dandi
|
 |
« Reply #2625 on: November 17, 2010, 18:52:25 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #2626 on: November 17, 2010, 19:18:29 PM » |
|
Малко по хубава снимка на тоя злобар    браво къде е тоя симпатяга? Имам млада кучка подобен цвят. Ще ми се като и дойде времетода ги запозная
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #2627 on: November 17, 2010, 19:29:06 PM » |
|
ето я госпожицата  
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #2628 on: November 17, 2010, 21:33:30 PM » |
|
браво къде е тоя симпатяга? Имам млада кучка подобен цвят. Ще ми се като и дойде времетода ги запозная Този симпатяга е в Родопите.Преди време(15 години някъде) имаше едив Мечо такъв пепелив и беше мой любимец.С него много се погаждахме из баирите,кото се приберяха овцете в кошарата за следобедно доене и ходех при него под една ела да спя.Понякога и за възглавница го ползвах :lol:От него после имаше същите на цвят брат и сестра Личо и Канджа(май беше).
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #2629 on: November 18, 2010, 05:53:00 AM » |
|
Новата ни кучка  Много фотогенична бе Дънди Добре че си я дръпнала навреме за овчарска кариера че можеше да украси някой чувал гранули 
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #2630 on: November 18, 2010, 08:42:36 AM » |
|
dandi новата ви кучка  има ли нещо общо със вашта Меца 
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #2631 on: November 18, 2010, 17:29:11 PM » |
|
Добре че си я дръпнала навреме за овчарска кариера че можеше да украси някой чувал гранули :lol:Тя откакто се е родила е овчарска,продадоха и стадото поради невъзможност на вече възрастния стопанин да ги гледа.И така тя попадна при нас. има ли нещо общо със вашта Меца
Не,с Меца нямат нищо общо
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #2632 on: November 20, 2010, 14:25:02 PM » |
|
Един почти оздравял ранен виетнамец  .Който ходи в телешкото стадо охранявано от кавказци и кангали тъй ще му е веждата. Беладжията Шабан 
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #2633 on: November 20, 2010, 14:54:33 PM » |
|
"Рекламната" :lol:Вчера замалко да ухапе брат ми 
|
|
|
|
|
|
|
Pagan_fire
|
 |
« Reply #2634 on: November 20, 2010, 15:44:09 PM » |
|
Един почти оздравял ранен виетнамец  .Който ходи в телешкото стадо охранявано от кавказци и кангали тъй ще му е веждата. Беладжията Шабан  КАНГАЛИ, "кавказци" и само проблеми с очето  е това е поредното доказателство,че нашите каркачански кучета са най-най- та по,нека колегите в раздел "КАВКАЗКА ОВЧАРКА" качват снимки на песове по 70-90-100 кила 
|
|
|
|
"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си" Леонардо да Винчи
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #2635 on: November 20, 2010, 16:48:37 PM » |
|
Всъщност не беше само очето,доста си беше изпояден,той и Перелик.Преди тава Балабан и Бельо също.Но бързо възстановяват и пак ходят да си търсят белята.Не че и ония кучета не бяха на същия хал.Близа има едно стадо телета и едно крави.Собственика им отглежда от много време кавказци ,сега купи кангали.Млади са ,единия бяга от Шабан сега,не знам като порасне.На година и половина е сега."Борбата" почна от лятото,беше прокървила младата Люта и беше дошъл единия кавказец през ноща.Наложило се мъжа ми да го вкара във една стая иначе му била спукана работата.Не че последствията не бяха лоши.Скъсали му бяха мъжките атрибути и доста време прекара в лечебницат.Няма да има поколение от тук нататък и добре че със стопанина му се погодихме някак.Но се случват такива неща.Нашите също не са застраховани.Да се оправят.
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #2636 on: November 23, 2010, 18:56:18 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #2637 on: November 23, 2010, 22:13:18 PM » |
|
Пази ги ,ей,че отмъстителен народ, колкото искаш,навремето 2 кучета загубихме така - ходеха и мачкаха няколко пъти едни в съседство и овчаря ги почерпи - единия с барут,другия с бонбонче,та пустото им мъжкарство им взе животите.(ама мога ли да докажа нещо) И една молба dandi,ако имаш възможност и време снимай работните кавказци и ги давай в темата за КО,отдавна не съм виждал тая порода да изпълнява изконното си предназначение,а ако имате и приказка със собственика, след "войните" - поразпитай,да видим бива ли ги още. Поздрави!
|
|
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #2638 on: November 25, 2010, 17:46:16 PM » |
|
Пазим ги със зъби нокти,но не знаем от кой по напред  Ще се опитам да снимам кавказците с телетата.Като сме си говорили с телчарите,са казвали че са лоши на хора,но за диво са по меки.Затова чорбаджията купи кангали.
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #2639 on: November 27, 2010, 18:30:44 PM » |
|