Пламен Иванов-Пац
Jr. Member

|
 |
« Reply #3120 on: June 15, 2011, 13:53:15 PM » |
|
|
|
|
|
Добрите момчета отиват в Рая,лошите където си поискат!!!
|
|
|
Xaramiata
Jr. Member

|
 |
« Reply #3121 on: June 15, 2011, 17:00:01 PM » |
|
хубави кучета  това бялото много ме радва 
|
|
« Last Edit: June 15, 2011, 17:00:39 PM by Xaramiata »
|
|
|
|
|
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member

|
 |
« Reply #3122 on: June 15, 2011, 20:15:37 PM » |
|
хубави кучета  това бялото много ме радва  ами нормално е...все пак в МАКК няма мн такива 
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #3123 on: June 15, 2011, 22:36:43 PM » |
|
ами нормално е...все пак в МАКК няма мн такива  В МАКК има такива  
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
bobo
|
 |
« Reply #3124 on: June 16, 2011, 12:45:15 PM » |
|
Пламене ,това куче същото ли е? 
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #3125 on: June 16, 2011, 17:26:08 PM » |
|
все пак в МАКК няма мн такива Та какви точно няма в МАКК,би ли обяснил 
|
|
|
|
|
|
|
|
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member

|
 |
« Reply #3127 on: June 16, 2011, 20:16:00 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #3128 on: June 16, 2011, 22:46:40 PM » |
|
ами нормално е...все пак в МАКК няма мн такива  В МАКК има такива  Миндил...научи се първо да различаваш добрите кучета от лошите...и тогава ми се обади  Потребител "Пламен Иванов-Пац", употребата на обидни изрази не се толерира в този форум. Възпитаният човек може да представи теза и да води диалог без тях. Имате предупреждение. p.s.Правила на форума http://www.karakachan.org/forum/index.php/topic,407.0.html#new
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #3129 on: June 16, 2011, 23:46:51 PM » |
|
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
vlado
|
 |
« Reply #3130 on: June 17, 2011, 05:49:42 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #3131 on: June 17, 2011, 06:24:06 AM » |
|
„Пац“, много ме кефят такива „ракети-носители“ като тебе. В поустингите си от януари месец пишеш,че много харесваш каракачанските кучета, искаш да имаш такива, обаче много имаш да учиш за тях. Само пет месеца по-късно обаче, същите каракачански кучета ги наричаш „миндили“ и вече отсяваш категорично „хубавите“ от „лошите“ с окото на познавач. Би ли споделил тук във форума как за пет месеца се учи такава необятна материя като цялостно познаване на една порода кучета? И сега сериозно – мисля, че на човек му трябват бая години опит и сериозно познаване на типове кучета, на развъдните линии, че и на конкретни животни, та да твърди кое е „миндил“ и кое не е. При теб очевадно отстъстват подобни познания, както сам казваш. Не че нещо, ама става забавно да ти чете човек „компетентните“ мнения. Ако един ден наистина навлезеш в материята, сигур ще разбереш колко неподготвен се изказваш в момента. ПП Много ми е интересно как пред някой собственик на развъдник за каракачански кучета би аргументирал тезата си – ама очи в очи. Така в лицето на човека да му кажеш, че кучетата му са „миндили“ и да се аргументираш защо. Да си сравните познанията по породата, дет се вика!
|
|
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
vlado
|
 |
« Reply #3132 on: June 17, 2011, 07:29:51 AM » |
|
По снимка да се оценяват работни кучета е щуротия.По снимка се оценяват манекенки въпреки че и там не е сигурно/фотошоп ,Д-р Енчев и други разкрасители/ 
|
|
|
|
|
|
|
sensation
Jr. Member

|
 |
« Reply #3133 on: June 17, 2011, 07:31:56 AM » |
|
Тодор, ако не се лъжа там до това куче от най долната снимка требе да има още кучета пусни да се порадваме . Това до дървото хапеше ли синджира като го гледахт 
|
|
|
|
|
|
|
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member

|
 |
« Reply #3134 on: June 17, 2011, 11:25:11 AM » |
|
Тодор, ако не се лъжа там до това куче от най долната снимка требе да има още кучета пусни да се порадваме . Това до дървото хапеше ли синджира като го гледахт  Пошегувах се де...кучето е хубаво,браво...това вече е друго нещо 
|
|
|
|
|
|
|
|