Tracien
Newbie
|
|
« Reply #15 on: February 07, 2016, 14:37:41 PM » |
|
Благодаря на всички, които с участието си помогнаха за разрешаването на проблема ни Надявам се също ръководството ясно да определи отговорностите - записване на кутретата,издаване на родословие и т.н. Мисля , че ако искаме навън да признаят породата като такава и да имат уважение към организацията, първо трябва на вътрешно ниво да се сложи ред. Макар да живея от дълги години в чужбина не съм "чуждопоклонничка", всяко общество има своите недостатъци, но когато има нещо добро да се копира, не виждам причина "Защо не?"! Поздрави и приятен следобед на всички
|
|
|
|
|
|
|
Tracien
Newbie
|
|
« Reply #16 on: February 07, 2016, 15:45:47 PM » |
|
До гн Вучков Моля да ми сигнализирате дали сте получили мейла и снимките, които ви изпратих или не, защото аз получих съобщение за неоткриваем адрес мейл: The following message to < zmey4ence@abv.bg> was undeliverable. The reason for the problem: 5.1.0 - Unknown address error 550-'5.1.1 < zmey4ence@abv.bg>: Recipient address rejected: User unknown in virtual mailbox table'
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
|
« Reply #17 on: February 07, 2016, 15:47:52 PM » |
|
Ние всички се стремим да работим за подобрението на работата на организацията. Успех!
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
kennel Vucho
|
|
« Reply #18 on: February 07, 2016, 16:15:14 PM » |
|
До гн Вучков Моля да ми сигнализирате дали сте получили мейла и снимките, които ви изпратих или не, защото аз получих съобщение за неоткриваем адрес мейл: The following message to < zmey4ence@abv.bg> was undeliverable. The reason for the problem: 5.1.0 - Unknown address error 550-'5.1.1 < zmey4ence@abv.bg>: Recipient address rejected: User unknown in virtual mailbox table' В по предните постове бях посочил личния си e-mail: a_vu@abv.bg!
|
|
|
|
|
|
|
Tracien
Newbie
|
|
« Reply #19 on: February 07, 2016, 16:54:23 PM » |
|
Упс, съжалявам, ще опитам на посочения
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
|
« Reply #20 on: February 07, 2016, 18:07:59 PM » |
|
Госпожо Tracien, пише ви един редови член на МАКК. Имам идея как функционира една организация с идеална цел в страната от която пишете. За това бих искал да Ви обърна внимание че секретарят на МАКК- д- р Атанас Вучков, няма асистент занимаващ се с административните дела на Асоциацията. Той, се занимава с това на добра воля, крадейки от собственото си свободно време, при това безвъзмездно! Щом харесвате каракачанските кучета моля бъдете така добра да уважавате труда, и да проявите необходимото търпение към хората дали Ви възможността да притежавате такова. С уважение, А. Христов
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
Tracien
Newbie
|
|
« Reply #21 on: February 07, 2016, 18:30:11 PM » |
|
Госпожо Tracien, пише ви един редови член на МАКК. Имам идея как функционира една организация с идеална цел в страната от която пишете. За това бих искал да Ви обърна внимание че секретарят на МАКК- д- р Атанас Вучков, няма асистент занимаващ се с административните дела на Асоциацията. Той, се занимава с това на добра воля, крадейки от собственото си свободно време, при това безвъзмездно! Щом харесвате каракачанските кучета моля бъдете така добра да уважавате труда, и да проявите необходимото търпение към хората дали Ви възможността да притежавате такова. С уважение, А. Христов Здравейте гн Христов, Никога не съм имала претенции или лоши намерения към когото и да било, още по-малко към хората които се опитват да вършат добри дела! Напротив, възхищавам се! Разбира се, ваше право е да защитавате колегата си, макар , че не виждам срещу кого! Колкото до търпение, мисля , че съм проявила достатъчно и на никого не съм досаждала в продължение на две години! Повдигнах въпроса, защото не знаех към кого да се обърна и кой е отговорен да ми изпрати рододословие! Не че без родословие няма да преживеем, все още "мърдаме" ! Рекламирам нещо за което съм платила, но не съм получила! Това е! Поздрави, Филипова-Кавиро
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
|
« Reply #22 on: February 07, 2016, 19:30:57 PM » |
|
Госпожо Tracien, пише ви един редови член на МАКК. Имам идея как функционира една организация с идеална цел в страната от която пишете. За това бих искал да Ви обърна внимание че секретарят на МАКК- д- р Атанас Вучков, няма асистент занимаващ се с административните дела на Асоциацията. Той, се занимава с това на добра воля, крадейки от собственото си свободно време, при това безвъзмездно! Щом харесвате каракачанските кучета моля бъдете така добра да уважавате труда, и да проявите необходимото търпение към хората дали Ви възможността да притежавате такова. С уважение, А. Христов Здравейте гн Христов, Никога не съм имала претенции или лоши намерения към когото и да било, още по-малко към хората които се опитват да вършат добри дела! Напротив, възхищавам се! Разбира се, ваше право е да защитавате колегата си, макар , че не виждам срещу кого! Колкото до търпение, мисля , че съм проявила достатъчно и на никого не съм досаждала в продължение на две години! Повдигнах въпроса, защото не знаех към кого да се обърна и кой е отговорен да ми изпрати рододословие! Не че без родословие няма да преживеем, все още "мърдаме" ! Рекламирам нещо за което съм платила, но не съм получила! Това е! Поздрави, Филипова-Кавиро Никого не защитавам. Просто малко Ви разяснявам фактите. В Белгия реалностите са мааалко по различни. Колкото до това което сте платила- сигурно сте платила повече за самолетния билет на кутрето. Което казвам не за да се заяждам а за да разясня че маймуни с трици трудно се ловят! П.С. Прекрасен избор на куче! Добчо Х Гуджа! Ще се радваме, всички тук да споделите малко снимки!
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
Tracien
Newbie
|
|
« Reply #23 on: February 08, 2016, 12:07:26 PM » |
|
Когато говорех за заплащане, имах предвид документа, не кучето! А колкото до него може да попитате Мирослав, ако желае да ви каже- знам , че не влиза много много във форума. Само мога да ви уверя, че сумата, която съм платила е много по-висока от цените които са в България! И това , че съм я дала, не означава , че тук парите ги берем по дърветата, а съм я дала с леко сърце, защото знам какви са реалностите в България !
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
|
« Reply #24 on: February 08, 2016, 14:04:17 PM » |
|
Имах в предвид цената на самото родословие. Останалото не е моя работа. Нито пък смятам за уместно да се коментира въобще.
|
|
|
|
|
|
|
Tracien
Newbie
|
|
« Reply #25 on: February 08, 2016, 14:44:06 PM » |
|
Разбира се, ето че сме на едно мнение
|
|