Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!
 
*
Welcome, Guest. Please login or register. July 24, 2024, 05:56:44 AM


Login with username, password and session length


Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: "Да си кажем (из)кривиците"- жълт таблоид  (Read 21847 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Arkan_VT
Jr. Member
**
Posts: 86


« Reply #15 on: February 06, 2012, 09:46:01 AM »

Тъй като никой не счете за нужно да ни информира, каква е дейността на МАКК-Пловдив, писана в Агенцията по вписванията да се върнем към това на колегите от ОНОК, чийто председател е г-н Динчев. В дейността на развъдна киноложка организация, кучето изобщо не се споменава. Но са записани дейности, които имат възможност за получаване на субсидии. Проверете в публикувания по рано документ. Във форумът на ОНОК беше посочена сумата, която фирма „ВЕНДИ” е получила като субсидия, а собственика и председател на ОНОК беше наречен „субсидийник”.
Динчев спря форума! А къде остана кучето, Господа - него кучета го яли, то не носи субсидии.
Logged
Arkan_VT
Jr. Member
**
Posts: 86


« Reply #16 on: February 06, 2012, 09:54:41 AM »

Член съм на МАКК от около 2000 година и като всеки нов, бях много запален активен и обикалях почти всички изложби и събития свързани с Каракачанското куче. Аз съм свидетел как на всяко събиране г-н Динчев ни убеждаваше и поставяше въпроса за влизането на МАКК  в ръководената от него БФК. Агитираше ни как БФК била първоприемник и т.н. и т.н….
На събрание в Стара Загора, г-н Дничев предложи да плати 4500 лева за финансов одит, при условия че МАКК влезе в БФК. Мисля, че беше Стефан от Силистра, който каза че одита не струва повече от 800 лева. Предложението беше формулирано без да се посочва конкретна сума -  да се поемат разходите по финансовия одит при условия, че МАКК влезе в БФК. Отново беше подложено на гласуване  и отново не се прие.
Всички гласувахме „против” дори ние, който по късно последвахме Динчев. Това гласуване не е отразено в протокола воден от Атила.
Това, което г-н Динчев не можа да постигне с убеждение, не можа да постигне с пари, го постигна с двама верни приятели и разцепи една организация, която беше постигнала много и уверено вървеше напред.

Logged
KaraKitan
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 3353« Reply #17 on: February 06, 2012, 11:47:46 AM »

Вальо, този форум не е жълт вестник и няма тепърва да става.
Измишльотините и фантасмагориите ти вече преминават всяка граница на здравият разум. Съветвам те най-добронамерено да потърсиш специалист, който спешно да ти назначи терапия. Разбирам, че клюкарската жълта преса влияе на мисленето, но пък чак толкова да прихванеш от стила им е твърде обезпокоително.
Любимата практика на жълтите медии -да се постави снимка(която сама по себе си е факт) и да се добави измислен от автора коментар към нея не прaви цялата статия ФАКТ. За това поне можеше да се допиташ до Кремена преди да се решиш да пишеш недоразуменията си.

Ако въобще някога си имал намерение и кураж да се дискутира някаква тема сериозно и аргументирано с членовете на МАКК, можеше да дойдеш лично на някое от многото събрания и сбирки на асоциацията. Сред тях имаше и такива в резултат на твои доноси. Последната възможност да защитиш тезите си очи в очи ти бе дадена на събранието в Нови Хан. Но ти пак се скри. Тази миша тактика я прилагаш от 2 години. Видно е, че си избрал шушумигарски да плюеш скрит зад монитора или телефонната слушалка. Но не ти стиска да застанеш очи в очи пред колегите си. Явно има защо да не ти стиска, след като раждаш подобни безумни писания. Естествено раждането им не е и без "добронамерената" подкрепа на външни ментори. Пък и двамата знаем, че тази подкрепа няма да ти е на разположение, ако излезеш лично очи в очи пред членовете на МАКК. Виж менторите ти нищо не губят, ако мюрето им изгори. А и ръчичките не си цапат, след като са си намерили кой да им тиражира измислените съчинения.
Не си дете. И като възрастен мъж трябва да си наясно, че разпространяването на лъжи и инсинуации не е безотговорен акт. На дете може да се прави компромис, но не постоянно. Пък на теб достатъчно компромиси ти бяха правени. Все с презумцията, че си падаш малко особен, че паметта ти изневерява. Дори на срещата в Нови хан, присъстващи членове споделяха през смях "Абе остави го Вальо, той си е малко шантав." Но е повече от очевидно, че вече не става дума за невинна загуба на памет и подмяната и с чистосърдечни фантазии. Иде реч за съзнателно и системно съучастие в умишлена оплювателна кампания насочена срещу МАКК и нейни членове.
Logged

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
Pages: 1 [2]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS! Dilber MC Theme by HarzeM