Mad Max
|
 |
« Reply #30 on: November 17, 2012, 17:12:16 PM » |
|
Сега като се разрових и из нета - нищо чудно и туловка да е.. Със сигурност е 16ка и много прилича на тази -> 
|
|
|
|
|
|
|
петко
|
 |
« Reply #31 on: November 17, 2012, 17:20:11 PM » |
|
Тука си упражнявам профилактично мерника, но не съм фен на огнестрелните оръжия като цяло..  Въпреки че има една пушка дето много ме впечатли - от опасните, с къса цев, пак е успоредка с две петлета, с открити куроци, някакво иж беше  направо ми заспа.. Трябва да я снимам.. Все пак темата е за ножовете. Имам още какво да покажа, ама се надявам и другите да се включат  Абе знаех си ,че си мъжко ,недеи снима ,че както я описваш е незаконна 
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #32 on: November 17, 2012, 17:32:29 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
петко
|
 |
« Reply #34 on: November 17, 2012, 17:39:22 PM » |
|
не им вдевам на пушките ,ама с къса цев обикновенно значи рязана ,много често стари пушки понеже не се водят на никои ,с други думи глеи да не е някоя орезилена ,с такава пушка се гърми от упор наи често хора не се целиш като с тази на снимката ,кво има да ти ляга абе къде пазаруваш или си ловджия вече (няма ме учуди )или в антикварен магазин
пп странни интереси имаш бре
|
|
« Last Edit: November 17, 2012, 17:40:50 PM by петко »
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #35 on: November 17, 2012, 18:02:09 PM » |
|
А, то и аз не им вдявам, просто споделям това, което ме впечатлява и ми уйдисва като му се примеря.. За орезилена - трудно ще се излъжа.. Не съм ловджия, ама ги знам тия от ловното, както и те мен. Не си падам по съвременното колективно бракониерство и простотия. Арбалетите са тихички и атрактивни. Ако ми трябва нещо за вкъщи и имам възможност бих си взела тази, за която ти говорех по-рано, ей така да си стрелям с нея и да й се радвам. 600 лв за курс по простащина и една тапия няма да дам, да напълня гърлото на някой амсалак.. Пазарувам си кукички от ловно рибарския и изслушвам по някоя друга лекция на продавача, че е кадърен човек и ме кара да се замислям  . Това е.
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #36 on: November 17, 2012, 18:09:53 PM » |
|
пп странни интереси имаш бре
Прабаба ми би ти скрила шапката.. Тя е била луда по огнестрелните оръжия и моторите с кошове..  18 години е била кметица. Спяла си е с колана с двата кобура /със старовремешните револвери с петлете в тях/. 
|
|
|
|
|
|
|
петко
|
 |
« Reply #37 on: November 17, 2012, 18:12:51 PM » |
|
хората за вкъщи си взимат дартс ,пък ти пушка за 600 лева ,гладкоцевна ,с къса цев(аи не рязана) мад макс ти определено снимаш добре имаш някакъв усет ,съдеики по снимките на кучетата ,защо на вместо 600 лева за пушка не си вемеш добър фотопарат (от тия де снимат отдалече) и опиташ да идеш на 'фотосафари" много по добре е не мислиш ли?пък и няма да е в разрез със светоусещането ти  пп а наследствено било 
|
|
« Last Edit: November 17, 2012, 18:14:43 PM by петко »
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #38 on: November 17, 2012, 18:21:15 PM » |
|
Е, не съм тръгнала да я купувам.. Само си чеша езика.. Този фотоапарт още ми върши работа.  На сафари - едва ли  Не знам кое е наследствено, гола вода съм в сравнение с баба Донка.
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #39 on: November 17, 2012, 18:31:26 PM » |
|
|
|
« Last Edit: November 17, 2012, 18:33:30 PM by Mad Max »
|
|
|
|
|
петко
|
 |
« Reply #40 on: November 17, 2012, 18:36:00 PM » |
|
опитаи да снимаш сърна заек или какъвто там дивеч решиш ,да видиш дали е лесно бракониерството абе баба ти кмет ли е била или шериф  ,собственика на оня ятаган е умрял заклан ограбен връщаики се от пазар ...
|
|
|
|
|
|
|
петко
|
 |
« Reply #41 on: November 17, 2012, 18:36:54 PM » |
|