Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!
 
*
Welcome, Guest. Please login or register. December 02, 2023, 14:19:25 PM


Login with username, password and session length


Pages: 1 ... 24 25 [26]
  Print  
Author Topic: Проблеми на българското животновъдство  (Read 190690 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Пеньо
Hero Member
*****
Gender: Male
Posts: 1345« Reply #375 on: August 17, 2023, 22:24:34 PM »

Добра новина от днес?Huh?. В дух на уважение и взаимно разбирателство премина днешната среща с кмета на община Кресна!  Заедно успяхме да намерим конструктивно решение, което да не засяга по никакъв начин фермата на Сидер Седефчев и да не бъде в разрез с обществения ред. Всички кучета ще бъдат вързани,а депонирания, нерегламентирано, тор ще бъде извозен на подходящо място!
За мен е важно, че едни пламенни млади хора, превърнали животновъдството в своя мисия и живот, ще продължат да се трудят и да се развиват в този труден във всяко отношение регион.
Благодаря на Кмета Николай Георгиев за добронамереността, както и на регионалния представител на Национална овцевъдна и козевъдна асоциация Ваня Димитрова!

Искам да поздравя Сидер и Атила, както и техните близки за невероятната работа, която са положили. Фермата им в село Влахи е прекрасна, за пример! Развиват я на изключително труден терен и си личи, че работят със сърце. Срещнах и много млади хора, които се учат на трудолюбие и уважение към земята! Дай Боже повече такива животновъди на България, в тях е бъдещето ни!

P.S. За да няма подобни драми с други фермери в бъдеще, трябва да се предложат законодателни промени в ЗУТ за да бъде даден ясен статут на животновъдните обекти в населени места!
Logged
Пеньо
Hero Member
*****
Gender: Male
Posts: 1345« Reply #376 on: August 17, 2023, 22:27:12 PM »

Това пише Симеон Караколев в профила си във ФБ. Каракитане, кажи ти от първо лице, вярно ли е това? Накъде духа вятърът?
Logged
Pages: 1 ... 24 25 [26]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS! Dilber MC Theme by HarzeM