DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #2310 on: August 10, 2010, 14:18:30 PM » |
|
Аха значи е ставало въпрос за Кипра  та нейните кутрета не са от Шабан а от Перелик(ааа Дънди,пускаш подвеждаща информация на службите  )иначе вярно че не си казвала да имате кутрета от Перелик(не че идеята за рижи е била лоша  )но и той е заслужил да остави потомство  Найстина са "хубава двойка" Балабан и Бельо,боен екип-WB  в началото много не ми ловеше окото(Бельо)но сега...  П.П. няма да те подсещам за снимки на новото кучило,ти и сама ще се сетиш да ги качиш като ги направиш,нали  А какво ново при Люта?
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #2311 on: August 10, 2010, 15:36:17 PM » |
|
Ами понякога едно мислиш,после друг акъл ти дойде та така.Съжалявам ,че съм те подвела без да искам. А от Кипра пак има рижи кутрета.Бащата на Перелик нали беше риж  Бельо не е много по екипите но роботим по въпроса,обича да всява интриги той,тъй е учен преди.Но яде пердах няколко пъти и сега преди да се дзвери мисли 
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #2312 on: August 10, 2010, 15:39:30 PM » |
|
Ето ги кутретата на Кипра и Перелик,на един ден.  Скоро и Люта ще роди,ще я видим и нея.
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #2313 on: August 10, 2010, 15:47:49 PM » |
|
 Бащата на Перелик нали беше риж баща му Буян ли беше?
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #2315 on: August 10, 2010, 15:55:46 PM » |
|
А да вярно :notworthy:а пък Медун е син на Буян,сиреч Перелик е внук по баща на Буян
|
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #2317 on: August 10, 2010, 16:14:34 PM » |
|
А бе като се загледах на едно от кутретата цвета ми се видя особен и тъкмо щях да питам но ме изпревари  яд ме е за Чакър,че не се е вписал в глутницата,много ме кефеше.Нали има ново попълнение,а дано се завърти при вас някое от "чакърчетата" 
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #2318 on: August 10, 2010, 16:26:03 PM » |
|
Дано,ще видим 
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #2319 on: August 10, 2010, 16:30:21 PM » |
|
Чакър пък е син на Мечкул,който пък е внук на Буян 
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #2320 on: August 10, 2010, 17:07:04 PM » |
|
Буян,Медун има ли ги ?! Възраст?! От червените във Влахи какви има?! P.S.Към всички знаещи е въпроса,пък KaraKitane чакам и ти да се включиш,ако ме зарадваш,а и не само мене със снимки на червените ви,ще почепа!
|
|
« Last Edit: August 10, 2010, 17:08:23 PM by Ariman »
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #2321 on: August 10, 2010, 17:38:38 PM » |
|
Медун май не е жив,не съм сигорен,ето негови снимки които ми пълнят душата   това което се вижда от снимките е че са уцелили с името,същински медун е сред стадото 
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #2322 on: August 10, 2010, 17:46:51 PM » |
|
Не е жив,отровиха го 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #2323 on: August 10, 2010, 17:48:11 PM » |
|
ако ме зарадваш,а и не само мене със снимки на червените Правилно,няма да си единствения който ще се радва на червени  и аз съм в сметката,плътно до теб съм в искането на "къртина и звук"
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #2324 on: August 10, 2010, 17:49:42 PM » |
|
Не е жив,отровиха го  Това е един от малкото случаи в които не се радвам че съм прав 
|
|
« Last Edit: August 10, 2010, 17:51:59 PM by DonKrasi »
|
|
|
|
|
|