kennel Vucho
|
 |
« Reply #75 on: May 04, 2018, 12:15:15 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #76 on: May 04, 2018, 12:21:07 PM » |
|
Клас Ветерани мъжки  1. място Отличен - Зико ТоПо 2. място Отличен - Ураган КараКитан 3. място Отличен - Борил Тито
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #77 on: May 04, 2018, 12:22:40 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #78 on: May 04, 2018, 12:24:23 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #79 on: May 04, 2018, 12:27:12 PM » |
|
Групата победител в конкурса "Група на потомците" - развъждането на р-к Номад през кучка Ведена Номад. Представени бяха нейни мъжки и женски потомци, получили положителни оценки на изложбата. 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #80 on: May 04, 2018, 12:29:29 PM » |
|
Представяне на развъдна работа по линия "Китан" в рамките на МАКК. 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #81 on: May 04, 2018, 12:30:45 PM » |
|
Представяне на развъдна работа по линия "Шабан" в рамките на МАКК. 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #82 on: May 04, 2018, 12:38:25 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #83 on: May 04, 2018, 13:50:24 PM » |
|
Клас Интермедия женски  1. Място Отличен - Габриела КараБорун 2. Място Отличен - Кара Шибил 3.Място Отличен - Биляна Торлак Габриела КараБорун от кои родители е?
|
|
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #84 on: May 07, 2018, 13:41:15 PM » |
|
Понеже никой не ми отговори, ще си перефразирам въпроса. Не е ли Габриела Караборун от горната снимка, тази Габи КараБорун, на която освен името, поразително и съвпада и шарката: Междинен - женскиГаби КараБорун Която на миналогодишната Железница (12 дванадесет месеца преди тазгодишната) се е съзтезавала в клас „Интермедия”, демек е била на минимум 14 месеца. Тоест на тазгодишната малко не е била за този клас (който и спечели). И ако е така - защо?
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #85 on: May 07, 2018, 13:53:41 PM » |
|
Ники, много се задълбочаваш, карай по-празнично 
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #86 on: May 07, 2018, 15:47:39 PM » |
|
Трайко, изобщо не се задълбочавам. Но ако това е еднопометна сестра на Мечо КараБорун (показан в открития клас), идва и друг логичен въпрос, който преди време се зададе на Огнян – защо кучета от едно кучило се представят в различни класове на една и съща изложба. По който въпрос д-р Вучков изказа следното мнение (цитирам дословно): „ ... и не ми излизай с номера, че не си знаел!”. И втори цитат: „ Това ли ти е болката бе Оги, - жалбата по пусти купи и медали?! Е това се нарича нелепост и паралелни светове.Затова Оги, аз не те уважавам!” Край на цитата, както се казва.
|
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #88 on: May 08, 2018, 05:22:41 AM » |
|
И за да не остане все пак някой с погрешното впечатление, че се взирам в конкретно животно (което съм нямал честта да видя наживо, нито да познавам собственика му), бих искал да попитам дали това куче: Клас Ветерани женски  е кучето от тази дискусия: Буря Шибил ветеран ли е?
Всеки може да види в базата данни, че е родена на 10.10.2011г . Това прави 5 навършени години. Ветераните не са ли над 8? Действително кучка Буря Шибил не е във възраст за клас Ветерани. Така е подадена информацията е записана от момичетата по време на записването преди изложбата. И все пак отговорност за записването носи собственика. Не ми е известна причината да е записана в този клас.
и ако е то, защо в крайна сметка продължава да се представя и оценява в клас, за който му трябват още години, които не е навършило?
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #89 on: May 08, 2018, 07:49:22 AM » |
|
Понеже никой не ми отговори, ще си перефразирам въпроса. Не е ли Габриела Караборун от горната снимка, тази Габи КараБорун, на която освен името, поразително и съвпада и шарката: Междинен - женски Габи КараБорун
Която на миналогодишната Железница (12 дванадесет месеца преди тазгодишната) се е съзтезавала в клас „Интермедия”, демек е била на минимум 14 месеца. Тоест на тазгодишната малко не е била за този клас (който и спечели). И ако е така - защо? Да ама синджира е нов. Виж как лъска 
|
|
|
|
|
|
|
|