Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Национална изложба на български породи кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив -Мемориал д-р Т.Гайтанджиев - резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. October 13, 2024, 07:02:01 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 2 [3]
  Print  
Author Topic: Нетипични КК  (Read 36317 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
petko
Hero Member

« Reply #30 on: December 20, 2009, 14:39:51 PM »

rijvaniq cvqt pri kavkazcite mislq che ne e jelan v takuv smisal zaradi sanbernara ...
lol ti sanbernara samo na cviat li go poznavash? manite na bok belia cviat zaradi landzera  lol ,kaji mi koi cviat veche ne e zaet ot niakoia poroda lol

pp ei zatva bok se spreli na cherno belia .za da moje i laik da pravi generalni zakliuchenie za porodnosta .vsichko shto e cherno bialo da e rasovo

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
miroslav
Full Member

« Reply #31 on: December 20, 2009, 17:56:48 PM »

predi da se hilish kato oligofren procheti hubavo napisanoto ot men ... Pishe:  MISLQ MISLQ MISLQ tova kakvo govori ne go natqkvam na vsihcki  ..  ei hora shto e rijavo se e Sanbernar ...   beshe zadaden vapros   i opitah da dam nekakuv otgovor koito da ne me vkarva v mnogo dopulnitelni vaprosi ...   no takiva kato tebe  stari chobani jel jivot sus stokata i s kuchetata  mnogoznaeshti  vinagi iskut da se zaqjdat s takiva kato men   ... Gledai si tam kuchetata tam imash li nemash li i  samo jivi i zdravi da sme ...  smile
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #32 on: December 20, 2009, 19:14:01 PM »

predi da se hilish kato oligofren procheti hubavo napisanoto ot men ... Pishe:  MISLQ MISLQ MISLQ tova kakvo govori ne go natqkvam na vsihcki  ..  ei hora shto e rijavo se e Sanbernar ...   beshe zadaden vapros   i opitah da dam nekakuv otgovor koito da ne me vkarva v mnogo dopulnitelni vaprosi ...   no takiva kato tebe  stari chobani jel jivot sus stokata i s kuchetata  mnogoznaeshti  vinagi iskut da se zaqjdat s takiva kato men   ... Gledai si tam kuchetata tam imash li nemash li i  samo jivi i zdravi da sme ...  smile
abe ne sichko shto e rijo e melez ama chesno da si govorim ima dosta za bradva  lol Petko nali ti taka gi lekuvashe  lol
petko
Hero Member

« Reply #33 on: December 22, 2009, 16:17:12 PM »

aaaaaaa mislish ....a sanbernara daje ne e rijav i spri da mislish che mai ne e rabota za teb ,az se hilia kato oligofren ,no pone ne mislia kato takuv lol

pp az kuchetata si gi gledam obache gledam i da poobrazovam takiva kato teb ,zashtoto imenno naivnosta na leikite pozvoliava da evoliuira kucheto ni taka ,shte doide vreme kogato ti i da iskash niama da znaesh koe e kk i koe ne tochno kavkazkata ovcharka moje da ti bude primer

a ako si se zagrijil za zdraveto si vlez v nekoi tematichen forum,i tam bukel s nashenski recepti ot na baba ti vremeto

brat mi nikoga ne sum trepal kuche s bradva ....i nikoga ma nikoga cveta ne e bil prichina za tova, daje i porodnosta ,v momenta imam edno kuche za koeto moga da tvyrdia che e kk ostanaloto e dokazan melez i podobia

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
miroslav
Full Member

« Reply #34 on: December 25, 2009, 16:27:48 PM »

em tova za zdraveto taka se kazva taka e ostanalo ot edno vreme no takiva kato teb ne go razbirat am nea znachenie ....a ti che si posledniq chovek koito che me obrazova na taq tema az ne iskam da sm "profesor" kato teb   makar i mnogo malko da znam za porodata ne mi prechi da q obicham poveche ot mnogo hora ....        smile zashtoto samo nie si znaem edno kuche kakvo moje da oznachava za nas....
Georgi_Mokrev
Newbie
*

« Reply #35 on: February 03, 2013, 21:30:33 PM »

Zdraveite,iskam da popitam poneje imam KK koeto mi podariha predi 10  meseca dali bihte mogli po snimki da opredelite dali e 4istokryven moga da ka4a snimka kato e na 40 dni i kato e na 8 meseca ? Pitam tova za6toto znam 4e vyv foruma ima eksperti po KK i 6te se radvam ako moje da mi pomognete? 
Georgi_Mokrev
Newbie
*

« Reply #36 on: February 03, 2013, 21:39:10 PM »

Zdraveite,iskam da popitam poneje imam KK koeto mi podariha predi 10  meseca dali bihte mogli po snimki da opredelite dali e 4istokryven moga da ka4a snimka kato e na 40 dni i kato e na 8 meseca ? Pitam tova za6toto znam 4e vyv foruma ima eksperti po KK i 6te se radvam ako moje da mi pomognete? 

[ img ] http://prikachi.com/images.php?images/915/5570915r.jpg [ /img ]
[ img ] http://prikachi.com/images/262/5825262w.jpg [ /img ]
[ img ] http://prikachi.com/images/268/5825268R.jpg [ /img ] - 40 dni

[ img ] http://prikachi.com/images/275/5825275t.jpg [ /img ] - 8 meseca
Ako ne6to ne sam kachil snimkite kakto trqbva se izvinqvam .
« Last Edit: February 03, 2013, 21:46:06 PM by Georgi_Mokrev » Logged
Pages: 1 2 [3]
  Print  

Jump to: