trayko.asenov
|
 |
« Reply #480 on: August 09, 2017, 10:02:25 AM » |
|
Смешко,отивай да си рекламираш мастийте и да търсиш някой да ти даде стотина лева за тях! Не забравяй да предупредиш хората обаче,че може да останат без някое от агнетата си!
Що бе колега, папкат ли ги  Той, Андрей, колегата, знае много добре, всеки ден ми е в кошарата! Устата му пенясва от злоба всеки път!
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #481 on: August 09, 2017, 10:03:50 AM » |
|
Папкат ли ги,ядат ли ги,нека kennnel-a да си разкаже! По-миналата зима орева орталъка.... Кристина,не очаквай ясен отговор от мишчицата. Сега пак ще отвори миризливата гага,че някой е злобен,алчен,прост и му завижда.Само,че и той самия знае,че е за оплакване,а не за завиждане. Докара до там Сидер,че човека да му пише SMS-и,за да потърси своето.Щото мухъла се крие и телефона не си вдига. Те това е Трайчо,ялов лизингов фермер. Ако продължиш да комуникираш с него,сигурен съм,че много скоро ще усетиш какъв боклук е !
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #482 on: August 09, 2017, 10:04:08 AM » |
|
Асенов, вярно ли е че дължиш пари на Сидер?
И да е вярно, и да не е вярно, ти каква връзка имаш с нашите дела?
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #483 on: August 09, 2017, 10:20:16 AM » |
|
Знаете ли, ялова е работата с хора, които не заслужават на храчката честта, както казва народът! На мен, не ми пречи да си гледам стоката и да си храня кучетата, даже и с агнешко, ако има! Пречи ми, че хората са злобни, алчни, двулични. Да, никой не е само добър или само лош, но лошотията, когато е много, натежава. Така, че да, ще гледам да продам чистопородните си Каракачански кучета, с родословие от МАКК, работещи с овцете ми родители и някоя друга ваксина за по стотина лева, и накрая пак ще ги раздам на приятели. Да, на приятели, защото в момента не само, че няма пазар, но и нищо от това, което се продава се цени.
А за Андрей Иванов от село Железница, мога да кажа, че докато вижда полза от друг или от определено положение е мек, като памук. В момента, в който сметне, че няма дивиденти започват просташките му обиди, закани и какъвто набор от епитети му ражда болното мозъче. До вчера пя една песен, сега подхвана друга.
Нямам нужда от признанието на шепа неграмотни и злобни хорица. Каквото повикало, това се и обадило.
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #484 on: August 09, 2017, 10:22:39 AM » |
|
Абе ти кой набор си?
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #485 on: August 09, 2017, 10:23:13 AM » |
|
95, защо?
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #486 on: August 09, 2017, 10:24:21 AM » |
|
95 ?
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #487 on: August 09, 2017, 10:24:58 AM » |
|
Има ли някакво значение кой набор съм?
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #488 on: August 09, 2017, 10:25:42 AM » |
|
95 ли си?
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #489 on: August 09, 2017, 10:26:20 AM » |
|
Извинете ме, ама имам да окося някой друг декар люцерна, та ще ви оставям да си бъбрите и философстване.
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #490 on: August 09, 2017, 10:27:18 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #491 on: August 09, 2017, 10:35:36 AM » |
|
Ааа, тука си ги мерят  Бегам 
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #492 on: August 09, 2017, 10:38:15 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #494 on: August 09, 2017, 11:05:31 AM » |
|
Кристина, ние с теб лично не се познаваме. Не разбирам, защо започваш да заемаш страна в спор, който не разбираш напълно. Обърни внимание - напълно?
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
|