Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: База данни за кучетата от породата Каракачанско куче.

*
Welcome, Guest. Please login or register. December 09, 2024, 04:04:55 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 2 [3] 4
  Print  
Author Topic: Филми за Каракачанското куче  (Read 32977 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #30 on: March 25, 2020, 11:32:46 AM »

... и друго да попитам, ние Председател нямаме ли? Той спи ли? Събуди го, че май настана време да се разсънва!

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #31 on: March 25, 2020, 13:32:33 PM »

... накрая на песента какво ще излезе?! Язък ви за шашките, язък ви за фуражките! Заравяме организацията, заравяме и кучето! И накрая какво излиза, че за всичко съм бил напълно прав! Няма как да имаме хоби работеща структура, щото тя се подкрепя и финансира от фенове, ние нямаме. Няма как да се регистрира порода в ФСИ, щото Председателя и хората около него не намериха път за 20 години да го регистрират! Тъжна и жалка картина се разгърна от паралелната ми вселена, която май не е паралелна на реалната, както смятат някои!

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #32 on: March 25, 2020, 13:41:48 PM »

И още, искрено желая успех на сърбите, дано да успеят да регистрират автохтонната порода “Каракачанско куче” в ФСИ барем, като ние не можехме!

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Nomad
Hero Member

« Reply #33 on: March 25, 2020, 20:29:07 PM »

Трайчо, приличаш ми на сополивия квартален посерко,на когото големите батковци обърнаха най-накрая малко внимание и той взе,че си помисли,че вече си е изпрал
гащите и може да застане редом до тях без да им смърди.
В цялата тази дискусия или каквото и да било там,ми стоиш някак нелепо и фалшиво.Не мисля,че Николай и Захари не могат да питат или отговорят по тая тема,та ти си се впрегнал толкова сериозно.Не мисля,че ще обърнат и внимание на все по-силно отварящата ти се цепка помазана грижливо с лубриканти,щото и с това не можеш да ги впечатлиш.
Грозно е единствения човек в историята на МАКК произвел целенасочено мелези,титулувал ги с кръвна линия и след това най-безочливо взел пари за тях да говори за   организация и почтеност!
Грозно е човек апелиращ за колегиалност да окраде друг когото е имал за съмишленик и след това да парадира с неговия труд.
Какво стана с лекциите за морал дето ми ги изнасяше?! Какво стана с германката и клетата и рода.Не и призна,че си негоден,залъгва я сума ти време,измъкна им спестяванията и я пусна по течението.Другия вариант,който пророкувах много отдавна е да е прогледнала най-после и  сама да си е тръгнала.
Сериозно движиш и по селекцията.Как реши,че тоя остронос лисугер е била най-добрата женска в класа си?!Ти за това я скъса от кучене ама гледам,че не ти върви
търговията.Болния ти мозък реши да се нареди до по- кадърните от тебе и взе,че измисли и историята с откраднатото ти куче.Кой му е потрябвал тоя посредствен помияр,като освен това е и визуално отвратителен?!
Гледам,че се изказваш и по най-актуалния въпрос в държавата.Да беше отскочил до циганите в твоето село Василовци,да им дръпнеш една лекция,щото май първите заразени излязоха от тоя катун там.
А за изложбите съм ЗА!
Жалко,че няма да дойдеш,щото преминаващите туристи знаят,че във всяко село има поне по един луд,та можеха да ти се порадват на потурите.
Но с нетърпение очаквам организирането на изложба в ...прекрасната Мездра да речем biggrin biggrin biggrin
Все към циганите те влече biggrin biggrin biggrin
Там е близо-по организацията може  и да участва човека с вечните второстепенни роли и твой Падре...  lol
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #34 on: March 26, 2020, 09:04:42 AM »

clap clap clap lol lol lol

... само това ли измисли? Жалко, очаквах повече  hmm

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #35 on: March 26, 2020, 11:55:36 AM »

На мен, психично болният, от паралелна вселена, българин, който носи с гордост носията си и надува гайдата си, ми интересно мнението, освен на г-н Динчев, г-н Вучков, и на титулярката на развъдник Номад, на не членът на МАКК, но много активен във вътрешните въпроси - лицето Пенев и на други колеги, който искат да вземат участие. Щото и много от работещите колеги отдавна са вдигнали ръце.  Тази нека прочетем мненията по конкретният казус!

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #36 on: March 26, 2020, 16:31:22 PM »

И още, искрено желая успех на сърбите, дано да успеят да регистрират автохтонната порода “Каракачанско куче” в ФСИ барем, като ние не можехме!
Горното изказване е логичния завършек на хистерично-параноидните пристъпи, които ни се демонстрират от няколко дни.
Което напълно потвърди написаното от мен преди няколко дни.
Няма по страшно нещо от страха. Няма по опасен партньор от паникьосания страхливец. 

Трайко, време е да осъзнаеш, че е в твой интерес сам да озаптиш паническия си страх и да спреш да се излагаш публично с истерични изявления.
Преди два дни ви предложих съвсем конкретен, разумен и работещ вариант за действие с писмо или подписка. Но както добре се видя, това не ви интересува. Което пък показва, че просто си търсите поводче за демонстриране на личните си паранои и омраза.
----------------------------

МОДЕРАТОР: Тъй като това не е място за демонстриране на нарушено психично здраве, психоанализа и психологична помощ, а форум за любители на кучета от породата Каракачанско куче, от името на екипа модератори отправям официално предупреждение към пишещите, че при последващи опити за заразяване на средата с психопатии и нарушаване на добрия тон ще последват наказания за нарушителите. Този форум от създаването си е място за свободно изразяване. Място за свобода на разума, на аргумента, но не и за свободията на лудостта.

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #37 on: March 26, 2020, 17:13:44 PM »

Атила, пак ти пиша, не ме пращай на кино, като че съветваш да пиша на някой си. А отговори, щом смяташ делото на за достойно, защо човек, явно силно уважаван от УС дава интервю за автохтонната сръбска порода “Каракачанско куче” и защо нито веднъж не се споменава вашата 20 годишна работа и работата на МАКК?

Параноя пишеш, за съжаление не е параноя, а ясно изказване на мнение, базирано на факти. Интересно е, ние председател нямаме ли да изрази позицията си?

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #38 on: March 26, 2020, 17:26:50 PM »

Поясни моля забележката от модератора, че ми стана интересно. Бих искал да науча, освен теб, кои са в този “екип от модератори”? Щото за родословия и календари чакаме с по половин година, ама за пренаселеност форум чак екип имаме, евала де.

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #39 on: March 26, 2020, 17:31:32 PM »

Трайко, мисля че пиша на български език. Ако имаш въпроси към екипа(автори, продуценти, сценаристи, участници) на дадено предаване от дадена телевизия отправяш въпросите си към тях. Никой друг не може да ти даде отговор и не носи отговорност за техния продукт освен те самите. Като ти върнат отговор може да го споделиш за коментари.

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #40 on: March 26, 2020, 17:57:07 PM »

Атила, отговорът ти е бягане от отговорност.

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #41 on: March 26, 2020, 21:50:37 PM »

За временно недоразбиращите български език, повтарям поста.
Трайко, мисля че пиша на български език. Ако имаш въпроси към екипа(автори, продуценти, сценаристи, участници) на дадено предаване от дадена телевизия отправяш въпросите си към тях. Никой друг не може да ти даде отговор и не носи отговорност за техния продукт освен те самите. Като ти върнат отговор може да го споделиш за коментари.

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #42 on: March 27, 2020, 08:59:22 AM »

Поста ти е отново бягане от отговорност! Пак питам, къде се объркаха нещата? Дори да приемем, че си прав и трябва да пиша на някой си, защо ти постваш линка към видеото с гордост, без да намираш никакъв проблем в това, кое предаване го излъчва и как се презентира от гост съдия на МАКК на две изложби? Тия неща не те ли притесняват? Не притесняват ли останалите от УС?

Или всичко е “всяко чудо за три дни”, “кучетата си лаят, керванът си върви”?! Параноя не е моето, а поредният критичен коментар към една умираща хоби структура!

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
rex
Hero Member

« Reply #43 on: March 27, 2020, 09:02:33 AM »

Цялата дискусия претърпя една доста интересна метаморфоза... Първо, филмът беше скоростно презентиран тук няма и ден след като разцъфтя из ФБ и тръгнаха негативни коментари на база чутото в него.
     И въпреки всичко беше презентиран като един вид реклама на Каракачанското куче. Докато се стигна до момента, в който бе подета линия, че никой не носи отговорност за нищо.
     Учудване буди факта (след като бяха предложени различни смехотворни варианти), защо не се предложи най-логичното, тоест да бъде поканен г-н Васов да изложи в този форум своето мнение по въпроса? И ако наистина се е получило недоразумение, да го изясни с няколко изречения. Като най-логично бе инициативата затова да се подеме от хората, които поддържат приятелски контакт с него, имат неговите координати и най-вече хората, които неколкократно са го канили да съдийства официални изложби на породата в България. Наистина е учудващо защо това не се случи. А топката се подритна към неопределен кръг от лица, за които е пределно ясно, че не контактуват с въпросния господин,  той не им е лично познат и те нямат неговите контакти.

ПП Дискусията ако не друго, е важен тест за „имунитета” на породата Каракачанско куче в такъв един момент и ситуация. Много хора биха определили напъните за грубо налагане на цензура като опит за заглушаване на отсрещната страна в диалога. И като грозен пример за конфликт на интереси – как  една теза се защитава когато е удобно в качеството на потребител на форума, а когато „се налага” – в качеството на администратор.

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #44 on: June 23, 2020, 15:35:54 PM »

... и така, в мой интерес, буден, граждански, е въпросът ми, всичко така тихо мълкум ли ще подметем под килима?

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Pages: 1 2 [3] 4
  Print  

Jump to: