DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« on: August 14, 2012, 17:18:20 PM » |
|
Народе имам проблем от няколко дни и не знам какво да правя!Един ден сайта нещо не беше достъпен и след това като го пусна ми излиза заглавната страница но в полето за последните теми от форума ми показва следното: ма Warning: include_once() [function.include-once]: URL file-access is disabled in the server configuration in /h2/home/karakach/public_html/modules/mod_forum/mod_forum.php on line 6 Warning: include_once( http://www.karakachan.org/forum/SSI.php?ssi_function=recenttopics) [function.include-once]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /h2/home/karakach/public_html/modules/mod_forum/mod_forum.php on line 6 Warning: include_once() [function.include]: Failed opening ' http://www.karakachan.org/forum/SSI.php?ssi_function=recenttopics' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5fcgi/lib/php') in /h2/home/karakach/public_html/modules/mod_forum/mod_forum.php on line 6 Помогнете!
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #1 on: August 14, 2012, 17:21:49 PM » |
|
А иначе си е достъпен.Като напиша karakachan.org/forum и ме пуска директно във форума и от там си влизам в темите няма проблеми,но иначе не става.Защо е така?
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #2 on: August 14, 2012, 17:23:29 PM » |
|
А иначе си е достъпен.Като напиша karakachan.org/forum и ме пуска директно във форума и от там си влизам в темите няма проблеми,но иначе не става.Защо е така?
Аз имам предположение,ама да не се сърдиш ако го кажа
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #3 on: August 14, 2012, 17:25:00 PM » |
|
Е глупости сега!Казвай
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #4 on: August 14, 2012, 17:27:07 PM » |
|
Е глупости сега!Казвай ми много си доасаден и форума прави "отчаян" опит да се оттърве от теб p.s.сега сериозно,при мен няма никакъв проблем-пробвай да смениш браузъра,аз съм с мозила и нямам ягоди
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #5 on: August 14, 2012, 17:32:27 PM » |
|
Мина ми през ума и на мен подобно нещо,ама все се надявам да не е така..... Пробвах и с гугъл хром и с експлорър,пробвахме и от на братовчед ми компютъра,той е с някаква опера или нещо подобно,пробвахме и от неговия експлорър-нищо!
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #6 on: August 14, 2012, 17:35:12 PM » |
|
Да сменя браузъра ли!?Аз съм кух по тая техника и ако успея да изнудя брат ми или братовчеда,ама дали ще има полза като и от неговия комп го отваря така?Нещо да не си е до сайта?Знам ли?Ако админа знае нещо моля да каже. ми много си доасаден и форума прави "отчаян" опит да се оттърве от теб П.П. Ще трябва да се постараят повече
|
|
« Last Edit: August 14, 2012, 17:39:02 PM by DonKrasi »
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #7 on: August 14, 2012, 17:38:26 PM » |
|
Да сменя браузъра ли!?Аз съм кух по тая техника и ако успея да изнудя брат ми или братовчеда,ама дали ще има полза като и от неговия комп го отваря така?Нещо да не си е до сайта?Знам ли?Ако админа знае нещо моля да каже.
ми незнам Краси,дано се изкаже някой по-компетентен от нас двамата,щот ще си останеш с проблема инак
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #8 on: August 14, 2012, 17:39:17 PM » |
|
Дано....
|
|
|
|
|
|
|
skolev
|
|
« Reply #9 on: August 14, 2012, 19:04:39 PM » |
|
tz tz tz..ni explorer, ni mozila ..vze si dava sushtata greshka, spomenata ot DonKrasi..i pri men e taka
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
|
« Reply #10 on: August 14, 2012, 21:40:04 PM » |
|
При смяната на форума на нов хостинг, не са оправени пътищата от където се чете информацията в началната страница на сайта
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #11 on: August 14, 2012, 22:01:43 PM » |
|
tz tz tz..ni explorer, ni mozila ..vze si dava sushtata greshka, spomenata ot DonKrasi..i pri men e taka Сколев,тъкмо мислех да линчувам компа но твоето включване го спаси Значи проблема не е само при мен При смяната на форума на нов хостинг, не са оправени пътищата от където се чете информацията в началната страница на сайта Благодаря за инфото И сега какво следва???
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
|
« Reply #12 on: August 14, 2012, 22:09:51 PM » |
|
ми някой да го оправи
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #13 on: August 14, 2012, 22:41:04 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #14 on: August 15, 2012, 10:45:10 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|