ТИТО
|
|
« Reply #135 on: February 04, 2011, 22:59:41 PM » |
|
|
|
|
|
"Каракачанското куче побеждава или не се връща"...!
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #136 on: February 08, 2011, 22:21:13 PM » |
|
Подновяваме движението и няма да отстъпим от исканията си Бунт Бунт Бунт Бунт Бунт Бунт Бунт Бунт Бунт Бунт Бунт
|
|
« Last Edit: February 08, 2011, 22:22:10 PM by DonKrasi »
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #137 on: February 08, 2011, 22:22:49 PM » |
|
|
|
« Last Edit: February 08, 2011, 22:24:33 PM by todor_govedarci »
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #138 on: February 08, 2011, 22:41:27 PM » |
|
Бунтът настанааа......
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
dandi
|
|
« Reply #139 on: February 08, 2011, 22:44:22 PM » |
|
Еййй няма оттърване бре,от мен няма как да е преди май месец,имам написани на тетрадка от преди но ще ги пиша отново
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #140 on: February 08, 2011, 22:50:34 PM » |
|
Ами от кърлежи оттърване няма а да видим,ние ще те подсетим ако забравиш,не се притеснявай п.п. другите да не се отпускат и да разчитат на Дънди да отбие номера и заради тях-инвазията продължава
|
|
« Last Edit: February 08, 2011, 22:51:54 PM by DonKrasi »
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #141 on: May 19, 2011, 17:50:34 PM » |
|
Еййй няма оттърване бре,от мен няма как да е преди май месец,имам написани на тетрадка от преди но ще ги пиша отново
Ооо Дънди,вече сме Май месец Хайде зарадвай ни
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #142 on: May 19, 2011, 20:55:06 PM » |
|
Ооо Дънди,вече сме Май месец Хайде зарадвай ни Еййй ама помниш
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца
|
|
|
dandi
|
|
« Reply #143 on: May 19, 2011, 21:07:39 PM » |
|
Как да ви зарадвам като ми е страшно натоварено напоследък. Овцете,заради лошото време и ужасната кал която стана на двора ги качихме на лятна паша нестригани. 3 дни с мъжа ми стригахме от сутрин до вечер за да ги острижем,аз сутрин имам 50 шилета да храня в къщи дамазлък,вечер след стригане пак в къщи,че няма кой да ме смени.Само до писане ми е да ви кажа.
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
|
« Reply #144 on: May 19, 2011, 21:14:39 PM » |
|
Онзи ден като се връщах от овчарника за село видях вълче,младо годиначе да беше на 200-300метра по надолу от овчарника.Забелязано е в района от още 2-ма души преди месец.Днес пък кучетата са вдигнали мечка и Мечкул е пострадал,върнал се е по рано на овчарника.Тепърва ще се види дали се е изплашил или ще става куче. Та случки няма да липсват,време дано има за писане,че не е като да напишеш 2-3 реда,а да предадеш какво точно се е случило.
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #145 on: May 19, 2011, 22:25:09 PM » |
|
Онзи ден като се връщах от овчарника за село видях вълче,младо годиначе да беше на 200-300метра по надолу от овчарника.Забелязано е в района от още 2-ма души преди месец.Днес пък кучетата са вдигнали мечка и Мечкул е пострадал,върнал се е по рано на овчарника.Тепърва ще се види дали се е изплашил или ще става куче. Та случки няма да липсват,време дано има за писане,че не е като да напишеш 2-3 реда,а да предадеш какво точно се е случило.
Дано не е пострадал сериозно,иначе доколкото си спомням от твоите разкази и баща му и дядо му са почнали така-с мечката с бой Така че просто продължава традицията на рода си А като ти остане време някога...ти си знаеш
|
|
« Last Edit: May 19, 2011, 22:27:16 PM by DonKrasi »
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #146 on: May 22, 2011, 19:51:43 PM » |
|
Дънди как е младия войн?Оправя ли се след битката?
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #147 on: April 30, 2012, 17:35:23 PM » |
|
Още малко и ще закриете темата Толкоз ли пък никой няма какво да разкаже?Няма кучета май?Или не вършат работа Хайде най-накрая отделете 15-20 минути и напишете нещо,няма вечно да се моля като сираче
|
|
|
|
|
|
|
Pagan_fire
|
|
« Reply #148 on: April 30, 2012, 17:41:40 PM » |
|
Още малко и ще закриете темата Толкоз ли пък никой няма какво да разкаже?Няма кучета май?Или не вършат работа Хайде най-накрая отделете 15-20 минути и напишете нещо,няма вечно да се моля като сираче
|
|
|
|
"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си" Леонардо да Винчи
|
|
|
milkojor
|
|
« Reply #149 on: June 27, 2012, 12:52:10 PM » |
|
явно вече на никой не му се разказват случки макар че сигурно има доста !!!
|
|
|
|
Балкана ражда Хора,Полето Тикви !!!
|
|
|
|