vano
Guest
|
 |
« Reply #30 on: November 27, 2014, 09:56:35 AM » |
|
Русия е уникална страна! Само в Русия имат черно-бял телевизор "Дъга", белезници "Нежност", бензинова резачка "Дружба", сълзотворен газ "Момина сълза" и междуконтинентални балистични ракети "Мир".
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #31 on: November 27, 2014, 10:35:32 AM » |
|
|
|
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
Buikov
Newbie

|
 |
« Reply #32 on: December 05, 2014, 14:01:36 PM » |
|
Моля, въведете вашата парола! - "рози" - недостатъчен брой на символи в паролата - "розови рози" - паролата трябва да съдържа поне една цифра - "1 розова роза" - паролата не трябва да съдържа празни полета - "1розовароза" - паролата трябва да съдържа поне 10 различни символа - "1шибанарозовароза" - паролата трябва да съдържа поне една главна буква - "1ШИБАНАРОЗОВАРОЗА" - паролата трябва да съдържа поне една малка буква - "ШибанаРозоваРоза" - паролата трябва да съдържа поне една цифра - "1розоваРозаДаТияНавравГъза" - тази парола вече е заета
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #33 on: December 11, 2014, 14:47:37 PM » |
|
Японец и българин си говорели за дължината на работното време. Японеца казва: - Ние в Япония работим по осем часа. Два за мене, два за Императора и четири за Япония. Нашенецът: - Ние у България бачкаме по два часа. Щото нямаме император, па и за Япония не ни дреме.
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #34 on: December 16, 2014, 14:44:50 PM » |
|
Мъж си купил ново БМВ и го подкарал с висока скорост. След малко обаче забелязал преследващата го полицейска кола с включена червена лампа. Шофьорът си казал "Аз съм с БМВ, няма начин да ме стигне" и ускорил още повече. След няколко минути преследване обаче решил, че така си влошава положението, отбил встрани и спрял. Полицаят приближил и казал: - Добрее. Днес имах тежък ден, края на смяната ми е, освен това е петък, 13-ти. Не ми се пишат разни актове и фишове, така че ако ми дадеш за превишената ти скорост добро обяснение, каквото не съм чувал досега, те пускам да си ходиш. Шофьорът помислил и казал: - Предната седмица жена ми избяга с един полицай. Уплаших се да не би да ме гони, за да ми я върне. Полицаят казал: - Приятна събота и неделя!
|
|
|
|
|
|
|
Habits
|
 |
« Reply #35 on: December 18, 2014, 15:18:47 PM » |
|
|
|
|
|
"За величието на една нация и моралния и прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #36 on: December 18, 2014, 16:32:44 PM » |
|
Много яко! Китодар е уникален !!! Кой го измисли? Да си правиш реклама, като те наричат ''педал''... Обаче е яко! 
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #37 on: December 18, 2014, 20:39:58 PM » |
|
Че е актьор, актьор е! Ама тоя клип ми е малко гадничък. Ше извинявате.
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #38 on: December 30, 2014, 21:29:54 PM » |
|
Един студент дълго уговарял своя колежка да му дойде на гости. - Ела у нас, да пийнем чай? - Не искам. След някой и друг ден пак: - Ела у нас да пийнем чай? - Не искам. Най-накрая един ден колежката се съгласила. Тръгнали към квартирата на студента и минали покрай една аптека. Колежката казала: - Я дай да влезем за малко в аптеката? - Защо? - Ами да купим нещо за чая...
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #39 on: December 31, 2014, 13:02:16 PM » |
|
Зима, кучи студ. Ранна утрин. В парка се срещат двама случайни минувачи. Единият води огромна каракачанска овчарка. - Здрасти. - Здрасти. - Голям студ, а? - Ужас! - Искаш ли да се сгрееш? - Е, искам, разбира се... - Шаро, дръж!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #41 on: January 01, 2015, 16:12:29 PM » |
|
80 годишен старец, отива на лекар да му издаде медицинско, като казва че му предстои сватба. Лекаря му честити и пита: - И как се решихте на тази стъпка? На колко години е булката? - На 18. Лекаря изумен, обяснява: - Длъжен съм да ви кажа че прекомерно многото секс на тази възраст, може да доведе до сърдечен удар и евентуална смърт. - Аааа... Да мре бе... Друга ще си намеря!
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #42 on: January 07, 2015, 14:45:26 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Habits
|
 |
« Reply #43 on: January 09, 2015, 14:49:16 PM » |
|
|
|
|
|
"За величието на една нация и моралния и прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
|
|
|
Buikov
Newbie

|
 |
« Reply #44 on: January 09, 2015, 16:29:04 PM » |
|
|
|
|