
skolev
|
|
« Reply #8082 on: December 30, 2016, 20:25:59 PM » |
|
Да, доста здрав върви - и като физика, и като психика
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
|
« Reply #8083 on: December 30, 2016, 21:16:11 PM » |
|
Не се и съмнявам като знам назад какви кучета има в него.
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
|
« Reply #8084 on: December 30, 2016, 22:04:24 PM » |
|
Aborigen или Николай, обръщам се към Вас с цялото уважение, което заслужавате, като човек отглеждащ овце. През последните седмици върви една, безцеремонна и изключително лишена от каквото и да било достойнство и чест, дискусия, я с Доктора, я с някой друг. Всички разбрахме гледната Ви точка. Моля Ви, запазвайки честта и достойнството, както Вашите, така и нашите, тази безсмислена през стрелка да прекрати. Тъжно е да се наблюдава това от мъже, които държат на авторитета и положението си. Моля не приемайте това,като нападка, но като сърдечна молба. Бъдете здрав и нека имате живи и здрави агнета, дано всички близнат!
|
|
« Last Edit: December 30, 2016, 22:06:05 PM by trayko.asenov »
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
|