Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. May 10, 2025, 08:49:34 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 211 212 [213] 214 215 ... 290
  Print  
Author Topic: КАРАКАЧАНСКИ КУЧЕТА пазачи на стадата  (Read 2143079 times)
0 Members and 38 Guests are viewing this topic.
Pagan_fire
Hero Member

« Reply #3180 on: June 22, 2011, 18:37:52 PM »

Искам само да поясня нещо,за да няма обърквания-ние (аз и Тодор) не се правим на кучкари.Това,че стават спорове няма нищо лошо,така мисля,аз,понякога се прекалява,за което сме си виновни само ние и за което се извинявам от името и на двама ни.
Ние търсим истината,но тя е далеч от "бок" и симпатизантите им.....
Ходим,търсиме,снимаме,на прав път сме,има хора,които помагат,има хора които пречат,има хора,които просто си стоят отстрани и ни се подиграват,въпреки,че не виждам нищо смешно в мерака....
И на мен не ми е приятно да чета обиди във форума и не го толерирам.Лично аз гледам да избягвам провокациите,но понякога те са изключително дразнещи и плоски.

"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си"
   Леонардо да Винчи
Pagan_fire
Hero Member

« Reply #3181 on: June 22, 2011, 18:45:25 PM »

Съфорумци,пуснете доказателства,пуснете снимки,видео,каквото и да е......докажете че имаме кавказка кръв.
Много е яко да се седи на столчето и да се кискаме и да плюем мерака на хората.

"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си"
   Леонардо да Винчи
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #3182 on: June 22, 2011, 19:06:59 PM »

Съфорумци,пуснете доказателства,пуснете снимки,видео,каквото и да е......докажете че имаме кавказка кръв.
Много е яко да се седи на столчето и да се кискаме и да плюем мерака на хората.

Ти да не си кьорав   saddam То от тва по голямо няма  lol
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #3183 on: June 22, 2011, 21:46:13 PM »

До сега мътното беше в майката,сега вече и Рангел е мътилка lol lol Угодия няма........... Прав е човека,кат ми каза винаги ще се говори........ Братче на пити за разлика от теб не давам генерални заключения и се опитвам да обикалям местата дет има кучета Wink

айде обясни кое е мътното..........

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #3184 on: June 22, 2011, 21:49:31 PM »

Що му се нахвърляте на човека вместо да го пообразовате малко?
Други го образоват,аз искам и мен да научи после Wink

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
pitbul
Sr. Member

« Reply #3185 on: June 22, 2011, 22:19:35 PM »

колкото и да обикаляш,няма смисъл всички се плюват,едни тайно,други открито.това е на всякъде във всички кучкарски среди.повярвай ми. cheers
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #3186 on: June 23, 2011, 04:14:41 AM »

До сега мътното беше в майката,сега вече и Рангел е мътилка lol lol Угодия няма........... Прав е човека,кат ми каза винаги ще се говори........ Братче на пити за разлика от теб не давам генерални заключения и се опитвам да обикалям местата дет има кучета Wink

айде обясни кое е мътното..........
Не давам генерални заключения а си изказвам собственото ми мнение, каквото имам  Wink
Например тва много ме кефи Може да са рода с твоя хубавец  notworthy

Uploaded with ImageShack.us  clap
vlado
Full Member

« Reply #3187 on: June 23, 2011, 04:54:57 AM »

Винаги когато пиша в форум се съобразявам че постовете могат да бъдат прочетени от неограничен кръг от хора.Какво имам впредвид.Всички които обичаме КК приемаме кучетата за свои деца и да се дават квалификации от сорта на миндил,мелез и т.н. без обосновани доказателства/а тези които имат деца могат да ме разберат/ е оскърбление и би следвало да се санкционира от админите на форума!
Светла
Sr. Member

« Reply #3188 on: June 23, 2011, 05:12:33 AM »

Винаги когато пиша в форум се съобразявам че постовете могат да бъдат прочетени от неограничен кръг от хора.Какво имам впредвид.Всички които обичаме КК приемаме кучетата за свои деца и да се дават квалификации от сорта на миндил,мелез и т.н. без обосновани доказателства/а тези които имат деца могат да ме разберат/ е оскърбление и би следвало да се санкционира от админите на форума!

Съгласна съм с vlado - с една малка корекция. Мнение за кучето е редно да се дава само при изричната молба на собственика му и естествено, без груби обиди.
Другото наистина е оскърбление.

„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА”
                                                                                       Джек Лондон
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #3189 on: June 23, 2011, 08:19:20 AM »

Българското кучкарско пространство има остра нужда от представяне на ФАКТИ такива каквито са. Без украси, без жлъч, без завоалиране и мимикрии. Поради това всяко представяне на факти в този форум е и ще бъде стимулирано. Да наречеш нещата с истинските им имена не е нито обида нито похвала. Това е факт. Дискусии при които се води спор с факти са полезни както за спорещите страни, така и за любителите, които ще прочетат темата.
Ако едно куче е кръстоска нека е ясно, че е такова и точка. Без квалификации и обидни определения като "миндил" "мелез" и т.н. Това че е кръстоска не му пречи да е прекрасен домашен любимец или самоотвержен пазач. Нека просто не смесваме нещата.
В конкретният случай "na Brad Pit- brat my" не е на прав път. Кучето брат на Мура(от последната снимка) е кръстоска, но Тито 4 на Тодор не е. Това са голите факти. От там нататък всеки може да харесва или да не харесва екстериора на дадено куче, но това са оценки базирани единствено на лични естетически критерии. Ако "na Brad Pit- brat my" държи на позицията, която вече е заявил нека покаже и доказателства, които да я подкрепят. В противен случай трябва да приеме че е сгрешил.
Всъщност екстериорно Мура и брат и не се отличават особено от кучета с подобен произход, които се използвани в други клубове.

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #3190 on: July 09, 2011, 19:16:37 PM »

Дънди кажи нещо.Какво става при вас,какво правят стоката,кучетата?Чувам разделили сте се с едно,предполагам с Карабаш,или?Другите колко останаха,има ли кутрета?Гледам пораснал Балабановия дамазлък(така и не му запомних името blush)

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
dandi
Hero Member

« Reply #3191 on: July 09, 2011, 19:29:48 PM »

Всичко е наред,Краси.Поне доколкото може да бъде де.
Разделихме се Перелик преди време(не оцеля),Балабановия е Пепелян,но го прекръстиха на малък Бельо овчарите.
Карабаш си е тук.
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #3192 on: July 09, 2011, 19:34:46 PM »

Ясно,а Перелик е умрял от рани някакви значи,един вид по време на изпълнение на служебния си дълг,жалко за него.Ще разкажеш ли или не ти се говори?А малки няма ли?

П.П. Радвам се за Карабаш smile
« Last Edit: July 09, 2011, 19:36:35 PM by DonKrasi » Logged

Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
dandi
Hero Member

« Reply #3193 on: July 09, 2011, 19:39:08 PM »

Никак не ми се говори за Перелик,след време може би no
Малки ще има след месец от Люта и Балабан.
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #3194 on: July 09, 2011, 19:44:17 PM »

Както прецениш.
Е,че от толкова кучки само една ли ще се кучи?То не че е лесно да се гледат толкова кучета де,ама все пак...
Аз си питам но не знам дали не те задържам нещо,ако си свободна да си побъбрим малко,че скоро не съм те преслушвал lol Известно време имаше късмет ама ей ме на-върнах се с нови сили cheers

Pages: 1 ... 211 212 [213] 214 215 ... 290
  Print  

Jump to: