Mad Max
|
 |
« Reply #675 on: October 02, 2010, 20:54:03 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #676 on: October 03, 2010, 08:14:28 AM » |
|
Mad,нещо повече за мъника ?!
|
|
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #677 on: October 03, 2010, 12:54:48 PM » |
|
Развъждане на Екатерина Жировска, Нижний Новгород, Русия. Руской Медвед Силвер Х Гюлсари 
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #678 on: October 03, 2010, 12:57:37 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
milkojor
|
 |
« Reply #680 on: October 04, 2010, 09:20:37 AM » |
|
 това куче охраняваше кози над карлово и го снимах като минавах от там
|
|
|
|
Балкана ражда Хора,Полето Тикви !!!
|
|
|
NAPALM
|
 |
« Reply #681 on: October 06, 2010, 16:19:32 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
BARS
Jr. Member

|
 |
« Reply #682 on: October 06, 2010, 18:06:06 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
BARS
Jr. Member

|
 |
« Reply #683 on: October 06, 2010, 18:13:53 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #684 on: October 06, 2010, 18:47:19 PM » |
|
Виж горния линк и чети,колега! Иначе Барс е хубавец,но аз съм пристрастен,белите кавказци винаги са ми били на сърце!
|
|
|
|
|
|
|
NAPALM
|
 |
« Reply #685 on: October 07, 2010, 06:06:56 AM » |
|
Амур е едно от любимите ми кучета и за моя радост баща на моя Ринго.Барс е нвероятен!
|
|
|
|
|
|
|
BARS
Jr. Member

|
 |
« Reply #686 on: October 07, 2010, 11:50:56 AM » |
|
Благодаря на всички вас за прекрасните отзиви. Понеже в МАРТЕН БГ имаше запитване относно това дали кучето е с родословие или не и тъй като моето куче е без документ някои хора бяха доста разочаровани от този факт и едва ли не се изказаха,че нестава за нищо. БЛАГОДАРЯ ВИ ОТНОВО ЗА ПРЕКРАСНИТЕ ДУМИ 
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #687 on: October 07, 2010, 12:01:18 PM » |
|
На каква възраст е Барс сега,бащата разбрахме,че е Амур,а майката - снимки? И какво като е без документи,това не му пречи да е един изключителен представител на породата КО,много по типичен от някой с документи,бих казал.А и интересуващите се от кучета,знаят какви проблеми има и с родословията - как се пишат,преправят и прочее... Гледай си го ,да ти е жив и здрав и не обръщай внимание на злорадството.Зарадвай ни с още снимки! Поздрави!
|
|
« Last Edit: October 07, 2010, 12:02:13 PM by Ariman »
|
|
|
|
|
BARS
Jr. Member

|
 |
« Reply #688 on: October 07, 2010, 14:00:36 PM » |
|
На каква възраст е Барс сега,бащата разбрахме,че е Амур,а майката - снимки? И какво като е без документи,това не му пречи да е един изключителен представител на породата КО,много по типичен от някой с документи,бих казал.А и интересуващите се от кучета,знаят какви проблеми има и с родословията - как се пишат,преправят и прочее... Гледай си го ,да ти е жив и здрав и не обръщай внимание на злорадството.Зарадвай ни с още снимки! Поздрави!
Много ти благодаря за прекрасните думи радвам се ,че тук в този форум срещам хора с които имаме еднакво мислене за КО понеже в един друг форум се хвалят само кучета произведени от горе долу три развъдника в България и всички други са едвали не второ качество. А относно майката знам само,че е била шампион но така и не съм я виждал понеже кучето ме плени веднага щам го видях и родословието изобщо не ме интересуваше понеже за мен специално щом е от Петьо Графа то е качествено.На 11.10.2010г Барс ще направи 6 месеца,а нови снимки ще му направя другата седмица и веднага ще ги кача във форума 
|
|
|
|
|
|
|
BARS
Jr. Member

|
 |
« Reply #689 on: October 07, 2010, 18:32:43 PM » |
|
  Ще си позволя да кача две снимки на куче,което не е мое и които са публикувани по-рано в друг форум.Малкия много ми хареса,затова не мога да издържа да не ви го покажа.Надявам се,че собственика му няма да се обиди от това мое деяние.Кучето се казва Арес.Надявам се по някое време стопанина му да напише нещо за произхода на любимеца си.Аз имам някакво предположение,но предпочитам да не пиша без да знам със сигурност. Napalm, Арес е брат на моя Барс ако проследиш кореспонденцията в другия форум, от който си взел снимките ще разбереш че и той е от Графа 
|
|
|
|
|
|
|
|