KaraKitan
|
|
« Reply #255 on: October 30, 2017, 13:22:37 PM » |
|
Викаш останалите 22 линии - лингии? Сакън недей, ще те обвинят, че си от новия ми любим отбор! Не съм казъл. Всеки иска и се стреми към по хубав екземпляр, което ниминуемо води до преплитне на линиите. Факт е, за който има очи да види, че там са запазени доста и класни такива. А симпатизирам на много отбори, но безпристрастно Радвам се, че сподели тези неща днес. Ако ги бях казал примерно аз, щях да бъда обвинен в силно отборно пристрастие. Хайде сега на база днескашните си съждения помисли, дали това "отклонение" от темата има пряка връзка с промените в стандарта. Още веднъж благодарско за включването! Любимата поза на българите е "Многострадална Геновева". Ники та къде видя или чу, някой да твърди, че сред бившите ни колеги няма хубави кучета. Хайде да не смучем пръстите Геновевини. Критиката ми към тях е за други неща, които ти до тук не коментираш. Корекциите в стандарта са минимални, нямат връзка с това, което коментираме от известно време, като и с хипотезите развивани от читатели на базата на болезнена мнителност.
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
rex
|
|
« Reply #256 on: October 30, 2017, 13:33:10 PM » |
|
Атила, какво всъщност искате от момчетата от НОКК? Така и не разбрах! От една страна втори ден напоително ги оплюваш, че нищо не разбират, че сътворяват глупости, че си ги водил за ръчичка, че крадат интелектуални собствености, че сътворяват глупост след глупост. От друга страна - не трябвало да се махат, предавали породата, разцепвали поголовието. Ами ако първото е вярно, защо са ти тези хора в МАКК? Значи то излиза - да ги почерпим, че са се отделили, щото значи направо са ви отървали от един куп проблеми!
|
|
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
KaraKitan
|
|
« Reply #257 on: October 30, 2017, 15:00:42 PM » |
|
Ники, този пост ама хич не ти се получи. Опитай пак, но преди това попремисли какво точно съм написал и съм ти подсказал.
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
rex
|
|
« Reply #258 on: October 30, 2017, 15:06:04 PM » |
|
Атила, аз ти подсказвам разни работи доста по от отдавна. Ама реакция никаква. Вместо това само научих, че когато съм искал да подаря нещо на МАКК по правилния начин е, трябвало да си резервирам час два месеца по-рано, че да получа някой друг така лелеян от мене аплауз. Нейсе. ПП За Шабан, Горан, Черни и Злия има направени неща. Така да се каже завесата е вдигната. Между другото в кучетата твое развъждане има и Шабан, и Мечо Злия.
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
|
« Reply #259 on: October 30, 2017, 15:21:10 PM » |
|
Ники, извинявам се са пропуска. Ще се погрижа да получиш специална благодарствена грамота и протокол за дарение. Дано това те успокои. Да преиначаваш думите на ответната страна за да получиш ново желано значение е познат прийом, но смятам, че използвайки го сега не ще сполучиш в конкретната ни дискусия. Хайде бе, не знаех че имало и Шабан и Мечо в мои кучета! В настоящите ми кучета има събрани най-различни гени. И ако пак прочетеш точно какво ти написах по-горе ще разбереш, че коментара ти за това е нонсенс. п.п.От сега ти казвам, че анализа ти за Шабан е недостоверен.
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
|
« Reply #260 on: October 30, 2017, 15:32:59 PM » |
|
Ами то като гледам, от два дена това е целта на повечето постове - да излезе че всичките ми съждения са недостоверни. Затова се почетвъртвам - хайде да излязат и поръчаните от вас проучвания. Опубличете ги и ще коментираме. И ще сравняваме с моите. То не само за Шабан може да не е достоверно Атила. Ако има скрити факти и се премълчават. Виж, паранормални способности нямам.
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
|
« Reply #261 on: October 30, 2017, 15:40:28 PM » |
|
Ей навил си си, че ще преиначаваш написаното само да не паднеш по гръб. Говоря за конкретен анализ. И не защото си забравил да смяташ а заради базовите данни. За какви поръчани от нас проучвания говориш? Не знам да сме поръчвали на който и да е каквото и да е. Когато някой излезе с публикация за някакво проучване можеш да спориш с него. Като учен с учен.
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
|
« Reply #262 on: October 30, 2017, 15:49:15 PM » |
|
Е как, нали двама дипломанти на д-р Вучков пишат по въпроса? За Шабан - честно, не те разбрах. То и ти сигурно. Изключително досадно ми става, че аз през цялото време ти говоря откровено като на човек, а ти постоянно се опитваш да ме обиждаш. Не е пичовско така. Предлагам ти засега да приключим, че нещо нивото на разговора започвам да се снижава до това на моя любим пример и твой любим подопечен.
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
|
« Reply #263 on: October 30, 2017, 19:20:25 PM » |
|
Е как, нали двама дипломанти на д-р Вучков пишат по въпроса? За Шабан - честно, не те разбрах. То и ти сигурно. Изключително досадно ми става, че аз през цялото време ти говоря откровено като на човек, а ти постоянно се опитваш да ме обиждаш. Не е пичовско така. Предлагам ти засега да приключим, че нещо нивото на разговора започвам да се снижава до това на моя любим пример и твой любим подопечен.
Значи щом двама дипломанти на д-р Вучков пишат за каракачанското куче, автоматично извеждаш заключението, че трудовете им са поръчка на МАКК?! Ето това е пример за доукрасяване на реални факти за постигане на желан резултат. Пичовско ли е да се дописват факти с фикция. Не смятам. Както и да се подхвърлят инсинуации. Наистина е време за кратък timeout. За релакс.
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
|
« Reply #264 on: October 31, 2017, 07:27:07 AM » |
|
Ей Ники, еваларка брат,че ме бутна под прожекторите! Понякога се обърквам, инбредните гнезда се получават именно благодарение на човешкия фактор. Харесванията на едни кучета и тяхното хиперболизиране и масово плодене отново са в резултат от човешкия фактор. Много ясно, инбредното куче вкарва в голям процент кръвност от неговият прародител, но нали това е идеята, да се затвърждават определени черти на характера и външния вид. Просветлете ме къде е проблемът? А за НОКК , що се хабите за пред публиката, като всички знаем къде е заровен кокала. И се пропагандира идеята :”Ние пазим Каракачанското куче в чист вид!” Рекох да ползвам рекламите.
|
|
« Last Edit: October 31, 2017, 07:29:54 AM by trayko.asenov »
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
|
« Reply #265 on: October 31, 2017, 09:05:35 AM » |
|
Хайде сега на база днескашните си съждения помисли, дали това "отклонение" от темата има пряка връзка с промените в стандарта. Още веднъж благодарско за включването! Реплика към Рекс! Аз не виждам пряка връзка с промените в стандарта И в двата форума засегнах основно тигровата цветова вариация, която мисля, че липсва в тази линия до колкото съм запознат Ако ти нещо си прочел между редовете го сподели
|
|
|
|
|
|
|
|