Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Предстоящо! 15.03.2025г. Юбилейна Национална изложба на Каракачански кучета "20 години от признаването на Първата Българска автохтонна порода - Каракачанско куче".

*
Welcome, Guest. Please login or register. May 12, 2025, 16:49:10 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 52
  Print  
Author Topic: Развъдник "То По".Прекратено членство! Извън селекционен контрол!  (Read 428492 times)
0 Members and 16 Guests are viewing this topic.
kennel Kyurenitsa
Hero Member

« Reply #240 on: April 27, 2011, 16:59:03 PM »

clap cheers

http://www.facebook.com/pages/Karakachan-dog-Kennel-Kyurenitsa/119244154787012?ref=sgm

НАШИТЕ КУЧЕТА НЕУТРАЛИЗИРАТ АТАКИ НА ХИЩНИЦИТЕ !
Alabai
Newbie
*

« Reply #241 on: May 11, 2011, 21:11:07 PM »

Чакам нови снимки на Дива ! Невероятно животно !
Alabai
Newbie
*

« Reply #242 on: June 02, 2011, 18:51:08 PM »

Пуснете някоя нова снимка на тия хубави кучета !!!  cheers
Alabai
Newbie
*

« Reply #243 on: July 24, 2011, 18:45:55 PM »

Няма ли някоя нова снимка Huh?  confused
kennel Kyurenitsa
Hero Member

« Reply #244 on: August 08, 2011, 14:07:12 PM »

айде бре тошеее дай нещо ново

http://www.facebook.com/pages/Karakachan-dog-Kennel-Kyurenitsa/119244154787012?ref=sgm

НАШИТЕ КУЧЕТА НЕУТРАЛИЗИРАТ АТАКИ НА ХИЩНИЦИТЕ !
Nikita
Newbie
*

« Reply #245 on: August 14, 2011, 20:13:30 PM »

http://bkk-za-bok.com/index.php?option=com_content&view=article&id=58:-q-q-&catid=46:2009-03-31-12-18-40&Itemid=53    
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member
**

« Reply #246 on: August 14, 2011, 23:53:19 PM »

тва са глупости Nikita...Toшо е пич...само гледате как да злоупотребявате с такива като него no

Добрите момчета отиват в Рая,лошите където си поискат!!!
Светла
Sr. Member

« Reply #247 on: August 15, 2011, 12:47:35 PM »

тва са глупости Nikita...Toшо е пич...само гледате как да злоупотребявате с такива като него no

Кое са глупости? На моя компютър не излиза нищо ... у мен ли е вината?

„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА”
                                                                                       Джек Лондон
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #248 on: August 15, 2011, 18:53:59 PM »

Линка не се отваря. Ето го корегиран: http://bkk-za-bok.com/index.php?option=com_content&view=article&id=58:-q-q-&catid=46:2009-03-31-12-18-40&Itemid=53

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
Nikita
Newbie
*

« Reply #249 on: August 15, 2011, 19:15:49 PM »

Не го качвам с цел да злоупотребявам.Просто му показвам как все още спекулират с името му,и да се вземе в раце да оправи нещата.
Светла
Sr. Member

« Reply #250 on: August 15, 2011, 19:26:37 PM »

Нямам представа каква е причината, но на моменти линкът като текст изчезва от моя компютър.

На 3 юни т.г. изпратих по имейла на Тодор Петров писмо, но до този момент нямам отговор. Писмото е със следното съдържание:
"Здравейте,
В сайта на БКК за БОК, в раздел „Контакти”, Вие сте посочен като отговорник по селекцията на  МКК за БОК "Мирослав Арсенов" – София, а разбрах, че отдавна вече не сте при Аврам. Но тази информация едва ли заблуждава само мен, като потърпевша от развъдната дейност на „Запрян”. Предполагам, че сте прочели по форумите за моята Лия, купена от този развъдник и порока и - липсата на зъби. Баща и е ФАРГОС-ГОРАН.
Мисля, че ако държите името си и ако нямате нищо общо с БКК за БОК, е добре да реагирате и най-малкото, да напише опровержение в сайта им.
Аз се примирих, но може и на други да се случи....и контрата ще бъде във Вас.
Поздрави, Светла Иванова
http://bkk-za-bok.com/index.php?option=com_content&view=article&id=58:-q-q-&catid=46:2009-03-31-12-18-40&Itemid=53"

В края на юли писах и до офиса на M.A.К.К., занимавайки ги с този документ с невярно съдържание. Отговорът, който ми изпратиха, завършваше така:
"...Считаме, че имате основание и вярваме, че ще бъде публикувано опровержение."

До сега опровержение няма. А документът продължава да съществува в лъжливия си вид!

Джек Лондон
pitbul
Sr. Member

« Reply #251 on: August 15, 2011, 22:35:23 PM »

Нямам представа каква е причината, но на моменти линкът като текст изчезва от моя компютър.

На 3 юни т.г. изпратих по имейла на Тодор Петров писмо, но до този момент нямам отговор. Писмото е със следното съдържание:
"Здравейте,
В сайта на БКК за БОК, в раздел „Контакти”, Вие сте посочен като отговорник по селекцията на  МКК за БОК "Мирослав Арсенов" – София, а разбрах, че отдавна вече не сте при Аврам. Но тази информация едва ли заблуждава само мен, като потърпевша от развъдната дейност на „Запрян”. Предполагам, че сте прочели по форумите за моята Лия, купена от този развъдник и порока и - липсата на зъби. Баща и е ФАРГОС-ГОРАН.
Мисля, че ако държите името си и ако нямате нищо общо с БКК за БОК, е добре да реагирате и най-малкото, да напише опровержение в сайта им.
Аз се примирих, но може и на други да се случи....и контрата ще бъде във Вас.
Поздрави, Светла Иванова
http://bkk-za-bok.com/index.php?option=com_content&view=article&id=58:-q-q-&catid=46:2009-03-31-12-18-40&Itemid=53"

В края на юли писах и до офиса на M.A.К.К., занимавайки ги с този документ с невярно съдържание. Отговорът, който ми изпратиха, завършваше така:
"...Считаме, че имате основание и вярваме, че ще бъде публикувано опровержение."

До сега опровержение няма. А документът продължава да съществува в лъжливия си вид!

здравей.Светла,извинявам се за тона но във всички организации е така едни лъжат повече други по малко,но всички са измамници.поздрави Wink
SIMBEN
Hero Member

0888313132

« Reply #252 on: August 15, 2011, 22:43:18 PM »

Светла, не става ясно за какъв документ става дума и с какво си потърпевша от неактуалната остаряла информация в сайта на Аврам ?  Просто БКК за БОК не са си обновявали сайта от години, което е показателно какво се върши там.
Какво общо има Тодор Петров със зъбите на Лия, ти не си вземала куче от неговия развъдник за да го търсиш отговорен.
Производител на кучето е собственика на развъдника, от който си го взела, той носи отговорност, ако кучето даде дефекти.
И защо не си признаеш, че Васко Гайдаров -"Запрян" ти е предложил решение на проблема, когато е разбрал за него. При такива случай си има практика.
Това е природа биология, всичко се случва, при хората също има дефекти, пороци и какво ли още не.
Извинявай, но ти не знаеш какво искаш, втора година занимаваш всички кучешки форуми със себе си и не можа да разбереш, че и до Арменския поп да пишеш, зъбите на Лия няма да пораснат. Това е нещо, което е между теб и Гайдаров. Какво общо имат р-к ТОПО и МАКК в случая ? И в края на краищата това е тема за фотопредставяне.
Извинява още веднъж, но имам чувството, че от както се помня чета из форумите за въпросната Лия.

« Last Edit: August 15, 2011, 22:46:28 PM by SIMBEN » Logged

"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО."
                                         (Екзюпери, Малкият принц)
Светла
Sr. Member

« Reply #253 on: August 15, 2011, 23:22:40 PM »

Светла, не става ясно за какъв документ става дума и с какво си потърпевша от неактуалната остаряла информация в сайта на Аврам ?  Просто БКК за БОК не са си обновявали сайта от години, което е показателно какво се върши там.
Какво общо има Тодор Петров със зъбите на Лия, ти не си вземала куче от неговия развъдник за да го търсиш отговорен.
Производител на кучето е собственика на развъдника, от който си го взела, той носи отговорност, ако кучето даде дефекти.
И защо не си признаеш, че Васко Гайдаров -"Запрян" ти е предложил решение на проблема, когато е разбрал за него. При такива случай си има практика.
Това е природа биология, всичко се случва, при хората също има дефекти, пороци и какво ли още не.
Извинявай, но ти не знаеш какво искаш, втора година занимаваш всички кучешки форуми със себе си и не можа да разбереш, че и до Арменския поп да пишеш, зъбите на Лия няма да пораснат. Това е нещо, което е между теб и Гайдаров. Какво общо имат р-к ТОПО и МАКК в случая ? И в края на краищата това е тема за фотопредставяне.
Извинява още веднъж, но имам чувството, че от както се помня чета из форумите за въпросната Лия.

Г - н SIMBEN,
Наистина не очаквах такава неадекватна реакция от Вас на поста ми.
Както и Nikita написа, аз също смятах, че трябваше да се сложи по някакъв начин край със спекулирането на името Тодор Петков, като отговорник  по селекцията в развъдник Запрян. 
И мисля, че това е очевидно в моята публикация.
Но щом подобни неактуални, лъжливи документи като посочения са без значение за киноложките организации, аз какво мога да направя.
И между другото, Васко Гайдаров -"Запрян" повече от година не реагира, след като разбра за проблема.
.....
Аз пък какво ли търся в среда, където лъжата се котира?!

Джек Лондон
SIMBEN
Hero Member

0888313132

« Reply #254 on: August 16, 2011, 08:30:22 AM »

Светла, средата, в която се намираш се занимава с опазването и съхраняването на Каракачанското куче, доколкото това е възможно с оглед средата, която ни заобикаля.
Кой с какво те е излъгал тук, за да говориш за лъжи и тем подобни глупости?

Ако с Никита сте толкова загрижени за лъжите и спекулациите, които съдържа сайта на БКК за БОК към БРКС и смятате това за документ с невярно съдържание следствие, което ти си претърпяла щети, нарушени са ти права и т. н.  сезирайте за това прокуратурата.
Най-малкото отговорен за това "престъпно деяние" е председателя на БКК за БОК г-н Аврам Петков. Защо не му писахте на него?
Другото, което можете да направите с Никита е да пишете до "Премиерът Слънце", ако не знаеш той е почетен председател на БКК за БОК и както предполагам си се убедила през последните две години той е единственият човек в България, който има отговор на всеки въпрос и решение за всеки проблем.

P.S. - Ако решиш да ми благодариш за полезния съвет, който всички се надяваме най-после да сложи край на твойте мъки, можеш да ми изпратиш бутилка JimBeam   biggrin
« Last Edit: August 16, 2011, 08:30:55 AM by SIMBEN » Logged

"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО."
                                         (Екзюпери, Малкият принц)
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 52
  Print  

Jump to: