trayko.asenov
|
 |
« Reply #1875 on: October 06, 2016, 08:40:42 AM » |
|
А беше хубаво куче и чудесна възможност!
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1876 on: October 06, 2016, 08:55:30 AM » |
|
Абе и сега има възможност за връзка между Касе и кучката при Суат, но съм му я подарил и не ме се ще да си я искам обратно. Скоро обаче и за това ще стане късно.
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #1877 on: October 06, 2016, 09:05:33 AM » |
|
Нямаше как да знаем. Не е вкаран в регистъра, пък и никой не сподели това обстоятелсто. На колко умря? Нещо от него изкаравано ли е въобще - и преди , и след като попадна в МАКК?
Касе, въпреки че повече ми мяза на беловксия джинс също е вариан и явно единствен, III-III е добре също. Борбата според мен тук е да се запази кръвта на Гуджо, а това е в интерес мисля и на МАКК, и на самия Суат Рамиз - не би следвало да е против. А Шума до сега раждала ли е?
|
|
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1878 on: October 06, 2016, 09:17:57 AM » |
|
Съгласен съм Ариман. Разбира се че е в интерес на МАКК да се запази кръвта с възможност за пряк инбридинг по Гуджо. А за сега това е единствения ни вариянт. Касе е повече на беловския сой защото сам по себе си е инбреден по беловската кръв и затова типа му е повече в тези кучета. Иначе като внук на Гуджо по баща си е отличен вариянт за връзка III-III с Шума. В интерес на истината след като разбрах че Лъвчо (внука на Гуджо при Суат) се обеси, оттогава не съм се интересувал какво става с кучката. Просто ме беше яд! Лъвчо.... 
|
|
« Last Edit: October 06, 2016, 09:34:32 AM by kennel Vucho »
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #1879 on: October 06, 2016, 09:27:50 AM » |
|
Значи до тази година не е раждала, пазете я. Касе не е първа младост, ако не смогне, поне по фамилия да има "гуджова" кръв. "Майка една, бащи много" е казал народа.
А за Мечо, дето питах? На колко умря, има ли нещо извадено от него? Ако има нещо IV-III, пак става.
|
|
« Last Edit: October 06, 2016, 09:28:29 AM by Ariman »
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1880 on: October 06, 2016, 09:37:25 AM » |
|
За съжаление още когато беше в якорудско не ми е известно да са вадили от него, даже имам смътен спомен че ми казваха че не е пускан на кучки, но може и да греша. А когато го взе Тошко направиха няколко опита за изкуствено осеменяване но без резултат.
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1881 on: October 06, 2016, 09:55:31 AM » |
|
Бре та си нямаш работа та ме подсети Аримане за тая Шума, бре! Все си мисля че може да се вземе от Суат за да се ползва по предназначение!  Майка и Драка  Баща и Баро 
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #1882 on: October 06, 2016, 10:30:04 AM » |
|
Няма време за губене, прибирайте я докато са читави с Касе, и докато не я е опердашил някой нежелан. Баро, беше син на Гуджо,а с коя майка е? На този Лъвчо какво му е родословието?
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #1883 on: October 06, 2016, 11:58:37 AM » |
|
Касе ли е единствения читав жив пряк наследника на Гуджо?
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1884 on: October 06, 2016, 12:13:27 PM » |
|
Няма време за губене, прибирайте я докато са читави с Касе, и докато не я е опердашил някой нежелан. Баро, беше син на Гуджо,а с коя майка е? На този Лъвчо какво му е родословието?
Възможно е и това да е станало, а възможно е и тя да се е затрила, което ще бъде много жалко. Баро е от Гуджо и Цона (има я в базата). А Лъвчо е от Кита (Гуджо и Кана) а баща му мисля че се казваше Мурад (Касе и Сайда).
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1885 on: October 06, 2016, 12:15:36 PM » |
|
Касе ли е единствения читав жив пряк наследника на Гуджо?
Поне от тези които са ми известни да. Възможно е и другаде да има, защото бяха страшно много кучетата от Гуджо. Жалкото е че не се знае къде отидоха и през колко ръце минаха, и най-вече през какви кучки излезнаха техни наследници. А наследници много се показват!
|
|
« Last Edit: October 06, 2016, 12:28:53 PM by kennel Vucho »
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #1886 on: October 06, 2016, 13:55:20 PM » |
|
Възможно е и това да е станало, а възможно е и тя да се е затрила, което ще бъде много жалко. Баро е от Гуджо и Цона (има я в базата). А Лъвчо е от Кита (Гуджо и Кана) а баща му мисля че се казваше Мурад (Касе и Сайда).
Последно, от така представеното родство, Лъвчо е внук по майка на Гуджо, а не както първоначално каза правнук. Останалите от родословието му има ли ги в регистъра, за да ги визуализирам, че такъв червендалест не ми мяза най-много на Гуджо? Баро също не е вписан, а Цона от писаното преди, бях останал с впечатление, че е от Шаро Пепеленовия, а не от сина му Шаро 2 - Топора, пък сега гледам че е III-I по Белка КараКитан.
|
|
« Last Edit: October 06, 2016, 13:56:26 PM by Ariman »
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1887 on: October 06, 2016, 15:27:40 PM » |
|
Грешката е моя - Кита е внучка на Гуджо - Тя е от Шаро (Гуджо х Цона) и от Кана на Исмит. От друга страна Мурад (Касе х Сайда) идва повечко кръв от Буян. Та за това Лъвчо ти идва по червендалест. А иначе Цона си инбридинг по Белка, така както е записано в ПК.
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #1888 on: October 06, 2016, 18:08:41 PM » |
|
Нямаше как да знаем. Не е вкаран в регистъра, пък и никой не сподели това обстоятелсто. На колко умря? Нещо от него изкаравано ли е въобще - и преди , и след като попадна в МАКК?
Касе, въпреки че повече ми мяза на беловксия джинс също е вариан и явно единствен, III-III е добре също. Борбата според мен тук е да се запази кръвта на Гуджо, а това е в интерес мисля и на МАКК, и на самия Суат Рамиз - не би следвало да е против. А Шума до сега раждала ли е?
Да Мечока или дядо както си му виках си замина лятото,за жалост не остави поколения,а опитах....
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #1889 on: October 07, 2016, 08:49:46 AM » |