Пеньо
|
 |
« Reply #945 on: May 23, 2020, 17:56:52 PM » |
|
трайко по добре че не ме познаваш а и аз няма как да контактувам с такива психопати като ТЕБ Само мога да ти кажа да оставиш всичко с което си се захванал и да ПОТЪРСИШ НЯКОЙ ДИСПАНСЕР В ЧУЖБИНА И ДА СЕ ЛЕКУВАШ. ТИ СИ ПСИХИЧНО БОЛЕН. ПОТЪРСИ ПОМОЩ. ЛЕКУВАЙ СЕ.
Алеле майко!!! Неграмотен българин седнал да обяснява на балканджия с 200 брави и сурия кучета какво да прави! Като ми ги пращате такива поплювкоци, поне гледайте да могат да пишат! Трайко, мери си приказките!!! Поплювко ще викаш на оня в огледалото! Ти си някакво недоразумение лутащо се из твоя "БалканЪ", заедно с горките ти животни. Понеже всяко правило си има изключение, ти си изключението на приказката, че Балкана ражда хора. Такава тиква като теб и полето никога не е раждало. Ах, защо не е жив бай Зигмунд!!! Колко работа щеше да му отвориш... Пак ти казвам, мери си приказките, за да не отваряш работа на зъболекари и ортопеди!!!
|
|
« Last Edit: May 23, 2020, 17:58:26 PM by Пеньо »
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #946 on: May 25, 2020, 12:52:03 PM » |
|
Атила Седевчев, би ли се самосезирал в ролята на админ и обърнал внимание на лицето Пенев или избирателно ще пропуснеш, как беше, “ продължаващо системно използване на вулгарен език, насаждане на омраза, неколегиално поведение към други потребители във форума”?
Щото от подобни лица нивото на форумът пада, пък те даже не са членове на МАКК!
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #947 on: May 25, 2020, 13:56:14 PM » |
|
Да, Атила. Трайко е прав. За да е високо нивото на форума, потребителите трябва да са като него. Качествени, стойностни, грамотни! Същото се отнася и за асоциацията.
|
|
« Last Edit: May 25, 2020, 13:58:31 PM by Пеньо »
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #948 on: May 26, 2020, 05:44:11 AM » |
|
Пенев, остарях и непоносимостта ми към номерата на леки жени нарасна. Затуй те блокирах където мога. Тук не мога да те блокирам, но ще продължавам да те игнорирам. А ти, заедно с останалите поплювковци, си драскайте, перчете се колкото искате! Заплахите ви, както и на подобен тип хора, съм чел, чел та ми е намръзнала болната ви омраза! Народът е казал: “Куче, което лае, не хапе”! А за хапещото, винаги мога да намеря сопа. Тъй, че нещо сбърка човека.
А за горките ми животни, както ги наричаш, и както ви се ще на групата поплювковци, да са, ще ви напиша само, че сте много далеч от истината и там ще си останете, защото отдавна съм доста по напред отколкото можете да видите! Но на практика няма как и да очаквам друго, с оглед възможностите ви!
Относно посещенията на фотогалерията на развъдника ми, над 800 посещения за по-малко от седмица. Ако си вярвате на писаниците, Пенев и Ники Малкият, щяхте да не проявявате интерес и да следите! Щото ако не ти интересно и човекът е болен, за чии ..... си седнал да го следиш?! Но каквото и да си драскате, фактите говорят ясно, че съм на правия път. И както не веднъж съм писал на полицайката с халата, следете, докато можете!
Хайде, бъдете здрави и дано проумеете къде сте и накъде отивате!
|
|
« Last Edit: May 26, 2020, 05:49:25 AM by trayko.asenov »
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #949 on: May 26, 2020, 06:25:39 AM » |
|
Кучило “Й” на развъдник ТОРЛАК 
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #950 on: May 26, 2020, 16:05:32 PM » |
|
... от измъчените животни второ агне ... 
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #951 on: May 26, 2020, 16:08:09 PM » |
|
... защото в БалканЪ, без точните кучета, човек е за никъде! 
|
|
« Last Edit: May 26, 2020, 16:10:11 PM by trayko.asenov »
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #952 on: May 26, 2020, 16:12:37 PM » |
|
За всички хейтъри и поплювковци, фотогалерията ми е затворена! Да не реват на чужди гробища! 
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #953 on: May 27, 2020, 10:21:13 AM » |
|
Жельо ТОРЛАК ... 
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #954 on: May 27, 2020, 14:37:42 PM » |
|
“Нещастните и измъчени” кучета на развъдника! Ей, тая завист и омраза ще им изяде главата бе! 
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #955 on: June 01, 2020, 12:18:59 PM » |
|
Защото качествената екипировката ни е важна ... Американската марка TUBBS  Австрийската марка Dachstein 
|
|
« Last Edit: June 01, 2020, 12:19:34 PM by trayko.asenov »
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #956 on: June 02, 2020, 04:34:14 AM » |
|
Понеже не спряха да се пишат и говорят безброй глупости по мой адрес, от всякакви фактори, искам да покажа как не хранени, според д-р Вучков, и измъчени, според други, овца, за четвърта поредна година ми раждат за втори път ... 
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #957 on: June 02, 2020, 08:13:17 AM » |
|
Може би не се изразих ясно, агнят се втори път за сезон, четвърта поред година.
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #958 on: June 03, 2020, 10:53:13 AM » |
|
Директен продължител на генеалогичната линия Сирак в развъдник ТОРЛАК - Вокил от Тиран на Николай Тасков 
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #959 on: June 03, 2020, 11:36:40 AM » |
|
Една любима моя снимка, доказала, че въпреки всички долни приказки от долни хора, усилията да запазя автентичните, дребни и чвръсти овце в тяхното естествено местообитание са се оправдали! Днес, стадото на фермата е едното от малкото, еталон за породата, различаващо се дори от така нареченото “нуклеусно” стадо ... стадото на ферма ТУРЛА ... 
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
|