kennel Vucho
|
 |
« Reply #1410 on: December 13, 2013, 09:27:11 AM » |
|
Дуда Караборун, не е много във форма сега но ще я снимам като се пооправи. А пък Фрънда си е внучка на Карабаш, по баща, та има от къде да е така широчка 
|
|
|
|
|
|
|
aleks
Newbie

|
 |
« Reply #1411 on: December 13, 2013, 13:46:22 PM » |
|
браво много хубави кутрета 
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #1412 on: December 14, 2013, 10:21:13 AM » |
|
Докторе, Искам най-любезно да предоставя на твоето внимание една снимка, правена началото на 90-те в Монголия. Дълго е за обяснение кой и по какъв повод ми я е изпратил. Темата на обсъждане е "Сходтвото между определени линии каракачански кучета и определени линии монголски банхари" >>> Надявам се да те зарадва и да попадне в архивите на МАКК за сходни редки породи кучета. 
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #1413 on: December 14, 2013, 10:29:17 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #1414 on: December 14, 2013, 15:37:00 PM » |
|
Браво за снимката Мад  А дали има някой, който щеше да познае, че това не са каракачанци, а банхари, ако не беше пояснила? Аз си признавам, че никога нямаше да ги позная
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
aleks
Newbie

|
 |
« Reply #1415 on: December 14, 2013, 16:56:40 PM » |
|
Здравейте Д-р Вучков ,нов съм тук но от години отглеждам КК публикувах няколко снимки в раздел нашите кучета бихте ли ги погледнали и да си кажете личното мнение ако не ви затруднява разбира се.Благодаря предварително.
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #1416 on: December 14, 2013, 21:39:33 PM » |
|
Попитах за Дуда Караборун, защото си взех женско куче на 25.11.2013 на около два месеца от развъдник Мургаш. Бащата го видях на място -Гари Мургаш. Но майката се намирала в Пловдив. Кучето Шаро много прилича на моето и затова исках да видя майката. Дуда твое куче ли е?
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1417 on: December 26, 2013, 12:05:14 PM » |
|
Фрънда Вучо на 3 месеца, собств. Иван Танев. Внучка по баща на Карабаш на Дойчин Дойчинов. Много приличаща на дядо си. Карабаш...  Фрънда...   
|
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1419 on: December 27, 2013, 14:18:51 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rumen Kirov
Newbie

|
 |
« Reply #1420 on: December 27, 2013, 15:25:42 PM » |
|
много хубав , браво  жив и здрав да ги е Насе 
|
|
|
|
|
|
|
skolev
|
 |
« Reply #1421 on: December 27, 2013, 15:31:29 PM » |
|
Chudesen e za 6 mesechen kutrak... 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #1422 on: December 27, 2013, 16:24:49 PM » |
|
И Фрънда е хубава ама Танко впечатлява мнооого  Освен Ленко другия ми фаворит при мъжките май ще е Танко, ама нека да порасне още малко да го видим като голям, пък тогава ще кажа със сигурност къде се намира в личната ми класация. П.П. Дебело краче вади, хубаво е, че Мурга предава този си плюс в потомството  Мен ако питате д-ре Мургата ще дойде да е една от "силните" кучки на р-ка, и имайки предвид какво даде, още с първото си кучило, тепърва ще изненадва. Лично аз с интерес ще следя бъдещите и прояви 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
Buikov
Newbie

|
 |
« Reply #1423 on: December 27, 2013, 18:11:33 PM » |
|
От снимките прилича на възрастно куче, а е само на шест месеца, здрава структора и очевидно куче с характер от рано. Браво на доктора и на кутрака.
|
|
|
|
|
|
|
|
|