Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Национална изложба на Каракачански кучета, 11 ноември 2023г. гр.Казанлък.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. November 09, 2024, 20:42:42 PM

Login with username, password and session length

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Хижа МАЗАЛАТ си търси другар и пазач.  (Read 13728 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Mad Max
Hero Member

« on: September 08, 2013, 18:52:17 PM »

Работещите и арендатора на хижата държат това да е породисто каракачанско куче, уравновесено и достатъчно интелигентно, за да живее сред мечки, вълци, елени и туристи. Предпочитат да го отглеждат свободно, а не на синджир. Очакват Вашите препоръки относно пола му.

Предложения?

mirko_kz
Newbie
*

« Reply #1 on: September 08, 2013, 21:53:12 PM »

За хижа "Мазалат" в централен Балкан ли става въпрос?
Mad Max
Hero Member

« Reply #2 on: September 09, 2013, 09:11:18 AM »

Да.

rea
Newbie
*

« Reply #3 on: October 19, 2013, 10:14:19 AM »

Здравейте имам женска курцхар, която роди на 16.10. Бащата на малките е каракачанска овчарка. Рея (майката) вече се е срещала с мечка именно в района на х. Мазалат Smiley
Обича хората и планините, най-много да дивее из горските пътечки и рекички (:. Не мога да кажа нищо за малките, но ако приличат на майка си ще са много верни другари планинари и пазачи.
Ако имате въпроси може да ми пишете тук или пък да разгледате снимки на майката и малките бебчовци - https://www.facebook.com/events/1417417125143491/

П.С. Ако пък имате приятели, познати, които обичат планината, животните и дивотията би било чудесно, ако искат кученце Wink

Елица
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #4 on: October 19, 2013, 11:50:57 AM »

Интерсна кръстоска КК/Курцхар.....
А сигурна ли сте, че майката е курцхар? На мен не ми прилица на курцхар, поне не и чист Wink
Въпросът ми е съвсем приятелски smile

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
rea
Newbie
*

« Reply #5 on: October 19, 2013, 13:02:03 PM »

Не е чист курцхар, само по бащина линия, някъде назад сигурно има и нещо бретонско Smiley
Уникален микс някакъв (:
Pages: [1]
  Print  

Jump to: