DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #5310 on: March 04, 2014, 19:26:32 PM » |
|
Хубави са Пламене, нещо повече да кажеш за тях? Добре че си ти, че иначе щяхме да ходим с немити очи 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member

|
 |
« Reply #5311 on: March 04, 2014, 20:27:21 PM » |
|
Хубави са Пламене, нещо повече да кажеш за тях? Добре че си ти, че иначе щяхме да ходим с немити очи  ...Ми гледам в последно време само смешни кучета качвате и си ги хвалите пък незнам....То за Вас повечето тук нещо което не е произведено в МАКК не го признавате де  А относно кучетата са на един приятел в Родопите,подроности не бих ви дал 
|
|
|
|
Добрите момчета отиват в Рая,лошите където си поискат!!!
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #5312 on: March 04, 2014, 20:42:55 PM » |
|
Ами Пламене всеки си хвали неговото, ти да не би да хвалиш чуждите път твоите не  За "повечето" не знам, аз отговарям за себе си  Недей дава, аз колко кучета съм изял досега мааалиииии 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member

|
 |
« Reply #5313 on: March 04, 2014, 20:55:05 PM » |
|
Ами Пламене всеки си хвали неговото, ти да не би да хвалиш чуждите път твоите не  За "повечето" не знам, аз отговарям за себе си  Недей дава, аз колко кучета съм изял досега мааалиииии  Моите и тези които са при мен може да ги хваля или пренебрегвам единствено с това дали си вършат работата или не,екстериора не ме вълнува толкова,докато вие гледате главно него.
|
|
|
|
Добрите момчета отиват в Рая,лошите където си поискат!!!
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #5314 on: March 04, 2014, 21:00:18 PM » |
|
Вярно е. Би ли дал повече информация за кучето на дясната ти ръка? Защо са тези дървени пръчки на кайшките? Каква е ползата от тях?
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #5315 on: March 04, 2014, 21:05:42 PM » |
|
Пламене, въобще защо пишеш в този форум, тогава ? След като не ти изнася, си търсиш друго място под слънцето и ново поприще, нали така?
Трайко,тези дървени пръчки са тъй наречените "спъвачки", задължителни за работещи кучета в райони с дивеч, целта им е да ограничават движението на кучето и да го спират от продължително гонене.
|
|
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #5316 on: March 04, 2014, 21:17:16 PM » |
|
Хубави са Пламене, нещо повече да кажеш за тях? Добре че си ти, че иначе щяхме да ходим с немити очи  ...Ми гледам в последно време само смешни кучета качвате и си ги хвалите пък незнам....То за Вас повечето тук нещо което не е произведено в МАКК не го признавате де  А относно кучетата са на един приятел в Родопите,подроности не бих ви дал  Би ли казал, кои са ни смешните кучета?
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #5317 on: March 04, 2014, 21:19:58 PM » |
|
...Ми гледам в последно време само смешни кучета качвате и си ги хвалите пък незнам....То за Вас повечето тук нещо което не е произведено в МАКК не го признавате де  А относно кучетата са на един приятел в Родопите,подроности не бих ви дал  Пламене добре че си ти,та тук да се види що е куче  Само незнам що гледаш макаджииска кучка... Ама сигурно и тя е по разложки кучета 
|
|
« Last Edit: March 04, 2014, 21:20:30 PM by todor_govedarci »
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #5318 on: March 04, 2014, 21:22:18 PM » |
|
Трайко,тези дървени пръчки са тъй наречените "спъвачки", задължителни за работещи кучета в райони с дивеч, целта им е да ограничават движението на кучето и да го спират от продължително гонене. А и не само в районите с дивеч, при нас също ги изискваха по едно време, ако кучето е с животни да има спъвачка, ако ли няма го стрелят ловджиите. Това беше преди време, сега не знам дали още държат на тях, но и да държат никой не го спазва. Разбира се при нас не ставаше въпрос за каракачански кучета, а за тези дето завръщат стоката, но все пак дори тук ги искаха дето има само зайци, лисици,чакали и пернати. Освен за да не гонят дивеча и един вид показва, че кучето не е безпризорно.
|
|
« Last Edit: March 04, 2014, 21:23:21 PM by DonKrasi »
|
|
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #5319 on: March 04, 2014, 21:25:07 PM » |
|
Вярно е. Би ли дал повече информация за кучето на дясната ти ръка? Защо са тези дървени пръчки на кайшките? Каква е ползата от тях?
Този на снимката не е Пламен. Той може би е зад фотоапарата, където е мястото на най-големите разбирачи на КК.
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #5320 on: March 04, 2014, 21:27:35 PM » |
|
Многословие и излишни подробности, Краси.Нищо лично.
|
|
« Last Edit: March 04, 2014, 21:29:05 PM by Ariman »
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #5321 on: March 04, 2014, 21:45:19 PM » |
|
....Малко да оплакнете очичките   Хубава природа! И хубави маратонки, много подходящи за животновъдство! Оплакнах си очичките. Благодаря!
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #5322 on: March 04, 2014, 22:18:09 PM » |
|
Момчета, къв е тоя мерак да се сджафкате? Балкан и ливади има достатъчно за всички! Та да се върнем на кучето на дясната ръка? То дали има нещо общо с гривчо от велинград?
Благодаря за инфото за дървените пръчки, те задължителни ли са и как се правят?
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #5323 on: March 05, 2014, 07:18:27 AM » |
|
Този на снимката не е Пламен. Той може би е зад фотоапарата, където е мястото на най-големите разбирачи на КК. И зад фотоапарата не е, снимката е взета от профила на момчето във фейсбук. А подробности за кучетата едва ли знае, та да даде.
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #5324 on: March 05, 2014, 08:28:48 AM » |
|
Хубави са Пламене, нещо повече да кажеш за тях? Добре че си ти, че иначе щяхме да ходим с немити очи  ...Ми гледам в последно време само смешни кучета качвате и си ги хвалите пък незнам....То за Вас повечето тук нещо което не е произведено в МАКК не го признавате де  А относно кучетата са на един приятел в Родопите,подроности не бих ви дал  Тебе те блокирах във фейсбук щото ме нервиш с простотията си! Ама май не нервиш само мене като гледам  Само се питам, как живее човек с толкова комплекси?! Искам да те посъветвам да си намериш подходяща аудитория и да не се занимаваш със "смешници"!
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
|