Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: База данни за кучетата от породата Каракачанско куче.

*
Welcome, Guest. Please login or register. November 03, 2024, 07:40:35 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 28 29 [30] 31
  Print  
Author Topic: База данни - анализи, изводи, коментари  (Read 165511 times)
0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
Пеньо
Hero Member

« Reply #435 on: July 01, 2019, 21:48:49 PM »

Извинявай, нямам време за глупости! Тормози друг, успехи!
О, съжалявам, че те тормозя! Не съобразих, че да говорим за кучета в този форум, е глупост.
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #436 on: July 02, 2019, 14:10:47 PM »

Говоренето ти ми е ясно не от вчера. Нямам какво да си кажа с теб. Успехи!

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
Пеньо
Hero Member

« Reply #437 on: July 02, 2019, 21:10:59 PM »

Говоренето ти ми е ясно не от вчера. Нямам какво да си кажа с теб. Успехи!
Откакто си се появил в този форум, сигурно няма човек, който да е задал повече въпроси от теб. На по-голямата част от тях ти е отговорено. Интересното обаче е, че когато на тебе ти се зададе въпрос, отговор  няма. Или поне не е конкретен. Способен си да напишеш плеяда от кухи постове, но не и да отговориш. Този път ще се въздаржа от определения, кой и защо не застава зад думите си (ти си знаеш).
 ПП. Един съвет. Не се опитвай да смяташ инбридинг! Излагаш се. Все пак си "кенел". Питай! Не е срамно. За разлика от теб, някой ще ти отговори.
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #438 on: July 02, 2019, 22:40:43 PM »

Не ми се влиза в излишни обяснения как си ме наричал напоследък. Няма да обърна и внимание на манипулативните ти твърдения в последният пост. Аз по кои кучета как работя си е моя работа и най-малко не теб, съм длъжен да обяснявам.

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Пеньо
Hero Member

« Reply #439 on: July 02, 2019, 23:53:08 PM »

Не ми се влиза в излишни обяснения как си ме наричал напоследък. Няма да обърна и внимание на манипулативните ти твърдения в последният пост. Аз по кои кучета как работя си е моя работа и най-малко не теб, съм длъжен да обяснявам.
Никой не ти се бърка в работата. Казвам ти, че грешиш при сметките с инбридинга. Ти самият ги изтипоса тези грешни римски цифри. А това не е добре за един "кенел". Пък ти си влизай и излизай в обяснения, колкото си щеш. Няма нищо манипулативно. Има факти.
Пеньо
Hero Member

« Reply #440 on: July 03, 2019, 14:42:03 PM »

Щях да задам същият въпрос, но щях да бъда отново обвинен, че търся под вола теле. Затова ти благодаря Николай за въпроса, чиито отговор ще е информативен и за мен.
Значи, когато става въпрос за сходна ситуация (нечия работа с неговите си кучета) се изтапанваш на първия ред и чакаш информативен отговор, а когато въпросът е отправен към теб: "Аз по кои кучена как работя си е моя работа и...". Брей! Ти ще се окажеш тежък гъзар, бе Трайко! Ц-ц-ц.
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #441 on: July 05, 2019, 16:43:05 PM »

Много са си верни римските цифри, както и сметките ми. Долните ти опитите не ме интересуват.

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Пеньо
Hero Member

« Reply #442 on: July 05, 2019, 19:01:49 PM »

Много са си верни римските цифри, както и сметките ми. Долните ти опитите не ме интересуват.
Ти досега ли проверява римската математика?
Никакви долни опити от моя страна, просто питам, как получаваш III-III на Мрако и т.н.?
 ПП. Не се доверявай напълно на цветните правоъгълници в базата данни!
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #443 on: July 05, 2019, 21:54:42 PM »

Така, а Ира и Котраг, не са  ли III - III на Мрако? Не са ли в трети пояс след Мрако? Виждаш колко долно се уяждаш?!
« Last Edit: July 05, 2019, 21:55:50 PM by trayko.asenov » Logged

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Пеньо
Hero Member

« Reply #444 on: July 05, 2019, 23:55:30 PM »

Да се обзаложим, че грешиш? Ама ще си признаеш ли, че не се "уяждам долно"?
Ще бъда сериозен и ще обясня моето виждане за инбридинга на връзката на Котраг х Ира. Ти не знаеш к'во имаш в двора си. Ако греша, ще помоля някой да ме поправи. Котраг е инбреден на Мрако IV-II. При връзка с Ира, която е внучка на Мрако, се получава инбридинг III-V,III на Мрако. Но дори и тази математика не е вярна. Според мен правилният инбридинг е III-III на връзката Мрако х Вранка (син на един брат х дъщеря на друг). Няма инбридинг на Мечо, на Враня, на Таньо, на Чолпа и на никой друг. Това показва моята римска математика. Ай, лека нощ!
« Last Edit: July 05, 2019, 23:56:48 PM by Пеньо » Logged
Пеньо
Hero Member

« Reply #445 on: July 06, 2019, 07:46:52 AM »

Така, а Ира и Котраг, не са  ли III - III на Мрако? Не са ли в трети пояс след Мрако? Виждаш колко долно се уяждаш?!
Уяждайки се долно, пак виждам, че дрънкаш глупости. Не, Ира и Котраг не са в трети пояс след Мрако. Той е във втори пояс на двамата и в четвърти на Котраг. И би бил в трети от двете страни на едно кучило от тях и в пети по баща. Анадън му?
Пеньо
Hero Member

« Reply #446 on: March 07, 2020, 20:53:38 PM »

Предполагам, че човекът (хората) от когото зависи това е зает с други дела, но скоро няма ли да има актуализация на Базата данни? Едва ли няма нищо ново от кутрета родени лятото на 2019!
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #447 on: March 08, 2020, 15:51:55 PM »

Не членове се интересуват и държат сметка за работата на асоциацията! Ами има членски внос, който ако се плаща може по-адекватно да се вписват нещата. Ама то нали ти е под достойнството да се занимаваш! Боже, колко простотия има по тоя свят, Боже!

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Пеньо
Hero Member

« Reply #448 on: March 08, 2020, 21:22:02 PM »

Базата данни на МАКК е ПУБЛИЧНА и до скоро единствена подобна!!! Този факт не веднъж е бил повод за гордост от страна на асоциацията (с право). Както ти нееднократно си споменавал, този форум е свободен за изразяване на мнение и за задаване на въпроси. Какви ли не дискусии са се развивали тук, точно относно Базата данни и то подхванати от "не членове", в което не виждам нищо лошо. Какъв е проблемът, че един бивш член задава напълно резонен въпрос? Можеш ли да ми обясниш? Щото аз мога. Проблемът е, че теб те сърби гърбът. Може сърбежа да е от лоша хигиена, но по-скоро е команда, зададена от болен мозък.

Приеми един приятелски съвет! Пролет е. Сезонът, през който се увеличава вероятността да се срещнем. Ти по цял ден си в твоя "БалканЪ". Тичай! Тренирай бягане по цял ден из БалканЪ. Аз напоследък съм наедрял (над 100 кг) и не ми спори тичането. За теб обаче, макар срамно и позорно, тичането би било ЗДРАВОСЛОВНО! Run, baby, run!
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #449 on: March 10, 2020, 09:25:03 AM »

Каквото и да пишеш, въпросът опира до пари и време! А ти не помагаш нито с едното, нито с другото! А иначе шляпай на воля  lol

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Pages: 1 ... 28 29 [30] 31
  Print  

Jump to: