Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. May 10, 2025, 03:45:16 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 215 216 [217] 218 219 ... 290
  Print  
Author Topic: КАРАКАЧАНСКИ КУЧЕТА пазачи на стадата  (Read 2141654 times)
0 Members and 18 Guests are viewing this topic.
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #3240 on: August 25, 2011, 13:42:04 PM »

Караман и Сивчо. Двама братя на 6 години правнуци на Злия Мечо ( б. Грандьо на Даут, м. Сара на Даут).

Без да влизам в излишен спор искам да поясня нещо касаещо произхода на посочените кучета при Даут. Обади ми се приятел от Доспат, който познава добре популацията в района и на хората и на кучетата. Та може този посочен произход да се окаже рекламен трик за да се продадат кучетата. Ето и неговата версия - кучетата Даут ги взима от Иляс от с. Кочан. Действително са двама братя но нищо общо с посочените за родители. Иляс ги маха защото кучетата са сработени и с други кучета не могат да вървят и ги секат ако тръгне групата. Така че не бива да се вярва на ангро както се казва! Wink
Ето още един пример как истината колкото и да се крие излиза рано или късно.
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #3241 on: August 25, 2011, 13:51:33 PM »

Е Андро  Wink Като Аз казвам истината се заяждам  Wink Ей ти сега от неутрален та да видиш, че съм бил прав  Wink Още предния път трябваше да ти кажа, че ако търсиш от Мечо-злия да идеш при Симбена  Wink
Nomad
Hero Member

« Reply #3242 on: August 25, 2011, 17:44:56 PM »

kennel Vucho,
въпросните снимки и текста след тях не съм ги качвал с цел реклама или обява.Двете кучета според скромното ми мнение не са
нищо особено.Май потеклото на кучето е това което производителя казва,а човека ми се представи за такъв.За Иляс нищо не е
споменавал.Но както и да е.Твойта терца бие мойто петдесет.
na Brad Pit-brat my
смятах да не се занимавам с тебе докъто душицата ти не излезе от анонимност и ми се криеш зад смехотворни никове,но слушай.
Не се видях с Даут за да търся Мечо,Шаро,Гошо или Пешо.Говорихме за животни но не основно за кучета.Исках да се видиме по
друг въпрос.Не съм първия,който пуска снимка и под нея инфо което има,така,че не рипайте толко...
А не разбрах,от къде си сигурен,че не съм прав?

STARTER
Hero Member

« Reply #3243 on: August 25, 2011, 18:14:37 PM »

cheers
dandi
Hero Member

« Reply #3244 on: August 25, 2011, 18:44:18 PM »

Кой е тоя Черньо?
dandi
Hero Member

« Reply #3245 on: August 25, 2011, 18:45:27 PM »

Wink

dandi
Hero Member

« Reply #3246 on: August 25, 2011, 18:46:29 PM »

Wink

dandi
Hero Member

« Reply #3247 on: August 25, 2011, 18:47:37 PM »

Wink

dandi
Hero Member

« Reply #3248 on: August 25, 2011, 18:48:39 PM »

Wink
Намига и той lol
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #3249 on: August 26, 2011, 09:24:22 AM »

Намига я,нали сте свои хора naughty cheers
Гледам няколко снимки има с новата кучка,как е,справя ли се?И Вакла много пораснала,хубавелка ще стане май?Нещо на последните снимки все едни кучета,губят ми се Балабан,Меца,Шабан,Калина,Карабаш,Люта,Бельо...какво става с тях?Като споменах Балабан,Пепелянчо(нали така беше) също пораснал,имаш ли по-близки негови снимки?
ИИИИИИИИ пак се захласнах lol нищо аз да си питам пък колкото отговориш-толкова,все е добре дошло biggrin

П.П. а кутрета има ли?

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #3250 on: August 26, 2011, 10:34:26 AM »

kennel Vucho,
въпросните снимки и текста след тях не съм ги качвал с цел реклама или обява.Двете кучета според скромното ми мнение не са
нищо особено.Май потеклото на кучето е това което производителя казва,а човека ми се представи за такъв.За Иляс нищо не е
споменавал.Но както и да е.Твойта терца бие мойто петдесет.
na Brad Pit-brat my
смятах да не се занимавам с тебе докъто душицата ти не излезе от анонимност и ми се криеш зад смехотворни никове,но слушай.

Не се видях с Даут за да търся Мечо,Шаро,Гошо или Пешо.Говорихме за животни но не основно за кучета.Исках да се видиме по
друг въпрос.Не съм първия,който пуска снимка и под нея инфо което има,така,че не рипайте толко...
А не разбрах,от къде си сигурен,че не съм прав?

Андро, мери си думите, за да не се задавиш  Wink
Nomad
Hero Member

« Reply #3251 on: August 26, 2011, 15:36:59 PM »

Спирам защото ме достраша ! ....иии май нещо си напрегнат ? " Оти се косиш като,ке ти мине" ?
Пийни си хапчетата и бегай легай !
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #3252 on: August 26, 2011, 15:40:57 PM »

biggrinЗабавен смешник си ти  santa
Немам нерви за да пия хапчета. Приключих с теб...
« Last Edit: August 26, 2011, 15:41:46 PM by na Brad Pit- brat my » Logged
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #3253 on: August 29, 2011, 06:00:38 AM »

Андрей,
по това което пишеш съдя че не си разбрал какво искам да кажа. Рекламата за която говоря не касае теб, просто за да се продаде някое куче му се измисля някакво родословие, което го прави продаваемо за любители и ценители на определена кръв - всеки се сблъсквал с това. Но това води и до порочни практики с целенасочена подмяна на данни за произход. Нито съм искал да те обидя нито пък става въпрос за мерене на "терци и стотачки". Просто трябва да се поразпитва по основно за произход. Тази версия за произход която я споделих тук, беше потвърдена от Росен от Доспат, а и той праща снимки на същите кучета когато са били при Иляс от Кочан. Не казвам че той е прав или ти, но е хубаво да се поразпита още ако има някой интерес да се работи с тези кучета. В никакъв случай не казвам че са мелези или нещо подобно - нямам такава информация. Но е хубаво да се провери и версията на Росен от Доспат. Ето ги пак двамата братя, но при Иляс от Кочан.

Nomad
Hero Member

« Reply #3254 on: August 29, 2011, 08:52:43 AM »

kennel Vucho,
последен пост по този въпрос,че доста нашарихме темата по един не толкова важен спор.
Не приемам първото ти включване като обида или заяждане,но в него ме озадачиха някои неща.
В началото излагаш както сам казваш версия на местен познавач, а в края установяваш,че истината
е излязла на яве и веднага някои анонимни съфорумници започват да чепкат.
Разбрах,че човека от който черпиш информация се казва Росен Бонев и май нещо не " мелят" с Даут.
Нямам намерение да тъся кой крив,кой прав защото нямам интерес.По нагоре споменах,че това ми беше
дадено като произход-това написах.Нима съм първия,който го прави...?
Според Даут Илясковите кучета доста приличали на неговите,но били по-дребни.
Действително кучетата от снимките които сме качили много си приличат,но знаеш ли кой,къде и при кого ги е снимал?
Нека това да са  две версии,а ако един ден опра до някое от тия животни тогава ще ровиме.

Pages: 1 ... 215 216 [217] 218 219 ... 290
  Print  

Jump to: