Здравейте,
Като казвам "наследник", искам да кажа не негов син(на Khan), а следващото куче в къщи.
За съжаление Khan умря на 6 месеца и лекарите тук го изследваха-имал е сърдечен проблем, умря на 2 метра от нас по време на разходка, както си тичаше!
Тъй като съпругът ми е луд по тази раса, десет дни след като погребахме Khan, качих се на самолета за София и взех нашият сегашен хубавец- и го кръстихме Khanos, на първия ни каракачанец.
Нашият Khanos e може би първият и единствен каракачанец, който е пътувал с България ер като ВИП персона, стюардесите бяха много мили и пътуваше с мен , на две седалки само за него!
Съпруга ми е белгиец, уточнявам това, за да не си задавате въпроса за имената-Khan на френски означава Хан.
С Мирослав се уговорихме, че като се прибера в Брюксел да му изпратя данните по мейл, което и направих,той като слезе със стадото есента ще задвижи нещата за документите.
Живея в Белгия, не в България, така ,че не виждам как мога да си "поръчам" по друг начин родословие!
В България идвам за по седмица, и по този повод миналата година се свързах пак с Мирослав, той ми даде телефона на гн.Вучков, за да се разберем с него, че аз живея по-близо до град Пловдив, което и направих.
По sms изпратих на гн.Вучков всички данни и адреса ни в Белгия, той ми потвърди , че ги е получил и , че е дал да се прави документа на момчето , което се занимава с това.(Казах ви , че доста му досадих с моите обаждания!)
Исках да използвам, че съм в страната и бях готова да отида до Пловдив за да го взема!
Но за в деня, който ми каза гн.Вучков да му се обадя вече не отговаряше!
Съжалявам, че стана такава история , но това е истината.
И Мирослав, и гн. Вучков имат адреса ни !
А Khanos е син на Добчо и Гуджа, понеже не успявам да сложа снимки във форума, тези които имат желание да го видят, могат да отидат в Instagram . Cavirot_p, или във Facebook , уверявам ви , че е достоен носител на баща си!
Без лоши чувства!
Поздрави