Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: База данни за кучетата от породата Каракачанско куче.

*
Welcome, Guest. Please login or register. May 13, 2025, 17:10:30 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 129 130 [131] 132 133 ... 290
  Print  
Author Topic: КАРАКАЧАНСКИ КУЧЕТА пазачи на стадата  (Read 2164802 times)
0 Members and 44 Guests are viewing this topic.
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #1950 on: March 05, 2010, 18:08:36 PM »

а откъде идва рижавия джинс ?назад има ли рижи ?
На Сара бащата е червено шарен.
кажи не6то пове4е за ба6тата,ако имаш вьзможност.
на сара за бащата.
Каво те интересува по точно.
Много злобно куче.

голям мерак имам за 4ервени ку4ета.аз гледам ку4ка от китан.по то4но от ерул и .. тя е 4ерногрива дали ще изкара 4ервени?
И аз съм по червените :cheers:то всъщност мен ми е да има всякакви naughty

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
aborigen
Sr. Member

« Reply #1951 on: March 05, 2010, 18:17:25 PM »

Един жълт. biggrin
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #1952 on: March 05, 2010, 18:27:17 PM »

:cheers:ти си бил скрито съкровище я давай смело

Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
malkia
Full Member

« Reply #1953 on: March 06, 2010, 07:42:08 AM »

Iron ot Draganov x Buria ot Karakitan

eek

« Last Edit: March 06, 2010, 07:42:57 AM by malkia » Logged

- Learn to live freely , learn linux -
rex
Hero Member

« Reply #1954 on: March 06, 2010, 07:56:30 AM »

Ванко,
Много яки тия топурлачета!  clap
На втората снимка двечките дето са обърнати към обектива много сериозни погледи вадят, особено това с повечето бяло.
Да са ти живи и здрави!  cheers

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
malkia
Full Member

« Reply #1955 on: March 06, 2010, 08:04:15 AM »

Ванко,
Много яки тия топурлачета!  clap
На втората снимка двечките дето са обърнати към обектива много сериозни погледи вадят, особено това с повечето бяло.
Да са ти живи и здрави!  cheers

С повечето бяло е женската. Другото което гледа напред е единственото с цяла опашка. Този с опашката остава при мен - той и още един гуджук бяха най дивите. Ръмжаха а още не гледаха. Мисля и женската да си я оставя тъй като ми допада като характер. Ще видим. Като цяло всичките показват характер и са големи изроди няма стряскане няма нищо. Едното пале пътува 3часа в кола искарах го на Цариградско шосе няма да скимичи няма да подвие опашка напротив високо вдигнато чуканче. Другите и те са така. За сега съм много доволен затова ще си оставя 2.

rex
Hero Member

« Reply #1956 on: March 06, 2010, 08:12:38 AM »

Туй супер че са корназ кученцата!
Ти за Айрън си ми казвал, че е много сериозен характер и не дава евала на Леопард още преди като възмъжаваше той. И за Буря беше писал, че се показва и тя като корава кучка.
Но наистина яки погледи вадят тия двамата на снимката!
Леопард сега как се чувства като има кутрета покрай него, майката свива ли му перките?

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
malkia
Full Member

« Reply #1957 on: March 06, 2010, 08:20:39 AM »

Леопард и Айрън отдавна не ги пускам заедно. Става касапница. Последния път маса време не можем да ги оправим от раните. Сега не го пускам и с Буря заради бебетата че Буря някой път се пуска. Айрън е луд. Буря почва тепърва да показва характер но тя е по темпераментно куче. Въпреки че не беше планирвано нишо скачката до сега ми харесва.

Поздрави

DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #1958 on: March 06, 2010, 08:44:39 AM »

То когато не е по план май става още по-добре,иначе на мен ми харесват всичките мечета,да са живи и здрави cheers

SIMBEN
Hero Member

0888313132

« Reply #1959 on: March 06, 2010, 09:35:32 AM »

Леопард и Айрън отдавна не ги пускам заедно. Става касапница. Последния път маса време не можем да ги оправим от раните. Сега не го пускам и с Буря заради бебетата че Буря някой път се пуска. Айрън е луд. Буря почва тепърва да показва характер но тя е по темпераментно куче. Въпреки че не беше планирвано нишо скачката до сега ми харесва.

Поздрави

Имаш ли Айрън на снимки покажи го да го видим. По принцип едва ли имаш някаква инфпрмация за него.   Wink  Кога е раждан?

"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО."
                                         (Екзюпери, Малкият принц)
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #1960 on: March 06, 2010, 11:41:50 AM »

Аборигене какво ще кажеш за тия?

vencislav_mk
Newbie
*

« Reply #1961 on: March 06, 2010, 12:56:34 PM »

Аборигене какво ще кажеш за тия?

[/quote ку4етата са много добри,но не знаем нищо за тях.кажи нещо!!!
malkia
Full Member

« Reply #1962 on: March 06, 2010, 13:23:02 PM »

Поздрави

Имаш ли Айрън на снимки покажи го да го видим. По принцип едва ли имаш някаква инфпрмация за него.   Wink  Кога е раждан?

Ето го но нямам по-добри снимки. Ако идваш на изложбата в Търново си добре дошъл да го видиш. Кога е роден не помня трябва да видя паспорта а не е в мен. Инфо за него нямам или поне не точно от кои кучета на Драганов е, но директно от него го вземах от Люлин.

DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #1963 on: March 06, 2010, 13:24:45 PM »

И аз незнам нищо-хареса ми снимката и я дръпнах от цар Гугъл naughty.Като любител на по-нестандартни окраски я побликувах да си кажете мнението(и на мен ми харесват кучетата)

adrianmarinov
Full Member

« Reply #1964 on: March 06, 2010, 14:24:01 PM »

Поздрави

Ето го но нямам по-добри снимки. Ако идваш на изложбата в Търново си добре дошъл да го видиш. Кога е роден не помня трябва да видя паспорта а не е в мен. Инфо за него нямам или поне не точно от кои кучета на Драганов е, но директно от него го вземах от Люлин.

Iron ot Draganov x Buria ot Karakitan

eek

Кучетата са хубави, но не виждам около тях овце и мисля ,че не са пазачи на стадо
 следователно мястото им не е в тази тема
Pages: 1 ... 129 130 [131] 132 133 ... 290
  Print  

Jump to: