kennel Vucho
|
 |
« Reply #1320 on: May 27, 2013, 06:48:40 AM » |
|
Мерси  П.П. Усещам,че тая ще се комбинира с Пеливан като порасне  Ами не точно!  Пеливан и Пашо са почти единтична кръвна комбинация - баща им е един и същ, а майките им са сестри от едно кучило. Няма какво да търся при евентуален подбор на Сажда с Пельо. По интересно би ми било комбинацията Ленко Х Сажда, или нещо подобно. 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #1321 on: May 27, 2013, 08:25:50 AM » |
|
Не знаех,че Филка и Грива са сестри.Ем да няма да е много удачно в такъв случай,ще стане мазало.
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #1322 on: June 23, 2013, 13:18:44 PM » |
|
От връзката Мура "Вучо" Х Караман от с. Динката в развъдника получих кучило от които са Султана "Вучо", Марко "Вучо" и др. Това всъщност беше последното кучило от Караман.
Султана "Вучо" на галено - Султа.......
Може ли инфо за тази кучка,къде е, жива ли е и т.н.? И ако може снимка в цял ръст 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1323 on: June 24, 2013, 07:09:37 AM » |
|
Отдавна не е между живите.
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1324 on: June 25, 2013, 08:05:17 AM » |
|
Едни умират, други се раждат - неумолимият кръговрат! кучило Т в развъдника: два мъжкадара. баща: Шарко на Исмет Мурат, майка: Мурга Вучо.  ...на 13 дни.......    
|
|
|
|
|
|
|
Zahari
|
 |
« Reply #1325 on: June 25, 2013, 08:17:42 AM » |
|
Да са живи и здрави. Интересно ми се вижда второто кутре Насе.
|
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1327 on: June 25, 2013, 08:22:50 AM » |
|
Да са живи и здрави. Интересно ми се вижда второто кутре Насе.
Дано! И на мен така ми се вижда, Захари! 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1328 on: June 25, 2013, 08:32:18 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #1329 on: June 25, 2013, 08:44:42 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1330 on: June 25, 2013, 08:46:09 AM » |
|
Хааа кефиш се, а?!!!! 
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #1331 on: June 25, 2013, 10:07:43 AM » |
|
Да, много! Дай Боже живот и здраве.. мечтая си да видя вече нагледно поколението от малката Враня и Дарко! Пък и нали знаеш, че съм ти голям фен и пряк последовател в развъждането.  С удоволствие следя всяка твоя мисъл и действие.  пс. Младите момци ми напълниха душата! 
|
|
« Last Edit: June 25, 2013, 10:10:15 AM by Mad Max »
|
|
|
|
|
gragomirstoikov
|
 |
« Reply #1332 on: June 25, 2013, 10:17:41 AM » |
|
Интересно каква ли глава ще направи 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #1333 on: June 25, 2013, 13:11:29 PM » |
|
Жалко за Султана.....изглеждаше ми интересна.... Честито сефте на Мурга,време и беше да се разпише и тя,живи и здрави да са  Ама ако не е тайна с какво ги правите тия снимки?  И аз искам такива да правя,ама техниката ми не е съгласна,на друго мнение е и все се размазват в такива "екшън" моменти...  Интересен пес е Дарко...и аз като Мад ще следя отблизо какви ще ги свърши 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1334 on: June 26, 2013, 05:20:42 AM » |
|
Да, много! Дай Боже живот и здраве.. мечтая си да видя вече нагледно поколението от малката Враня и Дарко! Пък и нали знаеш, че съм ти голям фен и пряк последовател в развъждането.  С удоволствие следя всяка твоя мисъл и действие.  пс. Младите момци ми напълниха душата!  Благодаря за високата оценка! А по отношение на връзката Дарко Х Драка резултата се надявам да е около Белово! 
|
|
|
|
|
|
|
|