DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #75 on: April 18, 2015, 09:09:13 AM » |
|
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #76 on: April 18, 2015, 10:34:20 AM » |
|
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #77 on: April 19, 2015, 16:55:20 PM » |
|
Бай мангал отива на интервю за работа, обаче шефът на фирмата е рокер.
- Добар дан! Аз за туй, раотата де, съм дошал!
- То хубаво за работата, обаче в нашата работа се изисква перфектен български да говориш!
- А-а, аз ша уча и пак ша дода!
Чел, учил манго 1 месец, научил български език перфектно и отива пак на интервюто.
- Добър ден! За интервюто за работа съм дошъл.
Половин час си приказвали, една грешка не направил
- Всичко е много добре, говорите перфектен български, но има една дума, която ползваме постоянно в нашата работа и трябва да я казвате перфектно точно!
- Да, няма проблем, коя е думата?
- Думата е - "мотор".
- мАтор!?
- Ами съжалявам, не ставате за нашата работа без тази дума.
Тръгнал си манго, псува, нарежда, нервира се. Среща го братчед му.
- Ко стаа, братчет!?
- Истървах много готина работа, трябвало да знам БГ перфектно и особено думата "мАтор", ама кат българин да я казвам
- Е-е, бартчет, аз ша науча и ша взема раотата бе!
Учил братчедът, научил български език особено "мОтор" и отшъл на интервюто.
- Добър ден!
- Добър ден!
Познатата история, никакви грешки половин час. Рокерът видял, че няма да направи грешка манго и решил да го разкара.
- Много добре е всичко, но в нашата работа има една дума, която използваме постоянно и трябва да я казвате перфектно.
- Да, няма проблеми, коя е думата? - доволен попитал манго.
- Думата е "синджир"
- Защо "ДЖИНДЖИР" бe-е-е, бате, нали мотор!
|
|
|
|
|
|
|
Buikov
Newbie

|
 |
« Reply #78 on: April 21, 2015, 13:05:41 PM » |
|
Жена пътува в препълнен автобус. Внезапно си бърка в чантата и казва: -Яйцата...чадъра... перуката....Всичко е тук. След известно време пак притеснена си бърка в чантата: -Яйцата...чадъра... перуката.... Да, всичко съм взела. Изнервен мъж до нея й казва: - Госпожо, престанете да ми бъркате в гащите, забравили сте си ЧАНТАТА.
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #79 on: April 24, 2015, 08:21:05 AM » |
|
Сборния отбор на Африка, преди двубоя със Сборния отбор на Азия:
31 април 2015г. !
Пешкир Синджир (Алжир)
Кобо-Кобо Н'Гого (Ангола) Обеле Банана (Бенин) Путку Мафани (Ботсвана) Ибан Гибон (Габон)
Аба Еван (Гана) Гулем Баир (Заир) Харун ал-Пишкун (Египет) Хайле Насралсие (Етиопия)
Оливър Мтукудудзи (Зимбабве) Роберто Зе'Пишльо (Кабо Верде)
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #80 on: April 29, 2015, 17:43:32 PM » |
|
- Ало, секс телефона ли е? - Хм, данъчното сме, ама и ние можем туй-онуй.
|
|
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #81 on: April 29, 2015, 17:45:47 PM » |
|
Разговор на линия на секс телефон: Тя: - Сега си събувам единия чорап! - Сега си събувам втория чорап! - Сега си събувам третия чорап! Той: Абе ти жена ли си или мунтант?! Тя: Абе ей, аз съм от Силистра, ти знаеш ли колко е студено тука, а!
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #82 on: April 29, 2015, 17:49:27 PM » |
|
Гошо съди голема сладкарска фирма за нанесени телесни повреди, що техен камьон ги блъснал на едно кръстовище. Фирмата се представлява от нахакан адвокат, и он рипа: - Господине, верно ли а, че сте казале на старшината, дека е дошъл на местопроишествието, че сте добре и нищо Ви нема? Гошо почва. - Значи тоа фтрорник я качих Цецка да а водим на пръч… - Ква Цецка бе? – прекъсва го адвоката – Отговарай точно кво питам. - Така де, значи Цецка ми е най-добрата коза, сеамска, с вити роги. Абе коза един път… - Стига с таа коза бе! Казал ли си на полицая, че си добре или не? - Начи товарим аз Цецка… Адвоката па го прекъсва и се обръща към съдята: - Господин Съдя, опитвам се да докажа, че на ищецо му не е имало нищо, а сеа съди клиенто ми, че уж имало. Тава е опит за измама. Съдята зело да му дотега, ма му и станало интересно що оня се Цецка та Цецка. Обрънал се къде Гошо и му рекъл да продължи. - Та натоварил съм Цецка и леко – полека тръгнааме. Спирам на расклона, гледам налево, гледам надесно….и като ме изющи тоа шашкънин с камьоно – направо ма прекина. Като са освесих манко – я съм у канафката и ме боли сичко, а кво ме не боли изтръпнало и го не усещам – дече ли не е мое. Не моем да мръднем ич. Цецка отфръкнала през улицата у другата канафка. Не моем да а видим, само а чуам къ мъца жално. Да ти скине сръцето. Ич не беше добре. Сигурен бех, че нема да а бъде. У тоа момент, гледам спира полицаю и слаза от колата. Он пръво чу Цецка…отиде, намери я…виде ква а работата…извади пищова и я гръмна да са не мъчи. Рипна и после веднъга, иде къде мене, пищова още му дими у ръката и вика: - А ти кък си? Добре ли си? Да му ебем макята гусин Съдя, ти да беше – къ би отговорил на тоа въпрос?
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #83 on: April 29, 2015, 18:06:20 PM » |
|
Мимето беше такава уруспия, че в родословното дърво я записаха като хралупа.
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #84 on: April 29, 2015, 18:09:48 PM » |
|
Поп и кандидат-младоженец спорят за таксата за църковния брак: - Как 200 лв бе дядо попе, това са много пари! - Абе чедо, един път се прави църковен брак. После ти предстои първа брачна нощ, няма да се сетиш ни за пари, ни за нищо. Кандисал младоженеца и венчавката започнала. - Венчава се божия раб еди кой сиииии, за божията рабиня еди коя сииии. В тоя момент дядо поп вдига булото на булката: - Аууууууу, и да върнете 150 лв на грешного младоженцааа!
|
|
« Last Edit: April 29, 2015, 18:14:36 PM by rex »
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #85 on: April 29, 2015, 19:50:02 PM » |
|
Гошо съди голема сладкарска фирма за нанесени телесни повреди, що техен камьон ги блъснал на едно кръстовище. Фирмата се представлява от нахакан адвокат, и он рипа: - Господине, верно ли а, че сте казале на старшината, дека е дошъл на местопроишествието, че сте добре и нищо Ви нема? Гошо почва. - Значи тоа фтрорник я качих Цецка да а водим на пръч… - Ква Цецка бе? – прекъсва го адвоката – Отговарай точно кво питам. - Така де, значи Цецка ми е най-добрата коза, сеамска, с вити роги. Абе коза един път… - Стига с таа коза бе! Казал ли си на полицая, че си добре или не? - Начи товарим аз Цецка… Адвоката па го прекъсва и се обръща към съдята: - Господин Съдя, опитвам се да докажа, че на ищецо му не е имало нищо, а сеа съди клиенто ми, че уж имало. Тава е опит за измама. Съдята зело да му дотега, ма му и станало интересно що оня се Цецка та Цецка. Обрънал се къде Гошо и му рекъл да продължи. - Та натоварил съм Цецка и леко – полека тръгнааме. Спирам на расклона, гледам налево, гледам надесно….и като ме изющи тоа шашкънин с камьоно – направо ма прекина. Като са освесих манко – я съм у канафката и ме боли сичко, а кво ме не боли изтръпнало и го не усещам – дече ли не е мое. Не моем да мръднем ич. Цецка отфръкнала през улицата у другата канафка. Не моем да а видим, само а чуам къ мъца жално. Да ти скине сръцето. Ич не беше добре. Сигурен бех, че нема да а бъде. У тоа момент, гледам спира полицаю и слаза от колата. Он пръво чу Цецка…отиде, намери я…виде ква а работата…извади пищова и я гръмна да са не мъчи. Рипна и после веднъга, иде къде мене, пищова още му дими у ръката и вика: - А ти кък си? Добре ли си? Да му ебем макята гусин Съдя, ти да беше – къ би отговорил на тоа въпрос?
 ужасно добро, браво, смех, смех ...
|
|
« Last Edit: April 29, 2015, 19:50:49 PM by trayko.asenov »
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
go6o_lud
Full Member

|
 |
« Reply #86 on: April 30, 2015, 06:13:26 AM » |
|
Японец дошъл на посещение в БГ и обикалят женския пазар в София: - Какво е това? Попитал японецът. - Грозде. Отговорил нашенецът. - Ооо нашето грозде е тройно по-голямо от вашето. По изгледал го нашия, но продължили нататък. Стигнали до ягодите. - Какво е това? - пак попитал японеца. - Ягоди.. -Ооо нашите ягоди са много по големи от вашите. Нашия човек се изнервил, но продължили нататък. Стигнали до дините. - А това какво е? - попитал отново японеца. - ГРАХ да ти е*а майката 
|
|
|
|
Георги Кънчев
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #87 on: May 07, 2015, 12:51:54 PM » |
|
Свекръва: - Що си ударила сино ми, ма?!?
Сна'а: - Заман ми вика, дека съм дебела...
Свекръва: - И к'во си мислиш, че кат' го удариш, ша отслабнеш ли?
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #88 on: May 07, 2015, 15:17:21 PM » |
|
- О, Тоше, к'во става, майна?
- А, Ванка, супер бе, пич.
- Как си? Работа?
- О, започнах свой бизнес.
- Верно ли, бе? И к'во?
- Ми, отворих си едно бордейче.
- Стига, бе, наистина?
- Да, даже и ценоразпис си имам: орална любов 5 лв, отзад 10 лв, орална любов и отзад 20 лв.
- Пич, отпред няма ли?
- Малък бизнес, майна, работя сам!
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #89 on: May 18, 2015, 07:08:30 AM » |
|
Ето някои от най-забавните бисери от казармата:
- Не ме правете на луд, аз да не падам за първи път от Марс!
- Ставането е сутрин, точно в пет, независимо колко е часът!
- Всички по окопите, а останалите след мен...
- Какво?! Къде си бил? В тоалетната? Абе вие още малко и на театър ще почнете да ходите.
- Автоматът работи така: едно, две, три и… вас ви няма.
- Този отровен газ предизвиква главоболие в ставите и костите.
- Не е необходимо да се мият коридорите ежедневно. Достатъчно е всяка сутрин.
- Ти може да не блестиш с ум, но обувките ти задължително трябва да блестят.
- Защо си такъв брадат, бе? Като малък не са ли те учили да се бръснеш?
- Може да нема ред, ама требе да се спазва.
- Противогазът се поставя на лицевите части на лицето.
- Като няма вода, ще си пълните манерките и ще ги държите в шкафчетата. Една манерка мие едно лице и два крака. Който довечера няма вода в манерката, ще му я излея на главата! Ясно ли е?
- На тази стена ще закачите петимата от РМС. Те са десетина души, ще се хванат.
- Летят 100 изтребителя и 200 бомбардировача. Всичко 400 самолета. - Не се получава, др. полковник! - Аз така, приблизително.
- Старшината: На бегом, и който тръгне последен е пед*раст. Аз съм след вас.
- Hищо не знаете вие. Знаете ли какъв менингит върлуваше през войната? Знаете ли какво е менингит? От него или се умира или се полудява. Аз съм го карал два пъти.
- Ти защо ме гледаш така, да не ти приличам на жена ти?
- И така колеги, не се притеснявайте да работите с източници на радиация. Това е напълно безопасно. Ето например някои офицери от флота седят по 3-4 години на атомните подводници, а в това време жените им раждат съвършено здрави деца.
|
|
|
|
|
|
|
|