Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Национална изложба на Каракачански кучета, 11 ноември 2023г. гр.Казанлък.  Резултати и фотогалерия
 
*
Welcome, Guest. Please login or register. July 19, 2024, 06:27:57 AM


Login with username, password and session length


Pages: 1 2 [3]
  Print  
Author Topic: Дунавски кон  (Read 35400 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Zahari
Hero Member
*****
Posts: 1281« Reply #30 on: December 01, 2016, 19:40:56 PM »

Айде сега,в предния ти поуст бях умен сега вече не съм,диагнозата ти ще я оставя на теб сам да си я определиш!
Добромире,писна ми от въздухари с някой лев да гравитират и да се възползват от животинките и собсидииките за да изкарат още някой лев!
Как можа "умен"мъж като теб да се набие с тоя фалшив кон! naughty
Казваш моя кон бил брак,защо не питаш тоя който ти пълни главата с небивалици,кой прави шестмесечно конче брак?Или,викаш откъде толкова акъл?! naughty

p.s Чак се разтреперих,че ще ме изключиш от твоята група! lolЧе за какво ти е тая група като очите са ти в джобовете и мислиш с ...! smile
« Last Edit: December 01, 2016, 19:41:44 PM by Zahari » Logged
Zahari
Hero Member
*****
Posts: 1281« Reply #31 on: December 01, 2016, 19:47:53 PM »

Забравих,ако напишеш още думичка ще те разоблича с доказателства за фалшивия ти кон. smile
Logged
Добромир
Newbie
*
Gender: Male
Posts: 32« Reply #32 on: December 01, 2016, 19:55:56 PM »

Захари, ти си глупав човек. Ако имаш предвид субсидийки, а не собсидиики както си написал - две грешки в една дума, бъди спокоен - такива не вземам и няма да вземам, просто нямам нужда от тях.

Ако толкова си загрижен за произхода на жребеца, то обърни се към Унгарската Нониус Организация, където той е листван на страницата на лицензираните от тях жребци. Те ще те успокоят.

Групата си е много хубава, но за съжаление ти вече не си там. Като си спомня какви кучета ми набута, ми се струва доста нагло точно ти да ми говориш за меркантилност. Остани със здраве.
Logged
Zahari
Hero Member
*****
Posts: 1281« Reply #33 on: December 01, 2016, 20:04:51 PM »

Важното е да разбираш мисълта,грешките ги остави аз не съм учен като теб но за сметка на това неучения Захари ви закова с фалшивия Унгарски кон,от успокоение имаш нужда ти не аз,вземи си върни фалшивия кон на Унгарския тарикат дето те наби с него! naughty
Logged
Zahari
Hero Member
*****
Posts: 1281« Reply #34 on: December 01, 2016, 20:22:41 PM »

Добромир взе от мен две сестричета от "И"кучило бяха като капчици сестри на Икрам,Искра и т.н.безотговорното му отношение към тях ги погуби,обади ми се тогава на бързо,че едното още веднага го е удавил негов мелез в къщата му,и другото не се забави дълго!

Някъде по темите му стоят постове как съм му подготвил всички необходими документи на кученцата но той не ги взел,че нямало смисъл вече!
Logged
KaraKitan
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 3353« Reply #35 on: December 01, 2016, 21:24:06 PM »

Захари, ти не си умен мъж. Освен че очевидно страдаш от параноя, явно страдаш и от загуба на памет. Коментарите които си постнал са от месец Март 2016, след обучението организирано от НАК, а тези за които и двамата говорим по-горе са от периода след изложбата от месец Септември 2016. Надявам се че имаш грам разум все пак за да не ги постваш тук, в случай че и тях си запазил защото наистина са просташки.

Това което разбрах за краткото време откакто съм в тези среди е че огромната част от хората които се занимават с това не са успели в никоя друга сфера на живота и затова така ревностно са прегънали идеята за спасяването на дадена порода, превръщайки я в кауза която да осмисли живота им. За същото това време разбрах, вкл. и от контактите си в чужбина, че породи се създават и опазват само от благородни, възпитани, успели и интелигентни хора. Които дават, а не вземат и не търсят интриги и сплетни за да осмислят съществуването си.
Както ти казах и в предния пост - злобата, завистта, омразата и простотията не водят до никъде. Или по-скоро водят до лоши неща. И затова в България всичко е такова каквото е.

Чух и за долните ти подмятания за жребеца който внесох, но е безсмислено да се говори с вас на тази тема. Завистта и злобата са много лоши неща. Този кон е лицензиран жребец (а не определен за бракуване) от Унгарската развъдна асоциация и освен че е син на Ерно е известна и майка му. Оставете животните на мира, както каза една колежка те не са виновни че са попаднали в света на жестоки и злобни хора.

В този сайт не съм влизал от много отдавна, и няма да го направя скоро, както и нямам нужда да надничам никъде. Не бъди елементарно дребнав. На добрия д-р Вучков мога само да му напомня как направи всичко възможно да замаже случая със закупеното от мен фалшиво куче от лицензиран развъдник на МАКК. Говорете си колко сте велики и бъдете щастливи. И ако напишеш още една думичка само в този стил наистина ще те банна от сайта на дунавския кон за да станеш герой и в собствените си очи. Бъдете здрави и се радвайте на живота. Успех!
Господинът Добромир се държи все е едно е хванал някой за мекото и вече ни гледа от висоооко.
Доста помиарски опит да се оплюе д-р Вучков и МАКК, при положение, че дискусията по случая е налична във форума и кристално ясно се вижда, че лицето Добромир си е изцяло виновно за казуса с така нареченото от него фалшиво куче. Ето линк за припомняне: http://www.karakachan.org/forum/index.php/topic,795.msg46543.html#msg46543
Не мога да пропусна и демонстрираното надменно отношение спрямо хората, за които съхраняването на порода/независимо каква/ е кауза. Много обичам такива персони, които за кратко се замотават около нещо или някой/защото е добило популярност/ и набързо решават, че вече знаят и могат повече от тези, които са отдали десетки години за дадена кауза.
Ауууу извинете, че употребих думата КАУЗА. Каква лоша и противна дума за успелите, благородните и интелигентните!
Logged

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
Zahari
Hero Member
*****
Posts: 1281« Reply #36 on: December 02, 2016, 09:11:19 AM »

 Да започнем с педигрето на Нониус Ерно бащата на Местер и твърдението на Добромир,че е баща на Рабло а именно коня вкаран от него от Унгария.« Last Edit: December 02, 2016, 09:11:59 AM by Zahari » Logged
Zahari
Hero Member
*****
Posts: 1281« Reply #37 on: December 02, 2016, 09:17:10 AM »

Ето и педигрето на Местер сравнете ги,всичко назад съвпада до сега не съм го побликувал никъде.
Обърнете внимание от педигрето на Местер,баща му Ерно с номера и сравнете горе номера,год.на раждане и т.н. в червената лента на Ерно.

« Last Edit: December 02, 2016, 09:23:12 AM by Zahari » Logged
Zahari
Hero Member
*****
Posts: 1281« Reply #38 on: December 02, 2016, 09:32:00 AM »

Ето го и педигрето на Рабло коня вкаран от Добромир от Унгария.
Обърнете внимание на майката,назад колко други коне са вкарани които не са Нониус.
« Last Edit: December 02, 2016, 09:34:42 AM by Zahari » Logged
Pages: 1 2 [3]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS! Dilber MC Theme by HarzeM