Ariman
|
 |
« Reply #3765 on: April 09, 2012, 20:30:59 PM » |
|
александъp_топалов bg, каква порода определяте кучето, на което сте собственик?!
|
|
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #3767 on: April 09, 2012, 20:49:20 PM » |
|
Бихте ли споделили какъв е произходът му?!
|
|
« Last Edit: April 09, 2012, 20:51:05 PM by Ariman »
|
|
|
|
|
perelik
|
 |
« Reply #3768 on: April 09, 2012, 20:55:38 PM » |
|
александъp_топалов bg, какъв е произхода на твоето куче? Знам, че в района на Две Могили има няколко малки стада овце и съм виждал с тях кучета, но не съм имал шанс да ги разгледам добре, нито пък да науча нещо за тях от първа ръка.
|
|
|
|
|
|
|
александъp_топалов bg
Newbie

|
 |
« Reply #3769 on: April 09, 2012, 21:00:02 PM » |
|
и да ти ги кажа не ги знаеш
|
|
|
|
|
|
|
александъp_топалов bg
Newbie

|
 |
« Reply #3770 on: April 09, 2012, 21:02:02 PM » |
|
александъp_топалов bg, какъв е произхода на твоето куче? Знам, че в района на Две Могили има няколко малки стада овце и съм виждал с тях кучета, но не съм имал шанс да ги разгледам добре, нито пък да науча нещо за тях от първа ръка.
не не аз сам от русе
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #3771 on: April 09, 2012, 21:07:34 PM » |
|
Този пост относно произходът ли е?!
|
|
|
|
|
|
|
perelik
|
 |
« Reply #3772 on: April 09, 2012, 21:19:39 PM » |
|
александъp_топалов bg, със сигурност не знам родителите на твоето куче и затова питам, но разказвайки ни за тях ще бъде интересно не смо за мен. Що се отнася до Две Могили, не са далеч от Русе и не изключвам кучетата от района да са свързани. Днес видях край главния път (до Две Могили) стадо 60-80 овце с едуин много навъртян мъжкар, най-вероятно каракачанец....
|
|
|
|
|
|
|
александъp_топалов bg
Newbie

|
 |
« Reply #3773 on: April 09, 2012, 21:25:31 PM » |
|
Този пост относно произходът ли е?! да
|
|
|
|
|
|
|
александъp_топалов bg
Newbie

|
 |
« Reply #3774 on: April 09, 2012, 21:30:37 PM » |
|
александъp_топалов bg, със сигурност не знам родителите на твоето куче и затова питам, но разказвайки ни за тях ще бъде интересно не смо за мен. Що се отнася до Две Могили, не са далеч от Русе и не изключвам кучетата от района да са свързани. Днес видях край главния път (до Две Могили) стадо 60-80 овце с едуин много навъртян мъжкар, най-вероятно каракачанец....
кучето го взех от приятел от варна той има няколко неговите са от развъдник ама не знам от кой
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #3775 on: April 09, 2012, 21:38:57 PM » |
|
александъp_топалов bg, нека започна с това, че "гилдията" като цяло са сравнително не голям кръг от хора, които имат поглед в/у случващото се в българското кучкарско пространство, напоследък особено из сайтовете на тази тематика - на едно друго място определяте любимецът си като БОК и според подадената там информация - кучето Ви е закупено от "борса", а може би и очаквате куче за 1 лв.... Това до тук не го казвам, с какъвто и да било лош умисъл - единствената ми мисъл е, че сте още съвсем малък и като възраст, и като разбирания, препоръчвам Ви да съберете максимума информация, който Ви е постижим и тогава да "действате", не ме еня за Вешето куче, нека бъде живо и здраво, както и Вие, и нека ви радва! Поздрави!
|
|
« Last Edit: April 09, 2012, 21:40:36 PM by Ariman »
|
|
|
|
|
александъp_топалов bg
Newbie

|
 |
« Reply #3776 on: April 10, 2012, 05:30:24 AM » |
|
александъp_топалов bg, нека започна с това, че "гилдията" като цяло са сравнително не голям кръг от хора, които имат поглед в/у случващото се в българското кучкарско пространство, напоследък особено из сайтовете на тази тематика - на едно друго място определяте любимецът си като БОК и според подадената там информация - кучето Ви е закупено от "борса", а може би и очаквате куче за 1 лв.... Това до тук не го казвам, с какъвто и да било лош умисъл - единствената ми мисъл е, че сте още съвсем малък и като възраст, и като разбирания, препоръчвам Ви да съберете максимума информация, който Ви е постижим и тогава да "действате", не ме еня за Вешето куче, нека бъде живо и здраво, както и Вие, и нека ви радва! Поздрави!
не виждам нищо лошо да очаквам куче за лев може и за 200лв важно е да обичаш породата.а че има да уча това е така човек се учи докато е жив.ЖИВ И ЗДРАВ !
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #3777 on: April 10, 2012, 06:01:28 AM » |
|
Кучето на Ал. Топоалов  Доколкото си спомням твърдеше, че е взето от борса и нещо накуцваше, при което аз лично ти препоръчах да го водиш на лекар 
|
|
« Last Edit: April 10, 2012, 06:05:48 AM by vano »
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #3778 on: April 10, 2012, 06:04:11 AM » |
|
Но все пак ще е интересно кои са родителите му, нищо че не ги знаем 
|
|
« Last Edit: April 10, 2012, 06:06:16 AM by vano »
|
|
|
|
|
александъp_топалов bg
Newbie

|
 |
« Reply #3779 on: April 10, 2012, 06:32:39 AM » |
|
Кучето на Ал. Топоалов  Доколкото си спомням твърдеше, че е взето от борса и нещо накуцваше, при което аз лично ти препоръчах да го водиш на лекар  оправи се отдавна
|
|
|
|
|
|
|
|