Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Юбилейна изложба на български породи кучета, 24 септември 2022г. гр.Пловдив -Мемориал д-р Т.Гайтанджиев - резултати
 
*
Welcome, Guest. Please login or register. December 04, 2023, 18:42:41 PM


Login with username, password and session length


Pages: 1 ... 3 4 [5] 6
  Print  
Author Topic: ИЗМАМИ: made in БРФК  (Read 51277 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Пеньо
Hero Member
*****
Gender: Male
Posts: 1345« Reply #60 on: April 21, 2020, 16:21:23 PM »

Имаше клипове на кучешки боеве с участието на Стефан Попов и негови приближени. Доколкото разбрах, някаква жена се е заела сериозно да ги изобличи. Но явно, това което беше публикувала във ФБ, в страницата на НК БОК вече е изтрито. Когато аз ги качих тук, няколко дни бяха видни.
Logged
В. Динчев
Administrator
Full Member
*****
Posts: 138


« Reply #61 on: September 30, 2020, 12:30:41 PM »

                                          ПЛЪХОВЕТЕ  НАПУСКАТ  ПОТЪВАЩИЯ  КОРАБ ...

   Навсякъде, където има нормални хора, случващото се у нас би било огромен скандал! Тука обаче е така, т.е. наобратно. Тук прононсирани лъжци и негодници творят „чудеса“. Довчерашните съучастници на Камен Литов бързо забравиха как години наред пречеха на нормалните любители на кучета, издаваха фалшиви родословия, продаваха шампионски сертификати и вършеха много други безобразия. Когато Литов стана нетърпим, дори по нашите стандарти, най-близките му съучастници и прислужващи набързо го смениха и обявиха, че са целите в бяло. Да, ама тяхната БРФК беше затлачена с огромни задължения и замесена в безброй съдебни дела. И „хитреците“ бързо намериха решение. Нова федерация. Сякаш нищо не е било, председателят на БРФК – Георги Христозов, съпругата му, заместник-председателят на БРФК – Радослав Стойнов и още четирима от най-верните сътрудници си спретват нова, новеничка Българска национална федерация по кинология – БНФК, където Христозов отново е председател, а Стойнов - заместник! Няма значение, че това е против всякаква логика, правила и устави. Нали БРФК-то беше нормална и легитимна организация? Нали „безпроблемно“ представляваше любителите на кучета, незнайно защо наричащи себе си „кинолози“ пред FCI-то? Какво става!?


Logged
В. Динчев
Administrator
Full Member
*****
Posts: 138


« Reply #62 on: October 04, 2020, 11:59:04 AM »

                          БРФК/БНФК или преоблякъл се Илия - пак в тия – 5/1   Милите, нали вече „помогнаха“ на българската кинология, като си спретнаха заедно с Камен Литов друга федерация – БФК1981? Или им се услади да не делят с учителя им Литов парите от „даренията“?
   Цитирам части от Решение №13325/08.10.19 г. на Върховния административен съд, свързано с глоби, които са наложени на БРФК от НАП :
Органите по приходите са установили, че през ревизирания период сдружението е организирало Национални киноложки изложби /САС/, включително и на чужди държави и Международни киноложки изложби /CACIB/, които са с по-висок ранг. Фактическите констатации в ревизионния акт за проведените изложби и техния вид се основават на данните от протоколи за извършени проверки на конкретни изложби, съставени от органите по приходите в отдел „Оперативни проверки“ в ТД на НАП, данните от сайта на БРФК за датите на организирането им, издадените каталози с данни за участниците и собственици им, както и на информацията, получена от Международната федерация по кинология (МФК) за организираните от ревизираното сдружение изложби.“ ................................................
В хода на ревизията е установено, че от конкретно изброените в ревизионния доклад киноложки изложби през 2013 година сдружението е реализирало получило суми в общ размер 800 146.83 лева×.“.

   Това само за 2013 година. Да сте чули нещо за тези пари? Семейство Христозови и Р. Стойнов не даваха дума да се издума срещу Литов.
   През 2014 ръководството на БРФК - Литов, Христозов и другите продължават с кражбите. Само за шест дни през август 2014:

За м.08.2014 г. е начислен ДДС в размер на 8858.70 лева за получени парични средства в общ размер 44 293.50 лева× от шест киноложки изложби CACIB, проведени за периода 25.08.-30.08.2014 г. в Кранево. От приложените в преписката протоколи (л.481 - л.713) се установява, че на всяка от тези изложби, проведени в с. Кранево, к-с „Дружба Бей Гардън“ е извършена проверка от органите по приходите, които са констатирали изрично, че договорите за дарение са сключени и сумите по тях са получени от други юридически лица с нестопанска цел - сдружение „Републикански клуб Германски Дратхаар“ и съответно сдружение „Национален клуб Английски сетер България“ ×. Тази констатации са подкрепени с представените по делото договори за дарения.

× - подчертаването е мое В. Д.

   Повече от 44000 (четиридесет и четири хиляди лева) са получени от клубовете на Георги Христозов и съпругата му Росица Христозова. На какво основание, нали изложбите са организирани от БРФК? За няма и седмица семейство Христозови прибира солидна сума (Стойността на неголям апартамент в Асеновград по това време). Къде, кога и как са отчетени тези пари?

   Не вярвам, че омазани до ушите в далавери нахалници ще полагат „чисто“ начало!

Logged
KaraKitan
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 3348« Reply #63 on: October 05, 2020, 14:15:58 PM »

Историята с ЖороХристозовщината в организираното кучкарство е някак удивително сходна с тази на ЦветанЦветановщината в политиката.
И в двата случая едни омазани до ушите в далавери и нарушения индивиди взеха да се изживяват като невинни девици и да го играят "преоблякъл се Илия" и "вълк в прясна нова овча кожа". Само, че всички знаем, че горните изрази имат продължения, в които се казва, че промяната на опаковката не променя същността на измамник-далаверист.
По-тежкият проблем е, че българското общество в своето мнозинство приема такива измамници великодушно, равнодушно, като нещо нормално. И дори им сЪучаства и по този начин легитимира като нормалност.
Допълнителен проблем е, че онези, които легитимират тези тарикати на международното поле(FCI) очевидно са прихванали от същия "вирус далаверикус".
Logged

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
В. Динчев
Administrator
Full Member
*****
Posts: 138


« Reply #64 on: March 05, 2021, 19:21:03 PM »

Кривите казвали на правите,
нищо не може да направите
и те се съгласили,
но после ги обхванал яд,
че изкривен останал този свят.

                                                       ОБРЪЩЕНИЕ/ДЕКЛАРАЦИЯ
                             от зооинженер Венелин Динчев към Общото събрание на БРФК – 06.03.2021,
                                               на основание чл.6/8/ т.и от Устава на БРФК

   Тъй като е безспорно установено, че Георги Колев Христозов, Росица Цветкова Христозова, Радослав Иванов Стойнов, Делчо Ненов Кочанков, Радослава Александрова Палешутска, Павлин Атанасов Зангаров и Дияна Димова Анева, като представляващи на сдружения – членове на БРФК, са нарушили Устава и са действали срещу интересите и престижа на БРФК, според  чл.3/5/ т.б и не са изпълнили задълженията си съгласно чл.4/2/ от Устава, на основание чл. 3/4/, във връзка с чл.6/8/ т. б от Устава на БРФК е необходимо да се вземе решение за изключване на:
- Републикански клуб „Германски дратхаар“ и Киноложко дружество „Канис – Добрич“ заради участието им като учредители и членове на алтернативни на БРФК организации – БФК1981 и БНФК
и на
- Национален клуб „Българско гонче“;
- Киноложко дружество „Траяна – Стара Загора“;
- Български национален клуб „Лабрадор ретривер“;
- Сдружение „ Български киноложки клуб бигъл“ заради участието им като учредители и членове на алтернативна на БРФК организация – БНФК.

                 Освен това, лицата Георги Колев Христозов, Радослав Иванов Стойнов и Делчо Ненов Кочанков, като членове на УС на БРФК, във връзка с предходните нарушения не са изпълнявали задълженията си в интерес на сдружението, съгласно чл.7/4/, нито са изпълнявали разпоредбите на чл.7/10/ и чл.7/20/ от Устава, като не са внасяли в ОС проект за бюджет, нито са оперирали с паричните средства на БРФК въз основа на  утвърден от ОС годишен бюджет. С това са нанесли на БРФК значителни материални щети.

                  Представляващият сдружението Георги Колев Христозов е пряко отговорен както за текущата липса на открита, достоверна и своевременна счетоводна информация, съгласно изискванията на чл.15/7/, така и за огромните задължения на БРФК, натрупани в предходен период, в който Христозов е имал еднакви права и задължения с останалите членове на УС да следи за спазването на Устава и за финансовата дисциплина. Впечатляващите финансови задължения на БРФК са продукт на активното съдействие и съучастие на Георги Христозов и целия управителен съвет и това прави несъвместимо присъствието им в ръководните органи на сдружението с изискванията на Устава, добрата практика и елементарната човешка логика. На основание чл. 7/26/ от Устава на БРФК, Георги Христозов може и  трябва да бъде сменен.


                  П.П. - Ако изброените посмеят и/или членовете на БРФК пожелаят, винаги съм готов да предоставя още документи в потвърждение на твърденията ми!

Logged
KaraKitan
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 3348« Reply #65 on: March 05, 2021, 20:35:02 PM »

Казано е от умни хора: „език мой, враг мой“.
Хвърлих око малко назад в постовете с показани документи и какво прочитам:
УС на БРФК и УС на БНФК ви уверяват, че семейството на истинските кинолози в България ще остане сплотено и с общи усилия ще се опитаме да сложим край на дългите кризи и да положим чисто начало!
Това написано на официалната страница на БРФК. При положение, че председател на БРФК е Георги Христозов, на алтернативната БНФК е същото лице Георги Христозов, а в допълнение в управлението на двете структури на ключови позиции са останалите  членове на фамилия Христозови, то изчезва всяко съмнение кое е семейството на истинските кинолози, за което се говори в горният текст. Това семейство е решило да се жертва в ползу кучкарску за едно ново чисто начало на… старите отработени далавери.
Къщичката БРФК беше успешно изтърбушена отвътре от далаверите на термитите в нейното ръководство. Сега далавер-паразитите се опитват да преместят колонията начисто в нов "дом" за да продължат все така.
Но семейството е ясно. Искат бял хлаб да ядат още дълги години на гърба на лековерни кучкари и амбициозни "кинолози".
Въпросът е дали членската маса ще продължава да легитимира търгаш-тарикатлъка на семейството и близкият му кържец. Защото отдавна е казано и доказано, че всеки народ си заслужава водачите.


« Last Edit: March 05, 2021, 20:43:26 PM by KaraKitan » Logged

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
В. Динчев
Administrator
Full Member
*****
Posts: 138


« Reply #66 on: March 07, 2021, 12:04:25 PM »

ХРИСТОЗОВАТА  „КИНОЛОГИЯ“  ИЛИ КАК СЕМЕЙСТВОТО
         НА  „ИСТИНСКИТЕ КИНОЛОЗИ“ ПАРАЗИТИРА ВЪРХУ БРФК

   Тези дни получих електронни съобщения от сравнително анонимни източници, които твърдяха, че чрез своеобразна „черна каса“ БРФК е източвана систематично. Такива съобщения би трябвало да са получили и членовете на БРФК. В тях са посочени главозамайващи цифри. Георги Христозов според тях, трябва да е прибрал за 22 месеца през 2019 и 2020 г над 122 000 лв, което прави средно над 5500 лв на месец. Няма как да проверя бързо тази информация, но безобразните лъжи на Христозов, липсата на отчетност и „семействеността“, която той налага в БРФК правят много вероятни тези твърдения.
   За нивото на „кинологията“, както я разбират семейство Христозови говорят и следните факти :
Един от клубовете за гласуване, както ги нарича самият Г. Христозов е БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН КЛУБ ЛАБРАДОР-РЕТРИВЕР. Това чудо на българската кинТология обаче е било заявено за регистрация и регистрирано през 2003 година като БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН КЛУБ ЛАБРАДОР-РЕНТИВЕР.


Чак на следващата година 2004,  кинТолозите на Христозов, като разбрали, че лабрадорът НЕ Е РЕНТИВЕР,  променили името.


Толкова им е капацитета, макар в петчленния върховен орган Общо събрание да присъства и друг член на семейството на „истинските кинолози“ – Николай Христозов.Друг от клубовете за гласуване, който не е провеждал отчетно-изборно събрание от основаването си през 2003 година е частния клуб на Росица Христозова, съпруга на Георги Христозов и лице за контакт на БРФК с FCI, каквото и да означава това, която обаче се представя и за координатор (в разрез с нормите на Устава на самата БРФК).
Този клуб се нарича БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН КЛУБ АНГЛИЙСКИ СЕТЕР, ама Христозова му забравила името и когато през 2019 година подавала заявление за актуално състояние го прекръстила на РЕПУБЛИКАНСКИ КЛУБ АНГЛИЙСКИ СЕТЕР, та се наложило да бъде поправяно.

   И всичкия този срам, при условие, че в петчленното Общо събрание на клуба присъстват такива „истински кинолози“, като Павлин Зангаров (рентивера) и самия Георги Христозов!


Logged
KaraKitan
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 3348« Reply #67 on: March 07, 2021, 13:12:43 PM »

Ей на това по-горе му се казва организация в тясна частна полза. За първи път виждам такова чудо, Общото събрание на членовете да не се състои от всички членове на организацията, а само от 5 изрично упоменати лица. Прави впечатление и че явно организациите в БРФК ползват един модел на устав на принципа копи-пейст, който напълно удволетворява бизнес модела на "семейството на истинските кинолози".
Някак естествено на човек му изниква сентенцията за новия бардак със старите труженички.
Logged

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
KaraKitan
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 3348« Reply #68 on: March 17, 2021, 02:13:29 AM »

След последното общо събрание на БРФК, контролирано от "семейството на истинските кинолози", май започва процес на отрезвяване сред кучкарската общност. Чуват се дори гласове, които си спомнят, че устава им дава право да се свика ново събрание и изключат "семейството". Ето някои мнения и позиции:

Quote
Людмила Тонева-Данов
7 март в 22:19 ч.  ·
Мнението ми за отминалато събрание ..
1. Направих предложение в точката 1, за изключване на членовете на БНФК. Като цитирах част от действащият ни устав. Където член на БРФК няма право да членува в алтернатива,  та камо ли да я основава.Предложението ми беше пренебрегнато и не беше подложение умишлено на гласуване от Председателя Георги Христозов, тъй като същия е един от тези, които създадоха алтернативна, киноложка  организация.  Считам, че отказа да се подложи на гласуване това предложение е сериозно нарушение на процедурата, тъй като същото ако беше прието, то целият ход на събранието щеше да бъде променен.
2. Допуснато е нарушение от водещия на събранието Георги Христозов, като пренебрегна гласувано решение на ОС същия ден, а всички решения на това събрание да се гласуват тайно или явно. А докрая на „водене“ на събранието се налагаше да се гласува само явно, което е умишлено.
3. Поисках да се представи протоколната книга от събранията на Управителният ни съвет,  която също ни беше отказана. За да се види кой е присъствал, какво са решавали, кой се е подписвал.
4. Не еднократно бяхме заплашвани, че решенията на събранието нямат никакво значение, тъй като той ще поиска ликвидация на федерацията лично и сам, без да се иска нашето съгласие.
5. Допуснато е нарушение където в най-важните последни гласувания, отново не беше дадена възможност членовете да изберат как да гласуват – тайно или смесено, а се стигна и до събиране на делегатски карти, където се получиха много грешки. Вота беше явно манипулиран.
П.п В заключение ще кажа. Не съм вярвала , че може да стигнем такива времена където миналото ,което не харесвахме ,ще ни изглежда като романтичен сън.


Quote
Йордан Лалов
Author
Информацията и знанието са сдинствения път за достигане до правилно решение, Ако Вие знаете това, което аз знам и изводите, до кито съм достигнал, и аз знам това, кето Вие знаете и мислите, Ние заедно можем да достигнем до правилните изводи и решения. Аз бях отличен шахматист, програмист, от дълго време съм нелош мениджър. Никога не се заяждам, карам колегите ми да мислят и да търсят информация. Знам, че не знам всичко, и затова питам. Има един простичък метод за анализ 5 why. И се старая да мисля няколко хода напред. Ето и моята истина, ако греша, моля ппоправете ме. И така, мнозина от Вас мислят, че БРФК трябва да бъде ликвидирана само защото има натрупани големи задължения. Това ви е втълпявано и е нормално така да мислите. Нот това е лъжа, или само една частичка от истината според мен. Когато някой има задължения и иска да ги покрие, той минимизира разходите и увеличава приходите. Нищо в действията на Христо.. и Ко не подсказва, че те желаят този проблем да бъде решен. Предоговориха ли те наеми, договори и др. Увеличиха ли броя членове? Не! Напротив, изхвърлиха клуба с най-голяма членска маса - този за намската овчарка, и не приеха друг такъв, т.е. лишиха БРФК от приходи вече години наред. И не е само с това.Значи, има други причини. Според мен основната е, че БРФК е една несигурна, неудобна и твърде демократична организация. Ами да! Ами ако утре Камен се върне- дали чрез дела или с избори? Какво ще се случи с Ко? Или изплува някой нов след някой недобре контролиран избор? И той им потърси сметка? А сметката ама въобще не излиза? И кранчето секне... Твърде е опасна тази БРФК, твърде демократична - грешка на Камен. Как така ще решава някакво Общо събрание? Затова - нова организация -БНФК, където ножа и хляба е само в Ко. До живот. Ние колим, ние бесим, ние решаваме. До живот. Който надига глава -вън, и поръчвам на някой предан да основе нов клуб за същата порода, приемам го и разбира се всички добри развъдчици ще отидат в новия клуб, защото им трябва FCI сертификат. Капана хлопна. Утре например такса спокойствие, или такса за приемане на нов клуб, или такава за изхвърляне дори и без особена причина на настоящ и приемане на нов, всичко естествено в плик. Всичко може да се очаква,,, Все пак в България всичко може да се случи... При една диктатура всичко е възможно. Има само една пречка - БРФК е кокошка, която ражда златни яйца под формата на FCI сертификати. Знаете ли колко киноложки национални формации има към момента в България по дена или друга форма? Аз им загубих вече бройката. Всички те са неатрактивни, защото само БРФК има нужния лиценз. Крадеш лиценза, БРФК умира. Това е истината за мен. Моля, оборете ме, може и да греша някъде.Quote
Radostina Toneva
14 март в 20:55 ч.  ·
„Каквото горе, това и долу, каквото долу, това и горе.“ ( Хермест Трисмегист)
Цитирам го, защото проблемът не е Камен Литов, нито Христозови, нито „богопомазаните“  около тях. Не са ни те виновниците за всичко, което се случва сега. Всички ние, всички вие сме виновни, редовите членове на клубовете. Защото докато всеки имаше родословия, регистрираха се имена на развъдници, имаше изложби, титли, оценки - всичко беше наред, нали?  Някои клубове работеха, без да вдигат много шум, председателите бяха одумвани на махленско ниво, но вършеха черната работа. Безплатно , разбира се.  В други клубове, където явно ръководството си работи в своя полза, но и развъждачите нямат спънки – мълчание. И сега изведнъж рев до небесата.
Това се случва, защото сте си понасяли и подкрепяли Председателите, които сега си обърнаха задните части и предадоха отново идеята. Няма какво да рием срещу БРФК/БНФК. Ако ние не променим мисленето си, нищо ново няма да се случи.
Да си оправим клубовете – ако те работят по правилата, ако председателите са хора, които ги е грижа за породата им, а не как и на кого да се сложат, ако са  хора, които не се страхуват да влязат в открит конфликт при необходимост  – тогава има шанс. Тогава  няма как да се случи в БРФК да има проблеми. Защото тогава на Общо събрание няма да има кой да гласува за хора, които чуват само звън на пари.Logged

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
KaraKitan
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 3348« Reply #69 on: March 17, 2021, 02:22:13 AM »

И още коментари за въпросното общо събрание.

Quote
Radostina Toneva
10 март в 9:30 ч.  ·
Продължавам по темата "Какво се случи Там на 6.03", защото Протокол ще видим кога цъфнат налъмите (имам предвид автентичен такъв).
По повод Прием на нови членове – точка 2 от дневния ред:
Водещият събранието Христозов заяви, че тази точка трябва да отпадне, защото предвид Ковид ситуацията не е възможно да бъдат поканени 35 клуба, чиито молби са депозирани от 2 години в УС на БРФК.
Тя поляната широка, щяхме да се сместим, но едва ли тези 35 клуба (ако бройката е тази) са удобни за него. Те не бяха поканени въобще. Присъствието на представител не е задължително – те са подали молби към УС на БРФК по надлежен начин,  УС ги разглежда и предлага на ОС за приемане. Предложението да се гласуват неприсъствено Христозов ЕДНОЛИЧНО отхвърли и не го постави на гласуване изобщо.
Продължихме да се „заяждаме“  и последно Председателят на УС заяви: през тези 2 години молбите НЕ СА РАЗГЛЕДАНИ от УС и няма как да ги представи.
Изложби няма, дейност няма, но не намериха време да разгледат молбите?, Алоуууу! Да си знаят кандидат – членовете, когато подават молби за членство към новата ИМ федерация.


Quote
Йордан Лалов
15 март в 0:29 ч.  ·
Сега ще задам и последния ми въпрос - ИМА ЛИ ИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ  ИЛИ ОПИТ ЗА ТАКОВА НА  СЪБРАНИЕТО НА БРФК НА 06.03.2021?  Този въпрос трябваше да си зададат всички, присъствали на събранието, всички, които са гласували по един или друг начин. Говоря както за морал, така и за закони. Наистина ли има толкова наивни хора да смятат, че просто едни и същи хора си правят една нова фирмичка, прехвърлят всичко в нея,  ама всичко същото, даже офисите и базите същите, оставят старата куха и празна, без хора и активи,  само със задължения,   и държавата трябва да пие само една студена вода за над милион лева?Huh?? Ми това е супер, защо да не го правите на всеки две три години? Изяждате и изпивате всичко от изложбите и родословията, правите събранийце, гласувате си прехвърляне в нова фирма и така до следващото натрупване на задължения.  Е вярно, че става въпрос за България, данъчните в една нормална държава досега да са ви сложили на подходящо място, ама все пак...  С две думи, това няма да стане, съответните органи ще бъдат уведомени, и те ще решат дали това е опит, или е извършено престъпление. Моя личен съвет е , сменете си веднага адвокатите, тези не  стават,щом не ви спират да правите такива глупости. А аз спирам да пиша и да задавам въпроси, знаете вече доста от отговорите, и започвам консултации с адвокати, полицаи и съмишленици как най-бързо всичко да си дойде на мястото и БРФК да заработи нормално. Който иска да помогне, може да ми пише на лично.
Logged

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
В. Динчев
Administrator
Full Member
*****
Posts: 138


« Reply #70 on: March 19, 2021, 17:14:56 PM »

          ПЛЪХОВЕТЕ НЕ САМО НАПУСКАТ КОРАБА, А МУ ПОМАГАТ ДА ПОТЪНЕ

  БРФК беше създадена от Стоян Кушлев, който лъжеше, че е професор, разграбена от Камен Литов, който лъжеше, че е кинолог и довършена от Георги Христозов, който прислужваше на предните двама и логично стигна до тук :

   Заченато с лъжа, експлоатирано с корист и глупост, това кучкарско недоразумение поема към небитието.
« Last Edit: March 19, 2021, 17:16:09 PM by В. Динчев » Logged
В. Динчев
Administrator
Full Member
*****
Posts: 138


« Reply #71 on: December 03, 2021, 21:29:08 PM »

   КАКВОТО САМ СИ НАПРАВИШ, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТИ НАПРАВИLogged
KaraKitan
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 3348« Reply #72 on: December 05, 2021, 02:32:18 AM »

Само на територията населена с абсурдистанци може да се случи така, че киноложка федерация сама да поиска от FCI да бъде изключена,  съдиите и да не бъдат допускани да съдят в рамките на FCI, а родените в България кученца да не бъде възможно да се регистрират и да им се издават родословия.
Това е достойно да влезе като номинация за "Наградите на Дарвин"!

Боричканията сред родните кинтолози, литолози, христолози и т.н. достигнаха абсолютно дъно! Такова, каквото никой нормален човек, дори и с най-развинтена фантазия не би могъл да си представи, че е възможно. Но на територията очевидно стават чудеса след чудеса...
А публиката вече тръпне в очакване, какво ли ще е следващото  naughty
Logged

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
STARTER
Hero Member
*****
Posts: 761


« Reply #73 on: December 07, 2021, 21:09:28 PM »

Сигурно е така, ама на публиката  на каракачанското куче и е все тая?
Постовете тука предизвикват интерес само доколкото публиката иска да види дали председателя е написал нещо относно МАКК или гореспоменатата порода.
Засега публиката само тръпне в очакване...
Logged
KaraKitan
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 3348« Reply #74 on: January 07, 2022, 07:31:37 AM »

Ами докато някои люде се държат като публика, а не като активни участници в процеси, те ще продължават да очакват някой зад мониторите им да ги забавлява, да прави нещо и да им разнообразява ежедневието. Пък те да си седят удобно на дивана и да се оплакват от лошата съдба, от управляващи, от председатели, от кишаво време и от цените на горивата.
Докато публиката не се осъзнае(ако може), че всъщност е субект и обект в тези процеси, тя може да си продължава пасивно да тръпне пред екрана в очакване...
Logged

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS! Dilber MC Theme by HarzeM