trayko.asenov
|
 |
« Reply #915 on: August 14, 2020, 09:20:17 AM » |
|
Андрешко, въздух под налягане си отвсякъде. Поредната ти версия издиша, защото държа друг пътен лист от моят животновъден обект към неговият животновъден обект, който е на негово име. Така, дай сега да опитаме пак кой смешен, кой какъв. Влезли ли са мои животни при теб или не са?
Защо да обиждам Доброслав?! На човекът с каквото съм могъл съм помогнал.
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #916 on: August 14, 2020, 09:52:18 AM » |
|
Да,при мене са.Дори на първите кадри в предаването ще отделя четирите овце и подробно ще обясня,че те идват от най-добрия селекционер в България Трайчо. От него тръгва и с него свършва каракачанската овца по земите ни. Хубаво е,че разнообразяваш държането в ръцете си с пътни листа,защото през годините показа,че единственото което здраво държиш и не изпускаш е един гол х*й!
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #917 on: August 14, 2020, 10:27:16 AM » |
|
Гол хуй, ама с Пенев не спряхте да си търкате дупарите в него.
Тъй, значи аз при теб да купувам животни не съм дошъл, така ли е? Така е! Аз не съм и търсил вариант да пипна от кръвта на животните, така ли е? Така е!
Не спря да бълваш лъжи по мен и животните ми, а в същото време са в кошарата ти! Ще гълташ, ще гълташ! Играта ти ми е ясно, щото прозираш! Изобщо не те интересува селекцията ми, въпреки, че показвам животно аналогични на тези от преди 80 години, когато Сидер е определял коя е чиста и автентична и коя не. Щото ти не само, че нямаш акъл, но и око нямаш.
Относно рекламата, да, ти ми помагаш, защото повдигаш интересът към овцата, а животните ми са по- хубави от твоите и търсенето, което и сега не е малко, ще се увеличи. Но ти си тъп, за да ги разбереш тия връзки.
Платформата ми вдига 150 Бали сено, просто да си свериш часовника! И да, зимата е дълга, но животните ми от студ не се плашат, както и истинските балканджии, като мен.
Идеята на фермата ми е ясна. Циничен си още, когато обясняваше как от бразди искат да те снимат, ама ти не си готов. Излиза, че щом плащат начи си готов. Сещам се за едни други хора, дето за пари са готови ... Цинично е точно ти, дето си работещ полицай, развел се с жена си, обясняващ някакви глупости и лъжи за това как моите животни са попаднали при теб и върте гъза на къде ли не, да ми пише за древни обичай, занаяти и традиции! Когато ти не знаеш що е чест и морал! Тичай напред!
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #918 on: August 14, 2020, 10:30:31 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #919 on: August 17, 2020, 06:29:33 AM » |
|
Наркоман е баща ти, дето те е направиш шестаче, недоносеният! Ама то не си виновен ти! И стига си се обаждал на хора и хленчил по телефона, като отлично знаеш, че пътният лист ми е в ръцете и мога да го чака всеки един момент! И стига си си въртял грозно дупарата, че ме е гнус да ти пиша на гнусотиите и цинизмите! Съхраняващ и запазващ със сто броя, пък и за рекламата и с по-малко! И недей ми обяснява колко си се погрижат да не те ебат от системата и НАП, че ще ме амбицираш, а не знаеш нито кой познавам, нито как ще пъшкаш после. Млъкни и върти бизнеса, педал долен!
|
|
« Last Edit: August 17, 2020, 06:30:37 AM by trayko.asenov »
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #920 on: August 17, 2020, 06:59:25 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #921 on: August 17, 2020, 09:27:12 AM » |
|
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #922 on: September 05, 2020, 17:21:39 PM » |
|
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #923 on: September 06, 2020, 04:26:55 AM » |
|
Честит празник! Да намерим повече неща които ни обединяват,не само пред екрана.Да "изграждаме мостове,които да ни събират,а не дувари,които да ни разделят!" 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #924 on: September 06, 2020, 06:29:26 AM » |
|
Поздравления! 
|
|
|
|
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #925 on: September 06, 2020, 12:35:00 PM » |
|
Благодаря Наско! 
|
|
|
|
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #926 on: September 07, 2020, 17:53:46 PM » |
|
Никога до сега, не съм гледал никакъв ТВ формат. Андрей, ти си виновен да съм закован пред телевизора. Сполай ти, домакине! ПП. А пък ако знаеш, как се надувам из Казанлък, че те познавам. 
|
|
|
|
|
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #928 on: September 09, 2020, 17:57:59 PM » |