Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. June 22, 2025, 09:21:25 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 7
  Print  
Author Topic: Дискусии между колеги и "колеги". Принос към народопсихологията на българското к  (Read 107801 times)
0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
Zahari
Hero Member

« Reply #30 on: September 13, 2018, 18:41:29 PM »

Не съм те повишил затова съм те сложил в кавички.
Обърнете повечко внимание на кучето не на членската маса...!
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #31 on: September 13, 2018, 18:52:20 PM »

Захари ми ние точно това правим - обръщаме внимание на Кучето. И то много от преди да се включиш ти в общия ни "проект ". И всичко сме правили именно в името на Кучето. И не си прав, знаеш ли! Не си прав за "членската маса ". Защото ако не бяха всичките тези членове, ти друже нямаше да имаш нито едно от тези кучета, които имаш в двора си, и за които говориш въобще! Ако не беше МАКК и "членската и маса", теб никой нямаше да те познава. Като не обръщаш внимание на "членската маса", защо не си взе кучета от друга "членска маса"? Защо не заплождаше кучките си на кучета от друга "членска маса"? А сега (а и не само сега) плюеш върху същата?
Zahari
Hero Member

« Reply #32 on: September 13, 2018, 19:05:41 PM »

Мойте кучета 95% са от членската маса която не е при вас, отговори си ти защо.
Приятна вечер "Професоре" по генетика.
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #33 on: September 13, 2018, 19:14:02 PM »

Да, генетиката ми е слабост и наистина дай Боже голямата ми докторска степен някой ден да е в тази научна област. Ще те информирам своевременно за това, бъди спокоен. Виж процентите на кучетата ти не съм ги смятал, но всички бяха с родословие от МАКК и произведени в МАКК и то със съдействието на същата "членска маса" която не особено долюбваш сега. Но знам също че с тази си себичност и егоцентризъм до никъде няма да стигнеш, друже!
Zahari
Hero Member

« Reply #34 on: September 13, 2018, 19:38:40 PM »

Атанасе, позволи си докато бях Председател на НОКК демократично избран..., да ме сложиш в кавички исписваики ме, не се обиждаи, че те слагам в кавички като Професор защото не си.
Гентична слабост казваш...!
Затова ли ми звънеше и питаше как да закачиш куче на кучка, спомняш ли си когато разтревожен ми звънна и ме попита защо кучето е щяло да те ухапе след като си го закачил на кучката и задържал повече...
Отговорих ти, че ще му счупиш к..а бре човек...!
Не си му дал да се обърне на време!
Атанасе запомни кучето или го държиш до край без да му даваш да се обърне или му даваш да се обърне на време..., пожелавам ти успех в генетиката.

« Last Edit: September 13, 2018, 19:42:19 PM by Zahari » Logged
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #35 on: September 13, 2018, 19:46:48 PM »

Благодаря за предложението, Атила!
Истината за себе си съм я разбрал, тя е в двора ми.
Ще те помоля повече да не ми предлагаш съвместни работи.
Имам още доста да кажа по отминалита ни съвместна работа, но ще спра до тук.
Желая ви приятна работа с проекта ви.
Захари, моля, пак заповядай.
Но в случая разговора въобще не е за кучетата в един или друг двор, за тяхната морфология или за предпочитанията на един или друг развъдчик към даден тип, линия и т.н.
Става дума за това, че си си съставил негативна позиция на база на слухове и интриги. И в случая аз ти предложих, ако наистина искаш да разбереш фактите, такива каквито са, да се видим и да ти покажа черно на бяло за какво става дума. И това, че ще ти покажа факти и документи, не те обвързваше по никакъв начин с намерения да се връщаме до старото ни ниво на приятелски отношения. Тази стомна вече е счупена. Но облягайки се на факти, а не слухове и интриги, би могло да има едно санитарно работно ниво на коректни отношения между разумни възрастни хора.
В крайна сметка избора си е твой.

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #36 on: September 13, 2018, 19:51:57 PM »

Ако не беше жалък, щеше да си забавен. Но определено си дебелоок! Да знаеш колко си се омазал, и пак да клепеш! Това е наглост от висша степен! Ти май наистина забравяш много бързо друже. Май забрави кога караше по две кучки в моя двор да ги заплождат мъжки при мен и то точно с държане от моите ръце бре!? Да ти припомня ли кой държеше твоя кучка на същите тези кучета за които говориш? И даже се окучиха бре,  да не повярва човек! biggrin
Та в този ред на мисли, тъкмо ме подсети - все още чакам да ми дадеш мъжко право за заплождането! Нали си спомняш как се покри тогава и месеци се прави на ударен, сакън да не си поискам мъжко право! То май това ти стана навик впоследствие!?Спокойно бре друже! Халал да са ти. Гледай си ги и си вярваш че сам си направил нещо!  
Zahari
Hero Member

« Reply #37 on: September 13, 2018, 20:04:45 PM »

Да де, след като те научих как да заплождаш..., всъщност беше забравил кой те научи и се опита да ми кажеш нещо но се усети, че съм аз и спря...
Мъжкото право ти не пожела да дойдеш да си го вземеш след многократните ми обаждания, увещаваше ме да го дам на Тошко, казах ти ела си го вземи ти пък после го давай на когото щеш, ти не пожела...!
Айде със здраве и успех в генетиката.
« Last Edit: September 13, 2018, 20:09:09 PM by Zahari » Logged
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #38 on: September 13, 2018, 20:14:41 PM »

Да ти припомня ли Захари, как постъпи със своя "приятел" и колега Гошо Вършилов? Как му взе цялото кучило, въпреки че той те помоли да му оставиш поне едно кутре? И с цялата си безочливост му отговори че ще ги вземеш всички и ще ги пишеш с приставка Калин. Защо впоследствие продаде рижогривото на Росен? По късно обвини Запрян Найденов че е взел същото куче, помниш ли когато ти ми звъня? А всъщност ставаше въпрос за друго куче! Никога не ти се е отдавало литературното изложение, друже, така че не се напъвай и сега. Помниш ли как ти диктувах по телефона за да пишеш от свое име когато спореше по въпроси касаещи селекция и развъждане из фейсбук групите?  Тогава чувстваше ли се значим и вещ? Дай Боже да си! Сега има ли кой да ти диктува? Дай Боже да има, защото иначе спукана ти е работата!
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #39 on: September 13, 2018, 20:20:38 PM »

Да де, след като те научих как да заплождаш..., всъщност беше забравил кой те научи и се опита да ми кажеш нещо но се усети, че съм аз и спря...
Мъжкото право ти не пожела да дойдеш да си го вземеш след многократните ми обаждания, увещаваше ме да го дам на Тошко, казах ти ела си го вземи ти пък после го давай на когото щеш, ти не пожела...!
Айде със здраве и успех в генетиката.
Захари ти наистина си зле! biggrin
Успокоява ли те мисълта че си ме учил ти как да си заплождам кучетата? biggrin
Я виж колко кучета бяха произведени от мен по този начин преди да ми водиш твоите кучки? Но ако наистина това те кара да си щастлив-няма проблем да отправя благодарствена нота до Ваше Височество! biggrin
Но да се върнем на въпросното кучило. Ти наистина забравяш или се правиш на ударен! Колко време мина Друже, за да ми предложиш да взема полагащото ми се кутре? Точно 5 месеца! За какво ми говориш? Кри се като мишок само и само да не искам кутре. Накрая ти казах ако си спомняш че такова голямо кутре няма да се приеме от групата кучета при мен и по живо по здраво ти казах че нямам интерес. Казах ти също че не е това начина, просто трябваше да ми кажеш че искаш и двете кучета за себе си! Но ти и това няма да го помниш!
« Last Edit: September 13, 2018, 20:28:48 PM by kennel Vucho » Logged
Пеньо
Hero Member

« Reply #40 on: September 13, 2018, 20:39:53 PM »

kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #41 on: September 13, 2018, 20:42:06 PM »

Да ти припомня и друго друже, спомняш ли си каква беше "членската маса" и какви добри бяхме тогава? Помниш ли когато те оставих пръв ти да си избереш мъжко кутре от кучило произведено от мен? Исках ли ти нещо тогава в замяна? Не! Ето как се отговаря "колегиално" впоследствие !
Zahari
Hero Member

« Reply #42 on: September 13, 2018, 20:53:24 PM »

Ти ли си измисли това с Вършилв или той те лъже, отговора си го намери сам...!
На Вършилов му дадох Нели ей така без нищо,кучката ми струваше 1250лв.,Атанасееее...!
Уговорката ни беше ако роди да си взема първото кучило и после не искам нищо повече, подарявам му я и да я кучи колкото ще. След като роди от Пирин с Вършилов държахме връзка и се бяхме разбрали, че кутретата ще носят приставка Калин, той каза нямаш никакъв проблем кучката ми я даде така решаваш ти. Дойде времето да ходя да си ги взема, преди да ги взема попитах Вършилов иска ли кутре да му оставя (добро сърце).Той каза не взимай ги всичките така сме се разбрали.
Аз взех и трите(макар, че на снимка под яслите в обора се виждат повече)...!
Да, едното го продадох на Росен и след 20-на дни ми се обади и каза, че някой го е откраднал...!
По него време ми се прецака компютъра и всички снимки в него затова те помолих да ми изпратиш снимка на кутрето да я сравнява с мое съмнение...
Атанасе, сега вече разбираш ли кой е жалкия?!
« Last Edit: September 13, 2018, 20:55:37 PM by Zahari » Logged
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #43 on: September 13, 2018, 20:58:24 PM »

Да всички разбраха biggrin
"Аз взех и трите(макар, че на снимка под яслите в обора се виждат повече)...!"
Факт е че не остави нито едно кутре на момчето а го наричаш и лъжец!
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #44 on: September 13, 2018, 21:07:16 PM »

Факт е че ти нямаше никакво отношение по връзката която Гошо осъществи и още по малко имаше морално право да пишеш приставка Калин зад имената на кучетата. Но това не е единствен случай от твоя страна! Просто ме втрещи изказване на Владо Василев който си е закупил кучка от теб и дойде да я запложда при мен. Каза ми : като се родят кутретата с приставка Калин ще ги запишем. Захари така иска. Попитах: Захари има ли идея къде и с кое мъжко куче ще се запложда въпросната кучка? Отговорът беше: не!
Дааа, много НЕжалко поведение, друже!
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 7
  Print  

Jump to: