Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Предстоящо! 15.03.2025г. Юбилейна Национална изложба на Каракачански кучета "20 години от признаването на Първата Българска автохтонна порода - Каракачанско куче".

*
Welcome, Guest. Please login or register. May 15, 2025, 12:47:44 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 61
  Print  
Author Topic: Селекция  (Read 531590 times)
0 Members and 12 Guests are viewing this topic.
Ariman
Hero Member

« Reply #765 on: June 01, 2018, 08:14:47 AM »

Ариман, Снимките случайно съм ги видял в интернет и не са били подписани, за което съм ги ползвал ориентировъчно. Ако съм имал за цел да омаскарявам някой щях да ползвам лично правени от мен снимки  Wink А имам доста от всички течения в БГ и от доста години  Wink

Кольо, къде си си забравил днеска обективното око на безпристрастен радетел на породата? Нали  снимки коментираме – особено ти – качваш, лепиш, налагаш, излагаш,  че и заключения по тях правиш.

Що от последната снимка бягаш като дявол от тамян? Тя също е примерна, също е взета от интернет пространството – нито е била публично недостъпна, нито е била скрита.
Що така като настана конкретика по нея, тръгна да говориш за световния мир?

Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #766 on: June 01, 2018, 08:36:57 AM »

Хубаво от цялата работа е, че залисан в оплювателната си кампания, тотално се дискредитира. И показа, че действаш изключително преднамерено и едностранчиво.
     ПП Интересно съвпадение е (може би), че плюнченото ти оръдие беше прицелено първо в Захари. След като той освободи поста Председател на НОКК, залповете спряха. Сега обстрелваш Тодор Петров, който понастоящем заема ... същата длъжност. Интересно съвпадение наистина.

biggrin Още ли не разбра да четеш между редовете  Wink Когато Захари бе Председател и спорехме за разнообразието, той яростно го защитаваше. След като разбра, че съмишлениците му са приготвили правила и щампа за новото производство, човека напусна Wink
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #767 on: June 01, 2018, 08:46:08 AM »

Ариман, Снимките случайно съм ги видял в интернет и не са били подписани, за което съм ги ползвал ориентировъчно. Ако съм имал за цел да омаскарявам някой щях да ползвам лично правени от мен снимки  Wink А имам доста от всички течения в БГ и от доста години  Wink

Кольо, къде си си забравил днеска обективното око на безпристрастен радетел на породата? Нали  снимки коментираме – особено ти – качваш, лепиш, налагаш, излагаш,  че и заключения по тях правиш.

Що от последната снимка бягаш като дявол от тамян? Тя също е примерна, също е взета от интернет пространството – нито е била публично недостъпна, нито е била скрита.
Що така като настана конкретика по нея, тръгна да говориш за световния мир?
Неэмоа ви смогнаэ  в движение съм:biggrin: За първи път виждам тази снимка снимката. Не бих я спестил, ако я бях виждал. Същото важи за селекционерите произвели го. Да си правят сметка и да си проверяват екземплярите назад до отстраняване на проблема  Wink До тогава да не ми говори никой за чистопородно развъждане и да се тупа по гърдите. До нови срещи.  cheers
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #768 on: June 01, 2018, 10:30:39 AM »

Е как, нали за това сме се събрали, да развъждаме чистопородни кучета от породата Каракачанско куче, с цялата палитра от вътре породно разнообразие?!  eek

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
Iliyan Dushanov
Full Member

« Reply #769 on: June 05, 2018, 07:20:16 AM »

Ето ви от КараКитан. Кольо, можеш да залепиш и тази.

[/qМагер на Т.Георгиевuote]Магер на Т.Георгиев Кучето бе коментирано на изложбата в Пловдив и бе обяснено всичко но на тази снимка е направо еднакво с другите две качени по нагоре.
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #770 on: June 05, 2018, 09:55:46 AM »

Ако това кутре е кучето представено на изложбата в Пловдив с име Магер  е коренно различно на визия от показаните две горе. Ония двете както и да ги снимаш няма да се променят.
rex
Hero Member

« Reply #771 on: June 05, 2018, 10:26:53 AM »

Значи, когато разбра кое е кучето, вече няма нищо общо.  lol lol lol
Изключително обективно отношение демонстрираш, няма що!  blush

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
Пеньо
Hero Member

« Reply #772 on: June 05, 2018, 10:30:15 AM »

Не знам за другите две кучета, но Магер на живо, прави съвсем друго впечатление. Бях го казал веднъж, че е изключително нефотогеничен. Добре че, не си вади хляба като фотомодел...
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #773 on: June 05, 2018, 10:32:35 AM »

Значи, когато разбра кое е кучето, вече няма нищо общо.  lol lol lol
Изключително обективно отношение демонстрираш, няма що!  blush
Ами простичко е. Виждал съм го на живо  cheers
rex
Hero Member

« Reply #774 on: June 05, 2018, 10:40:18 AM »

Аве Майкъл Джордан на живо дали може  да не е негър?  lol lol lol

Пеньо
Hero Member

« Reply #775 on: June 05, 2018, 11:03:10 AM »

Аве Майкъл Джордан на живо дали може  да не е негър?  lol lol lol
Ники, това е несериозно! Влез в базата данни. Виж там Магер. Виж и снимките на братята му Калчо и Медо, и пак ще си говорим.
« Last Edit: June 05, 2018, 11:05:17 AM by Пеньо » Logged
rex
Hero Member

« Reply #776 on: June 05, 2018, 11:21:22 AM »

Пеньо, кое му е несериозното? Обратния завой на мнението на господин-експерта, когато разбра кое е кучето ли? Или „братската дялба” на виждани и невиждани на живо? Което не пречи на експертното мнение, разбира се.  smile
      ПП Лично за мен и Калчо, и Медо изглеждат като Магер, тоест меко казано странно. И няма как да ми харесат, ако ще и всеки ден да ги виждам. Но това е мое мнение, с което не съм тръгнал на всеослушание да давам дефиниции кой е мелез и кой не, нали така?

na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #777 on: June 05, 2018, 11:43:57 AM »

Пеньо, кое му е несериозното? Обратния завой на мнението на господин-експерта, когато разбра кое е кучето ли? Или „братската дялба” на виждани и невиждани на живо? Което не пречи на експертното мнение, разбира се.  smile
      ПП Лично за мен и Калчо, и Медо изглеждат като Магер, тоест меко казано странно. И няма как да ми харесат, ако ще и всеки ден да ги виждам. Но това е мое мнение, с което не съм тръгнал на всеослушание да давам дефиниции кой е мелез и кой не, нали така?

Много нещо не си виждал на живо, за да можеш да правиш разлика кое какво е  biggrin Не е като да гледаш родословие със снимки  no Земи постни двете снимки някъде в интернет и направи една анонимна анкета и да видим резултатите  biggrin
rex
Hero Member

« Reply #778 on: June 05, 2018, 11:54:39 AM »

Анкета не е необходима. Ти го доказа нагледно – по анонимна снимка така, като разбрахме кой кой е, онака. 
     А онова другото куче, дето убедено твърдиш че е 10 000 % -ов мелез, него на живо виждал ли си го? Ами ако и то е изключително нефотогенично, пък на живо е хубавец неземен?
     ПП Леко се прекара с експертизата тука. Сега вече каквото и да кажеш, нали ...  Wink

na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #779 on: June 05, 2018, 12:04:45 PM »

Не съм твърдял, че съм експерт никога  no Мога да позная хибрид- мелез, който търговски е опакован с лъскаво родословие  biggrin

Пс. Що бре, спретни една анкета да видиш мнението на хорицата...
« Last Edit: June 05, 2018, 12:05:31 PM by na Brad Pit- brat my » Logged
Pages: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 61
  Print  

Jump to: