Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Национална изложба на български породи кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив -Мемориал д-р Т.Гайтанджиев - резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. October 13, 2024, 08:15:32 AM

Login with username, password and session length

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: www.kenef.com  (Read 15634 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
petko
Hero Member

« on: January 17, 2010, 12:15:06 PM »

тука ше мъкнем глупости от саита на вано ,на повечето въпроси или вече е отговаряно или не си струва да се отговаря,но пък понякога изкача по нещо на което трябва да се отговори

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
SIMBEN
Hero Member

0888313132

« Reply #1 on: January 17, 2010, 15:02:19 PM »

Проблема с боклука не можа да реши нито Бойко Борисов, нито Сергей Станишев.
С боклучака няма оправия.    no  Вано сигурно вече диша с противогаз.
« Last Edit: January 17, 2010, 15:06:12 PM by runka » Logged

"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО."
                                         (Екзюпери, Малкият принц)
petko
Hero Member

« Reply #2 on: January 17, 2010, 17:54:55 PM »

ох маико ,няма да се реши ли .бан нека не е вечен, пак ,пак бан,пак и пак така ще има на седмица по едно"коментарче" и или ще пише или ще чете ,ефтим успява да нахака повече отколкото добродушко успява да изтрие ,виж ако първо го изгони и после изтрие друга ще е работа ,после онзи ще спре защото ще види че няма смисъл ,а сега ......наи много да му ги преместят в другата тема.признавам че и аз съм за банн,НО винаги цитирам ако си забелязъл , а ако няма кои да цитирам ?
писането на истината там ми е много интересно ,пише си глупости ,някои ,ако му отговориш трябва да е със същата глупост.обаче тогава вече се започва модерирането,ако е едностранчиво може.остане ли едностранчиво си седи там.няма проблем.а тази истина нито те нито мен може да убеди.кого убеждават всъщност ,новодошлите.съветват как първо да се било разгледало произхода старите кучета и да си купиш тогава истинско бок.търсиш и кво намираш из темите
каракитански мелези ,каракчаснки продажници ,на попов боклуците,няма кои да ги опнира тези, ако го е направи или ще се истрие или ще е бан.остава вече да се огледаш за кучета .веднага ти лепват шаро дет отдавна умрял и разбира се велинградския бег дето наи мног ги разбира и може веднага да те уреди .истинския познавач уличил и доказал мелезията .естествено че от него
за кангалите гледам същия бег де беше изгонен от дога ,пак само неговите наи чисти ,наи разбирач......кучетъргаш

събрала се е там изметта от нета ,кои не е банен от другите саитове?(включително и аз).само тези дето пишете ,ако пиушехте само вие щеше да има и дръги като вас и нямаше да влизам да пиша а щях да чета ,ако все пак напишех нещо мнямаше да е това което пишех досега ,ако пък го напишех .е нека ме банят ,на много места са ме ,за някои банове не се сърдя
« Last Edit: January 17, 2010, 17:58:06 PM by petko » Logged

dandi
Hero Member

« Reply #3 on: January 17, 2010, 21:25:58 PM »

тука ше мъкнем глупости от саита на вано ,на повечето въпроси или вече е отговаряно или не си струва да се отговаря,но пък понякога изкача по нещо на което трябва да се отговори
Петко,че то нищо няма да остане за там.Повечето е за тука.
Жалкото е че повечето от пишещите глупостите нищо не правят за тия кучета даже не гледат такива.Лесно е да се пишат глупости,но ако се захванат да гледат,да вадят кучета в които да търсят както предците им като екстериор,така и работните им качества друга ще запеят.Това не става за ден и два пък и няма матрица.Това се постига с години труд и постоянство.
Лесно се гледат кучета с очи ,на снимка,но иначе не е така.
Но какво чудно има в това,те тия хора и снимки собствени почти нямат ,какво остава за кучета.
petko
Hero Member

« Reply #4 on: January 17, 2010, 21:34:29 PM »

ще им оставим наи големите и посещавани теми спамовете  lol

petko
Hero Member

« Reply #5 on: January 18, 2010, 14:39:00 PM »

Ти балчев, щеше да опищиш орталъка, ако бяха пуснали снимка на твои кучета в друга тема.

Мен пък ме е яд най-много за коча ми дето си го пуснал.
Кучетата ми айде, ама коча, какво прави в темата не знам.

Инак кучетата дето са ти харесали и си ги показал са: Буря от Тито б. Янко, м. Валя, на заден план, а това до коча е Мечо, син на толкова коментирания Каплан.Типични каракачански кучета, охраняващи стадо в балкана.

Каракачанския коч е елитен, ама това не е от значение за темата, тъй като тук не се обсъждат истински овчарски икучета, а бок.
Снимката съм я снимал на Гергьовден.

След два дена стадото тръгна на лятна паша към Централен балкан. На 150 км. от зимните кошари.
момчетата се кефят .....е от тва по голям комплимент здраве му кажи ,дори предубедения балчев,когато си махне предубежденията...в случая поради нензнание на призхода.извода .маи е по добре да не им се казва за произхода така биха били по искрени ,колкото и парадоксално да звучи

пп пусни друга снимка на каплановото поколение

STARTER
Hero Member

« Reply #6 on: January 18, 2010, 18:00:36 PM »

Тая тема е безмислена.
Има предостатъчно подобни във форума.
Няма нужда и тук това да са най-четените теми.
Който иска да чете глупости, да се развява по другите форуми.
petko
Hero Member

« Reply #7 on: January 18, 2010, 20:57:26 PM »

Тая тема е безмислена.
Има предостатъчно подобни във форума.
Няма нужда и тук това да са най-четените теми.
Който иска да чете глупости, да се развява по другите форуми.

...маи си прав.е нека я изтрият правоимщите

petko
Hero Member

« Reply #8 on: January 27, 2010, 00:18:11 AM »

ама вано ма писал си ме потребител с право на четене бе ,иа да ме пускаш да чета  lol

пп стартер ..вече нямам възможност да влизам в антикк форума ....когато ефтимчо за пореден път плюиине ,пускаи по некое куче
пп 2 ефтиме знамето е месалът  lol
« Last Edit: January 27, 2010, 00:25:07 AM by petko » Logged

Pages: [1]
  Print  

Jump to: