kennel Vucho
|
 |
« Reply #120 on: August 05, 2012, 20:32:59 PM » |
|
Ми честно да ти кажа кажа в много моменти ми е доста симпатичен този! Ти Шабан виждал ли си го наживо? А Гранд?
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #121 on: August 05, 2012, 20:39:37 PM » |
|
Шабан съм го виждал много пъти на живо, а този веднъж, но въобще не ми направи впечатление пс. а това, че на теб е симпатичен в никакъв случай не го прави по доброто куче. и друго да ти кажа Кенел- Вучо със сигурност съм видял повече аборигенни кучета от тебе за да ми ги разправяш тия. ай със здраве и на теб.
|
|
« Last Edit: August 05, 2012, 20:42:58 PM by na Brad Pit- brat my »
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #122 on: August 05, 2012, 20:42:18 PM » |
|
и специално за дон краската ААА мерси  Това беше съвсем приятелски съвет  Аз не разбрах първия път за коя говориш  Бяха показани няколко кучета и кучки,а ти казваш "кучката"  Само вие със Захари си се разбрахте за коя говориш.Е сега вече разбрах де  Но само тя да прилича......щом казваш 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #123 on: August 05, 2012, 20:45:30 PM » |
|
Смея да кажа че ако си виждал Гранд годинак една ли ще ти е направил впечатление! А пък и никъде не съм казвал кое е по доброто куче, брадър не стига че не виждаш ами май и недочиташ текста! П.П. Ако ми покажеш друго подобно куче по Шабан в БОК средите ще заспя безкрайно доволен!
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #124 on: August 05, 2012, 20:50:37 PM » |
|
Ти къде видя, че защитавам БОК средите. Аз говоря, което смятам за правилно и въобще ме боли за бок, срок, макк, мок и олимпийския комитет  Някой път лично ще те заведа да видиш по добър наследник от тоя Градн 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #125 on: August 05, 2012, 20:54:17 PM » |
|
Ти къде видя, че защитавам БОК средите. Аз говоря, което смятам за правилно и въобще ме боли за бок, срок, макк, мок и олимпийския комитет  Някой път лично ще те заведа да видиш по добър наследник от тоя Градн  Това че говориш каквото смяташ за правилно е много добре, но в някои моменти ми се струва че залиташ по братчедските новоизпълнения! А за воденето - давай, когато кажеш, щом си виждал повече аборигени! 
|
|
|
|
|
|
|
Bojko Dobrevski sbg
|
 |
« Reply #126 on: August 05, 2012, 20:54:33 PM » |
|
някой беше казал че този е по шабан ,вижда ми се добър 
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #127 on: August 05, 2012, 21:03:53 PM » |
|
айде и от мен само главата на един наследник на Шабан  за да е по интересно и да спи спокойно кенела
|
|
« Last Edit: August 05, 2012, 21:05:39 PM by na Brad Pit- brat my »
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #128 on: August 05, 2012, 21:24:30 PM » |
|
най накрая се зарадвах, че кенела заспа доволен и вече няма кой да дрънка глупости и да промива мозъците на балъците 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #129 on: August 05, 2012, 21:31:48 PM » |
|
Най напред те моля учтиво да спазваме добрия тон! И след това - кое те кара че това куче може да ме зарадва с какво е близо до Шабан! А сега виж това и стига се коси! 
|
|
« Last Edit: August 05, 2012, 21:34:04 PM by kennel Vucho »
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #130 on: August 05, 2012, 21:40:14 PM » |
|
Е пък тоя с какво е близо до Шабан. Спокойно може да мине и по друга линия. Нищо запомнящо се и както казах посредствен екземпляр 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #131 on: August 05, 2012, 21:45:16 PM » |
|
Нека всеки сам да прецени дали няма сходство във формата и строежа на главите! Шабан  Караман ТоПо 
|
|
« Last Edit: August 05, 2012, 21:46:55 PM by kennel Vucho »
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #132 on: August 05, 2012, 21:47:52 PM » |
|
 ей една по хубава снимка. Искаш ли да я обсъдим. какви ли са тези провисвания на бърните  А очите му защо са толкова тъжни  повече разлики отколкото прилики 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #133 on: August 05, 2012, 21:52:59 PM » |
|
Сега ако отречеш че нямат сходство дядо и внук!?
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #134 on: August 05, 2012, 22:02:57 PM » |
|
Сега ако отречеш че нямат сходство дядо и внук!?
Те всички кучета имат сходство нали са от една порода. Това ти по добре трябва да го знаеш от мен кенеле. Айде лека нощ ти желая. Няма нерви за безсмислени спорове, а ти си продължавай с лекцията имаш аудитория да те слуша, но аз не съм от нея 
|
|
|
|
|
|
|
|