Пеньо
|
 |
« Reply #570 on: April 26, 2016, 19:50:23 PM » |
|
Искам да напиша нещо, но не намирам думи! Поне има ли шанс за хайванчето?
|
|
« Last Edit: April 26, 2016, 19:52:08 PM by Пеньо »
|
|
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #571 on: April 26, 2016, 19:57:55 PM » |
|
Искрено се надявам Пеньо. Въпреки единайсете си години Сирма е с доста здрав организъм. Полагаме грижи и дано има късмет.
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #572 on: April 26, 2016, 20:08:51 PM » |
|
Често съм си мислил че ако мина през коте с колата си дълго ще го мисля и ще ми е кофти. Ама през един от тия, гърмящите, бих минал с кеф, и колкото и кофти да звучи, после ще спя като бебе!
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #573 on: April 27, 2016, 03:58:05 AM » |
|
Съжалявам за случая Андро! Доколкото виждам пораженията са в задната част на тялото - бута и таза? Там мускулатурата е по плътна и ако не е засегната кост, има добри шансове. Входните рани изглеждат няколко, или така ми се струва? Ако е така най вероятно е използван потрон със сравнително ситни съчми. Може да се пробва да се извадят съчмите - ако е стреляно от разстояние то те няма да са чак толкова навътре.
|
|
|
|
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #574 on: April 27, 2016, 04:41:22 AM » |
|
Благодаря Наско! Така е,стреляно е с патрон за пернати. Кучката движи.Залежи ли се обаче при ставането почва да заваля.Иначе погледа и е жизнен. Не знам дали не е опасно ако и се постави упойка?!
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #575 on: April 27, 2016, 06:04:19 AM » |
|
Здрасти Андро, Много съжалявам за кучето, дано се оправи. Миналия месец 10-годишната ми кучка (от доста по-дребен калибър в интерес на истината) я оперираха от пиометра на матката и очистване на други гадости, установени на предоперативния видеозон. На практика се получи кастрация с отстраняване на тумори от млечните жлези. Та кучката беше два часа упоена и издържа всичко много добре. Преди Коледа едно от кучетата на Божо (NAPALM) в рамките на две седмици три пъти ляга на масата за по над два часа и (чук-чук на дърво) се справи отлично. Надявам се, че въпреки възрастта и факта, че кучето е от едра порода, ветовете ще намерят начин да я упоят безопасно. Предполагам едва ли ще има нужда, но все пак ако прецениш, че искаш да чуеш мнение и от друг лекар относно упойките, пиши ми. Моят вет (и добър приятел) обслужваше години наред развъдника в Мартен за САО и с колегата си имат изключително богат опит, най-малкото защото всички кучета се упояваха за снимка за дисплазия и далеч не само затова. Стискам ти палци!
|
|
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #576 on: April 27, 2016, 06:49:23 AM » |
|
Няма такава простотия. Дано го разбереш кой е този измекяр и да си понесе последствията.
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #577 on: April 27, 2016, 19:13:47 PM » |
|
Наистина тъжна ситуация, съжалявам да чуя, съжелявам за Сирма. Дано се възстанови бързо! Тъпа ситуация, никой от нас не е застрахован от подобна ситуация.
|
|
« Last Edit: April 27, 2016, 19:15:55 PM by trayko.asenov »
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #578 on: June 22, 2016, 10:10:03 AM » |
|
Кучило " З" в развъдник Номад. Родени на 20.05.2016г. Помощ от Рангел Борисов с.Манолско Конаре.Благодарност и към Георги и Митко Вършилови.  Шест мъжки и едно момиче: Моето момче...  Земун Номад Здрач Номад Знахар Номад
|
|
|
|
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #579 on: June 22, 2016, 10:17:24 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #580 on: June 22, 2016, 10:24:13 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #582 on: June 22, 2016, 10:35:30 AM » |
|
Два месеца след "атентата" в топ-форма: Сирма Горан Баба на кутраците по баща...
|
|
|
|
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #583 on: June 22, 2016, 10:37:29 AM » |
|
Още от тая кръв Гащила Номад сестра на Герака
|
|
|
|
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #584 on: June 22, 2016, 10:42:24 AM » |
|
И малко да разкрасиме стадото..  Чифт от стадото Калоферска дългокосместа коза във Влахи  Кукеро   Ласса 
|
|
|
|
|
|
|
|