Kastello
Jr. Member

|
 |
« Reply #60 on: October 13, 2009, 14:27:17 PM » |
|
Та тоя същия има 5-6 ловни кучета и тия дето им се изтровиха кучетата(в това число и аз ) кво да правим да идем да ликвидираме неговите ли..явно не тва е решението ама то друго какво остава 
|
|
|
|
|
|
|
petko
|
 |
« Reply #61 on: October 14, 2009, 18:31:20 PM » |
|
Та тоя същия има 5-6 ловни кучета и тия дето им се изтровиха кучетата(в това число и аз ) кво да правим да идем да ликвидираме неговите ли..явно не тва е решението ама то друго какво остава  ми не ....от тези фенери метни зад неговата кошара  ,да види хубаво ли е при нас ако хврлиш отрова ща надуиат иако има лешоиади а на тиах много дръжат и все пак неразбрах каква е отровата.при нас един шебек изтрови гаргите прасетата кучетата и ниаколко магарета ,забележи.а те мърша не иадът при тровене наи често загиват мършарите а не типичниа хищник какъвто е вълка иавно чакалите предпочитат мършата
|
|
|
|
USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #62 on: October 15, 2009, 18:45:00 PM » |
|
Преди години имаше лов от овчарника нагоре и бяхме вързали кучетата.Отмина лова и в неделя вечерта ги пуснахме.През ноща в едно дере слушаме лаят на място,квичене.....намерили бяха ранено прасе.Обадихме се да дойдат да си го приберат.После и на нас донесоха пай  а бах ше им се обадиа ,аз немога ли  ,даже и паи няма им дам Да бе,прав си,обаче по добре да ми е по гладно ,отколкото да се треса всеки път като са наоколо за кучетата,дали няма да видят сменката на някое. Пък те кучетата си ни гощават ;)нъл знаиш
|
|
|
|
|
|
|
kennel Kyurenitsa
|
 |
« Reply #63 on: April 17, 2010, 16:45:36 PM » |
|
Отново застреляни овчарски кучета ! на 16.04.10г. четири застрелани овчарски кучета в с. Лешница общ. Сандански.
|
|
|
|
|
|
|
gragomirstoikov
|
 |
« Reply #64 on: December 04, 2011, 10:16:12 AM » |
|
Кучката която влезе пот кожата ми за съжаление не е вече между живите 
|
|
|
|
|
|
|
Светла
|
 |
« Reply #65 on: December 04, 2011, 11:06:03 AM » |
|
Милата душица! Защо...какво е станало?!?!?!
|
|
|
|
„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА” Джек Лондон
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #66 on: December 04, 2011, 11:14:48 AM » |
|
Една държава можеш да разбереш колко чини по отношението на народа към животните.Онзи ден застреляли бременна крава. Днеска отровили кучка-майка.Къде се намираме? ...кураж бате Драго.Едва ли има по неприятна тема където да покажеш снимка на кучето си.Как да обясниш на повечето "байганьовци",че това са членове от семействата ни? Живи и здрави да са двете й дъщери.Да наследят майка си и да те радват.
|
|
|
|
|
|
|
Pagan_fire
|
 |
« Reply #67 on: December 04, 2011, 11:25:40 AM » |
|
Една държава можеш да разбереш колко чини по отношението на народа към животните.Онзи ден застреляли бременна крава. Днеска отровили кучка-майка.Къде се намираме? ...кураж бате Драго.Едва ли има по неприятна тема където да покажеш снимка на кучето си.Как да обясниш на повечето "байганьовци",че това са членове от семействата ни? Живи и здрави да са двете й дъщери.Да наследят майка си и да те радват.
Едно красиво животно,което исках да видя с голямо желание....за съжаление живеем в "средновековно,болно общество",огромна част от тоя овчи народ,нямам отношение по между си,какво остава за животните.... Без ценностна система... Та нали от малки ни възпитаваха на някаква добродетел,хуманност "Дръж се добре с хората" , "Пази чуждото повече от своето",е да,но реалността е друга...
|
|
|
|
"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си" Леонардо да Винчи
|
|
|
Светла
|
 |
« Reply #68 on: December 04, 2011, 11:27:40 AM » |
|
Кучката която влезе пот кожата ми за съжаление не е вече между живите  Имайки пред вид, че не съм в първа младост, просто ме е срам да кажа ,че нищо не разбирам!!! Как е възможно това??? Имам две овчарки, които обичам като деца. Това е някакъв кошмарен сън, от който трябва да се събудя. "Родната полиция ни пази!"...?!?!?! Аз наистина нищо не разбирам... 
|
|
|
|
|
|
|
gragomirstoikov
|
 |
« Reply #69 on: December 04, 2011, 13:38:12 PM » |
|
Светле току що направи 2г и а отровиха
|
|
|
|
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #70 on: December 04, 2011, 13:46:57 PM » |
|
Светла,когато човек е закърмен с идиотизъм,няма морал и елементарните житейски ценности са му чужди, няма спасение.От такива не може да те опази нито една институция.
|
|
|
|
|
|
|
Светла
|
 |
« Reply #71 on: December 04, 2011, 14:44:07 PM » |
|
Светле току що направи 2г и а отровиха
Прекрасното момиче, дано сега е на друго, по-хубаво място! А извергите дано си получат заслуженото!
|
|
|
|
|
|
|
Алекс Христов
|
 |
« Reply #72 on: December 04, 2011, 18:49:00 PM » |
|
Що за аморален човек би сторил такова нещо?  Болни хора! Да им прости Господ!
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
gragomirstoikov
|
 |
« Reply #73 on: December 08, 2011, 22:05:13 PM » |
|
Не мога да разбера как в тази държава вместо кучетата да пазят нас ние да ги пазим от двукраки животни
|
|
|
|
|
|
|
Pagan_fire
|
 |
« Reply #74 on: December 09, 2011, 06:42:44 AM » |
|
Не мога да разбера как в тази държава вместо кучетата да пазят нас ние да ги пазим от двукраки животни
Абсолютния факт! Вече има отрови,спрейове,пушките не са само за лов,гледам цивилни хора с пистолети из улиците....всеки е тарикат,хитрец...
|
|
|
|
"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си" Леонардо да Винчи
|
|
|
|