skolev
|
|
« Reply #45 on: August 04, 2017, 22:51:02 PM » |
|
Ми те май са се поотцепили някои..
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
|
« Reply #46 on: August 04, 2017, 22:57:06 PM » |
|
тъй ли било?.. ми кой квото търси - си го намира ех, тез шопи, винаги имат задни мисли
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
|
« Reply #47 on: August 08, 2017, 13:45:55 PM » |
|
Профила на Вано що е изтрит ?
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
|
« Reply #48 on: August 08, 2017, 14:07:08 PM » |
|
За да няма излишни страсти и спекулации по случая с изтрития профил, поствам тук кореспонденцията ни с Иван Панайотов - "vano". --------------------------------------------------------------------------------- от: Kara Kitan < karakitan@gmail.com> до: Иван Панайотов < vanopan@abv.bg> дата: 6 юли 2017 г., 12:46 Здрасти Вано, вчера при бърникане из менютата на админския панел на форума се оказа, че съм изтрил по невнимание няколко акаунта сред които се оказа, че е и твоя "vano". Не открих начин да ги възстановя, за което много съжалявам. Ако има такъв подскажи за да върна старата ти регистрация. Преди малко влязох във форума и пуснах заявката ти от e-mail: bgdogs@abv.bgИзвинявам се за гафа. Поздрави Атила --------------------------------------------------------------------- от: Иван Панайотов < vanopan@abv.bg> до: Kara Kitan < karakitan@gmail.com> дата: 7 юли 2017 г., 8:30 Здравей, За съжаление няма вариант за възстановяване, но няма проблем. Поздрави! -----------------------------------------------------------------------------------
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
Newbie
|
|
« Reply #49 on: August 08, 2017, 14:18:04 PM » |
|
Така е, пак казвам, че няма проблем. Случва се. Но съм единственият изтрит (поне от пишештите активно).
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
|
« Reply #50 on: August 08, 2017, 14:24:50 PM » |
|
Какви са тези филми отцепили се някои, други повече не искат да членуват никъде, трети да пишат и да си общуват тук, четвърти говорят за болни амбиции, егоизъм, алчност, виновни колеги, те пък се оказват неизплатили се лайнари, външни форуми, вътрешни форуми, планове, кройки
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
|
« Reply #51 on: August 08, 2017, 14:26:29 PM » |
|
Попроменило се е това място.
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
|
« Reply #52 on: August 08, 2017, 15:03:06 PM » |
|
Времето е в нас и ние сме във времето. То нас променя и ние него променяме...е казал един сънародник. Така и тук. Организацията се развива година след година. Разраства се. Усложнява се. Пъпкува. Едни пъпки разцъфват, други изсъхват. Берем плодове, сеем семена. И в крайна сметка всичко конструктивно на този свят се дължи на смелостта и интелекта. Както и всичко деструктивно на този свят се дължи на страха и глупостта. Смелостта върви ръка за ръка с откритостта, а страха води със себе си прикритостта и подлостта. Прекрасно е когато приятелите ни са съчетание на интелект и смелост. Такива хора са лоялни и на тях може да разчиташ дори и в най-екстремални житейски ситуации и битки.
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
Mad Max
|
|
« Reply #53 on: August 09, 2017, 10:59:48 AM » |
|
Където няма страх, няма кураж, няма огън и живот. Майка ми казва, че човек си ражда и изгражда смелостта когато следва свободната си воля и осъществява мечтите си. Сам и с приятели. Приятели са хората които вървят до теб редом и гледат в посоката, в която и ти. Всеки може да се изплаши или да сгреши. Приятелите са си Приятели! https://chudo-sega.com/statii/50-vdahnoviavashti-misli-citati-dumi-za-smelostta/
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
|
« Reply #54 on: August 09, 2017, 11:05:04 AM » |
|
И все си мисля, че истинския приятел е човека дето и да бутнеш голям камък в грозна локва (примерно и образно), ще махне с ръка и ще каже "сгреши, но майната му! давай да оправяме по-бързо положението и да придължаваме напред!".. а няма да превърне случката в хипер дълбоката непростима драма. Абе всичко е по-леко и хубаво с приятел - какъвто и да е! и умния изглуоява, и смелия се изплашва, и обратното..
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
|
« Reply #55 on: August 09, 2017, 12:19:24 PM » |
|
Пък за Лоялността .. ! Най-ме впечатлява, че темата за лоялността я повдигат най-често преди всички хора, които никога не са имали ШЕФ на главата си - като майка ми, примерно. И винаги се съобразяват на първо място със себе си и своите си идеи, които коват безспирно правила за всичко и всеки наоколо. Или пък темата е повдигана от хора, на които не им се е налагало да бачкат на тясно пространство с шеф и непознати случайни хора. Не говоря за хора от семейството! Отборен труд. Има нещо парадоксално в случая. Какво знаем ние за лоялността ?.. Но пък вдички болезнено и кръвно я очакваме.
|
|
« Last Edit: August 09, 2017, 12:22:42 PM by Mad Max »
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
|
« Reply #56 on: August 09, 2017, 18:29:18 PM » |
|
Лоялността е вярност към дадена дума, кауза, идея, приятел. Лоялността или я имаш или я нямаш. Независимо дали си "шеф" или не си "шеф". А за думата народа е казал: "Казана дума хвърлен камък". Ей за това е хубаво "три пъти да се мери(мисли), един път да се реже(говори).
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
|
« Reply #57 on: August 09, 2017, 18:37:44 PM » |
|
Същият този народ дето е казал: "Кой каквото прави - за себе си го прави" "Ум царува, ум робува, ум патки пасе"
|
|
|
|
|
|
|
STARTER
|
|
« Reply #58 on: August 09, 2017, 20:27:11 PM » |
|
То и аз мислех някога, че е лесно да се пасат патки.
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
|
« Reply #59 on: August 10, 2017, 06:08:46 AM » |
|