DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #6135 on: September 14, 2014, 16:29:24 PM » |
|
Та кое викаш ще си остава при теб - мъж две или жена две? 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #6136 on: September 14, 2014, 16:33:13 PM » |
|
Та кое викаш ще си остава при теб - мъж две или жена две?  То накрая може нищо да не остане за мен  Засега за 4 от петте има кандидати, за сивите и по няколко  Само мома 2, засега е свободна. Аз ли не разбирам нищо, но за мен точна тя е най-добрата на този етап в кучилото 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #6137 on: September 14, 2014, 16:51:49 PM » |
|
То не е само до разбиране ами и до лични предпочитания, един търси и гледа едно, друг друго. но за мен точна тя е най-добрата на този етап в кучилото Това до голяма степен отговаря на въпроса ми 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #6138 on: September 14, 2014, 17:21:16 PM » |
|
страшен е мъж 3 
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #6139 on: September 14, 2014, 17:43:34 PM » |
|
Май това ще е първа буква на първо кучило в най-новия развъдник на МАКК!  Честито!
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #6140 on: September 14, 2014, 17:53:59 PM » |
|
Май това ще е първа буква на първо кучило в най-новия развъдник на МАКК!  Честито! vano, казвай веднага името!  ПП Да са ти живи и здрави, сиваците къртят! 
|
|
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #6141 on: September 14, 2014, 18:01:08 PM » |
|
Охоо  Само така, такива новини да се чуват 
|
|
|
|
|
|
|
Zahari
|
 |
« Reply #6142 on: September 14, 2014, 19:24:48 PM » |
|
Само така Панайотов  Честито първо кучило,шарената мома най ми се набива в окото 
|
|
« Last Edit: September 14, 2014, 19:28:14 PM by Zahari »
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #6143 on: September 15, 2014, 18:40:59 PM » |
|
И какво стана г-н Панайотов, миндил, миндил, ама виж какви кутрета Ви дарява! Поздравления за куража и работата по настоящото кучило! Поздравления за близкото сътрудничество с МАКК и дано всичко, което искаш се случи! Още веднъж моите поздравления! Стискам ти палци!
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #6144 on: September 15, 2014, 18:58:52 PM » |
|
И какво стана г-н Панайотов, миндил, миндил, ама виж какви кутрета Ви дарява! Поздравления за куража и работата по настоящото кучило! Поздравления за близкото сътрудничество с МАКК и дано всичко, което искаш се случи! Още веднъж моите поздравления! Стискам ти палци!
Мислиш ли че ми пука за мнението на някои хора, които са се взели на сериозно и се имат за големи разбирачи, без дефакто да са постигнали нищо. За да ги взема тези кучета, значи съм имал определени очаквания. А дали тези очаквания ще се оправдаят, само времето ще покаже. 
|
|
|
|
|
|
|
|
Xaramiata
Jr. Member

|
 |
« Reply #6146 on: September 16, 2014, 14:15:52 PM » |
|
 хубави кучета
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #6147 on: September 16, 2014, 14:44:21 PM » |
|
Някой не се интересуваше от късокоса мести кучета?
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #6149 on: September 19, 2014, 16:52:23 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|