DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #375 on: November 09, 2009, 17:01:48 PM » |
|
Като се загледам по отблизо Бабаджан ми бие на лъв в меча кожа,пък дали и по характер е така да кажат по-запознатите
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #376 on: November 09, 2009, 17:21:13 PM » |
|
Бабаджан Каракитан е перфектно работно куче.Отвсякъде погледнато 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #377 on: November 09, 2009, 17:28:58 PM » |
|
Описан е като доста своенравно куче което явно не може да бъде притежавано от всеки в смисъл не може да бъде продавано или подарявано защото няма да приеме новия собственик-куче за един човек както се казва това е хубаво ако е твое куче и многооо лошо ако не е 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #378 on: November 09, 2009, 17:46:37 PM » |
|
Те всички кучета от тази порода са своенравни по своему.Този който го притежава и с чието стадо ходи знае как да се оправя и с по своенравни от него.Всъщност там има един козарски Шаро който аз си мисля че е по своенравен.Но Каракитан ще каже. Като беше по млад Бабаджан веднъж имах щастието да походя с него с овцете.Вършеше си работата.
|
|
« Last Edit: November 09, 2009, 17:47:28 PM by dandi »
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #379 on: November 09, 2009, 17:53:35 PM » |
|
Снимчица,снимчица на този Шаро или на друг бабаит
|
|
|
|
|
|
|
petrov
Jr. Member

|
 |
« Reply #380 on: November 09, 2009, 17:58:47 PM » |
|
Невероятни кучета,невероятни снимки,просто невероятни!!! Благодарим Ви д-р Вучков!!!
|
|
|
|
|
|
|
niki mk
Jr. Member

|
 |
« Reply #381 on: November 09, 2009, 18:17:20 PM » |
|
Невероятни кучета,невероятни снимки,просто невероятни!!! Благодарим Ви д-р Вучков!!!
|
|
|
|
|
|
|
niki mk
Jr. Member

|
 |
« Reply #382 on: November 09, 2009, 18:23:19 PM » |
|
Невероятни кучета,невероятни снимки,просто невероятни!!! г-н Вучков вие изтрепахте рибата с тея снимки.Продалжавай в същия дух Поздрави
|
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #384 on: November 09, 2009, 20:18:13 PM » |
|
Мерси ама съм го чел няколко пъти както и останалите разкази та някои и наизуст ги знам 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #385 on: November 10, 2009, 06:29:21 AM » |
|
 Благодря за отзивите, но идеята беше да се покаже ча наистина има сходство в екстериора на наследниците с този на основоположника, независимо от отделечеността им в родословието! Такива примери могат да се дадат много в рамките на развъждането на МАКК! Колкото и да се пенят нашите опоненти, МАКК показва че наистина се работи по запазване на типа и работните качества на кучетата, така както са се запазили до наши дни!
|
|
|
|
|
|
|
blagoy chilyashev
|
 |
« Reply #386 on: November 23, 2009, 19:33:04 PM » |
|
Nase, zdravei kak si? Napravi mi, ako mojesh na irma rodoslovieto! Mnogo hubavi kutraci pokazvash! Nase spored teb moje li da razmenim Richo za niakoe malko kutre?
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #387 on: November 25, 2009, 10:16:53 AM » |
|
Nase, zdravei kak si? Napravi mi, ako mojesh na irma rodoslovieto! Mnogo hubavi kutraci pokazvash! Nase spored teb moje li da razmenim Richo za niakoe malko kutre?
ОК - родословието го имаш! Казах ти за Ричо - страхотна кръв е - пази го!
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #388 on: November 25, 2009, 10:18:53 AM » |
|
Ленко Вучо с майка си - съвета на мама цена няма! 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #389 on: November 25, 2009, 10:21:09 AM » |
|