Nomad
|
 |
« Reply #690 on: March 05, 2019, 18:31:14 PM » |
|
Селекционере,на видеозон ли ги гледа?! Прегледай и тая с дебелия задник да не я е оплодил някой,че тогава го загазил-ясно е , че ти не си кадър! И да те светна Селекционере-слабите животни по-лесно хващат. Че мъчиш стоката и гладува е не само моя констатация. Светът е малък.Казах ти - от хора около тебе го чух,че маса умрели агнета си изхвърлил.Умрели от глад и студ Селекционере. Кво ми ги снимаш по тия баири?! В студа те беше страх да покажеш на какво са обречени завалиите. И мелезаците си ги пуснал свободно да мифкат,та хората вода не могат да си наточат.Но и за това ще ядеш дървото... На тебе и дебелогъзата мога да дам друго да целувате! Със сигурност тя ще остане доволна и сита.
Ariman, как беше лафа за вързаното за каруцата куче,дето след шут се насира и след ден-два пак се пуща да лае?!
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #691 on: March 05, 2019, 21:16:54 PM » |
|
Само заплахи, само приказки, легенди и вицове! И това от над две, вече може и да станаха три години!
Мелезаците, както им казваш, са много по-добри от много други! Защото насред гората с вълци една жертва не ми дадоха! А ти си остана тъп и прост, даже не се замисляш, като чуваш нещо Верно ли е, слух ли е?! Ама ти си си тупанар, друго не очаквам! Дървото ще се яде, ще стане ясно от кого. А това със слабите животни е такава тъпотия, не го разказвай, че ще ти се смеят хората, ние си те знаем!
|
|
« Last Edit: March 05, 2019, 21:17:59 PM by trayko.asenov »
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #692 on: March 06, 2019, 04:50:37 AM » |
|
А теста е елементарен, щом почне да прави виме, ярето ще ражда! Ама тъп въпрос, тъп човек задава!
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #693 on: March 06, 2019, 05:05:22 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #694 on: March 06, 2019, 05:46:13 AM » |
|
Така, гладни овци млеко не дават, не се повтарят, кога ще ги разбереш тези неща и дали изобщо ще ги разбереш един Господ знае! А бурканите ги събирам за ден и продавам. Доволни клиенти имам много, даже млякото не стига и хората чакат. Ама ти си далеч от тези неща с тия пластмасови кофички  щот толкова ти е акъла! Сега, Ники, когато един човек, който отявлено нарича популацията на друг човек в една кауза мелези, заслужава не да му се целува ръка, а да бъде дисциплиниран, за да разбере, че не може да се плюе на труда на колегите му! Щото тоя хейтър плюе не само по мен и моите животно, но и по работата на други хора, от които съм взел тези животни. И това не е за първи път! Затваряйки си очите за подобно нагло явление на омраза и неуважение, ние само си бием контрата. Ама каквото такова. Аз не се интересувам нито от работата му, нито от животните му, няма какво да науча.
|
|
« Last Edit: March 06, 2019, 05:51:48 AM by trayko.asenov »
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Zahari
|
 |
« Reply #695 on: March 06, 2019, 09:27:48 AM » |
|
Трайко спомняш ли си преди години нашия разговор за кучката ти..., когато ми беше на гости и ти казах тази връзка да не я правиш защото отук нататък ти няма да станеш сериозен развъдчик в очите на сериозните развъдчици..., но ти беше категоричен, че ще пробваш да видиш какво ще стане...! Е, сега като ти го напомни някой, виждаш ли за какво ти говорех... Няма безгрешни хора, но понякога можем да се сърдим сами на себе си и да си вадим поуки без да търсим помощ за делата си.
|
|
« Last Edit: March 06, 2019, 09:29:37 AM by Zahari »
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #696 on: March 06, 2019, 11:40:21 AM » |
|
Помня Захари, но това е минало. И ако някой не може да се научи да гледа бъдещото, той остава да живее в миналото. Право на избор. Благодаря ти за напомнянето.
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #697 on: March 06, 2019, 15:49:18 PM » |
|
И докато му се целува ръка и не знам още какво, тази негова явна омраза гони потенциални бъдещи фенове! А Незнам кой реално е котвата?! И докато тоя пич не бъде сложен на място резутите ще са тези ... което вече говори и за организацията ни! 
|
|
« Last Edit: March 06, 2019, 15:51:43 PM by trayko.asenov »
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #698 on: March 06, 2019, 16:26:26 PM » |
|
Вече толкова е психясал, че си създава сам диалози  Захари и той опита да го осветли, но дебила не схваща... Да Трайчо, търгуваш мелези и лъжеш хората!
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #699 on: March 06, 2019, 18:46:35 PM » |
|
Психопат, това е само едно от многото мнения и въпроси, които получават и на които трябва да отговарям! Обърни си внимание на коментара, не си върти гъза! Мелезаците, които съм пуснал са моите Каракачански кучета със сертификат за чисто породност от МАКК!
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #700 on: March 06, 2019, 19:03:32 PM » |
|
Ти отдавна не си в МАКК. Нещата при тебе са омелезени от самото начало, така, че с право ти търсят обяснение.
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #701 on: March 06, 2019, 19:48:45 PM » |
|
Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят! Аз добре бях спрял да ти отговарям на глупостите! Тъпанар, чети какво пишеш бе!
Моля, администратора да по избърше последните постове, че вече ми се гади! Благодарност!
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #702 on: March 06, 2019, 19:53:50 PM » |
|
И още една вметка на поста на Захари, аз тая връзка не съм я планирал, че така като чета излиза, че аз съм я направил нарочно. Ама сега, заради това да ми рови оня помяр в миналото и все това да му е в главата и все да поплювква па не иде!
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #703 on: March 06, 2019, 20:32:24 PM » |
|
И тоя информатор, дето ти сервира, че вълк около мен няма от сто години, го помоли да ти прати снимка на убитите вълци на 200 метра от кошарата ми. И го попитай да се свърже с ловната дружинка, в чиято територия паса и ми е кошарата, колко вълка следят на камерите! И чак тогава ми драскай врели не кипели, защото моите мелезаци, при все, че са млади и млада глутница се справят приказно с охраната. Защото на един овчар на два коломеъра от мен вълците му отмъкнаха 30-40 овце и кози и тази година. Ама ти нали си в НП Витоша, на входа, поне ги нареди да се снимат с тях хората!
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #704 on: March 06, 2019, 22:18:32 PM » |
|
 моля мама на която се държа за фустата да ми смени нааканите гащи! Ревльо, не че не си планирал, а толкова си можеш и разбираш. Нали щеше да правиш инбридинг в последствие на мелезака и да доказваш нещо на някой. Е, доказа... Стига с тия вълци, ще си помисля, че живееш в тайгата. И спомена за кошара-може ли да я покажеш?
|
|
|
|
|
|
|
|