NAPALM
|
 |
« Reply #555 on: July 10, 2010, 16:10:33 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #556 on: July 10, 2010, 16:16:54 PM » |
|
Честита придобивка  екстра е малката бяла мечка,да ти е жива и здрава и разбира се да стане добър пазач,както подобава на соя и.Личи ти че си си баш за тука Напалме-истински мераклия си ти,да идеш толкова далеч за да си вземеш куче-бравос.Така трябва да бъде,никакви пречки не трябва да ни спират да осъществим целите си  Тука предусещам че мед ще капе на едно сърчице  ама ха да видим,че нещо не се е вясвал скоро,белким се появи сега. И наваксвай че много станаха отсъстващите Напалме. Поздрави и чакаме снимки 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #557 on: July 10, 2010, 16:21:23 PM » |
|
Изпревари ме,аз докато си напиша кот ми на ума и то стана пладне  Добре си си написал домашното,доста коренисто е тва родословно дърво,интересуваш се съвсем сериозно,няма случайна работа тука-браво така се правят нещата  Ставаме все повече хора с една и съща диагноза-болни от мерак! 
|
|
« Last Edit: July 10, 2010, 16:28:37 PM by DonKrasi »
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #558 on: July 10, 2010, 17:03:47 PM » |
|
Don Krasi,аз имам кошери!   Божо,за убиване си ,колко време мина и чак сега смогна да ни я покажеш тази малка прелест,грехота е!  Куче, което повече да ти приляга,аз мисла че няма,намери това което търсеше,ако не се лъжа!?Жива и здрава да ти бъде малката Беа,това е екстериора,за който толкова говорехме!  Пък и бяла! 
|
|
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #559 on: July 10, 2010, 18:21:40 PM » |
|
ООО,ти се появи най-после,беше ми домъчняло вече,че тебе те няма,Мад и Дънди ги няма,от другите някой чат-пат се включи,няма с кой да си бъбря  Колкото до меда-ти хубаво си имаш кошери,ама тоя мед е по-специален,по-друг,не че не ме разбра ама да си кажа  Само не разбрах защо си помисли че говоря за тебе 
|
|
|
|
|
|
|
NAPALM
|
 |
« Reply #560 on: July 10, 2010, 18:32:43 PM » |
|
Благодаря ви!Виновен съм,че се помайвах цели три седмици,ама обещавам да не се повтаря!  :cheers:Между впрочем не съм ходил до Иркутск.Той се намира чак до Монголия,ама хубаво,че човек е измислил авиацията  .Сериозно обаче,пристигането на малката не би било реалност(или би,но много по-трудно) без помоща на Ерджан и Тошко.Още веднъж благодарности!Преди малко обаче за нула бройки да остана без нея.Размина се на милиметри от една забързана кола.Как се отскубна лудетината.....ама яде пердах след това.Мисля,че от днес нататък очите ми ще са отворени не на четири,ами на доста повече.Малката е много подвижна,направо няма умора....така и трябва да е!
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #561 on: July 10, 2010, 18:38:48 PM » |
|
Е аз нямах предвид че си ходил пеша  Ще гледаш,няма начин,докато е малка така ще е,аз колко съм ходил подир мойто все едно че е дете 
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #562 on: July 10, 2010, 18:53:41 PM » |
|
Познаваш ме Краси,кафяво/червен КК и бели КО...за това е "меда "и при мене  , пък ти който искаш визирай! 
|
|
« Last Edit: July 10, 2010, 18:55:48 PM by Ariman »
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #563 on: July 10, 2010, 19:15:17 PM » |
|
Ти ли не знаеш  Ти си от "стара лисица-лисиче"  пак добре,че ако не беше белият бонбон нямаше и да се сетиш да пишеш 
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #564 on: July 10, 2010, 19:22:17 PM » |
|
Виновен! 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #565 on: July 10, 2010, 20:01:47 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
vankata
Jr. Member

|
 |
« Reply #566 on: July 10, 2010, 21:34:13 PM » |
|
Тоя Арктус Мистер ми мяза на пиренеец... 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #567 on: July 11, 2010, 08:36:17 AM » |
|
Той и тоя на снимката с мъжа мяза на прасе ама ко да се прави  Телефона и мейла на развъдника се виждат ясно,може да питаш собственика  аз не мога да кажа 
|
|
|
|
|
|
|
vankata
Jr. Member

|
 |
« Reply #568 on: July 11, 2010, 08:52:03 AM » |
|
Да бе...  Той кво ще каже - мелез е...  До сега нема такъв случай, а по света е пълно с кръстоски, при всички породи. Всеки си хвали стоката. 
|
|
« Last Edit: July 11, 2010, 08:54:29 AM by vankata »
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #569 on: July 11, 2010, 09:12:32 AM » |
|
За тва се не бях сетил,по-професионално щеше да е ако всеки си признаваше и кусурите а не само качествата на стоката,ама уви прав си,такива няма или са голяма рядкост. Абе здраве да е,всеки отговаря за себе си и за собствените си постъпки 
|
|
|
|
|
|
|
|